Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*
Raspunsuri - Pagina 9
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Hai ca m-am lamurit cu schemele. Astept in continuare si diversificarea. Aveam multe de spus, dar m-am pus pe citit povestea nasterii scrisa de Dyana si m-a apucat plansul si am uitat tooot, asa ca plec la somn. Revin maine in forta! Noapte buna. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
aoleu... sper ca plans de emotie si fericire, nu de altceva

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume
Gianina34 spune:
dyana - de-abia astept sa vina si la noi ziua aia in care "sa fiu trasa de urechi"
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Adee spune:
Karina26, alina.n, Gianina34, Ilinca_M, Pisik06, novus multumin pentru urari
La multi ani !! si pt Sophiphi![]()
si Ana Katerina
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Gianina34 spune:
tare-mi sunteti dragi
am iesit sa spal bebele, sa papam cerealele si sa dormim in sacul de dormit la mami in brate
numai ca nu poate bebele sa doarma linistit ca eu tot citesc si ma hlizesc si ea saraca tresare si se trezeste.... si iar o iau de la capat cu adormitul (si cu hlizitul
)
pe toata lumea
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
dyana27 spune:
ce credeti voi????? dupa ce am dat milionu' pe o arcada pentru carut cu mutunei care canta, oglinda, fosnaieli.. si alte minuni la care mutzu nici nu s-a uitat, ba' mai rau urla daca i-o puneam

... azi trec prin piatza pe langa o nenorocita de bodega cu jucarii din alea de 3 lei bucata si-i iau un nenorocit de elastic cu 3 papusei si 3 bile de plastic (nu de alta da' plecasem fara jucarii si se plictisise deja de piatza noastra

)... si stiti ce a iesit???????? un mutzunel absolut fascinat de dracia aia... a zanganit-o de nu mai aveam nervi![]()
![]()
,a trsosnit cu ea de masuta de la carut fericit de ziceai ca cine stie ce a descoperit, a atras atentia la absolut toata lumea drept urmare am primit unspe'mii' de complimente la adresa lui

; de dragul ei, ca sa nu o lase din manuta a adormit in fundulet cu capul in piept

; asa ca ce jucarii de milioane... zdranganeaua sa traiasca

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
Pisik06 spune:
Aris, si eu am nascut la Giulesti.
MONNVAS, daca ajung maine (la 4 nu cred) te sun sa imi dai indicatii, ca nu prea cunosc parcul.
Noapte buna, fug la nani
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gaza22 spune:
Fetelor Multumim de urari. si in al 12-lea ceas uram si noi LA MULTI ANI! pt ARIANA si SOPHIPHI.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem patru lunite
Gaza22 spune:
Fetelor Multumim de urari. Si in al 12-lea ceas uram si noi LA MULTI ANI! pt ARIANA si SOPHIPHI
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem patru lunite