Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*
Raspunsuri - Pagina 23
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 echinareea este o planta (cred petrean - cea homeopata ar trebui sa ti-o prescrie un medic pt ca sunt concentratii diferite (ch...) Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
nu cred..caq am stabilit cu pediatrul sa faca o cura de 14 zile..si spunea ca scrie in prospect..la fiecare varsta..cat si cum se da...adik dc e sirop se da intr-un fel..dc sunt pastile altfel..samd..ea spunea sa caut ce e mai bun la gust..sa-l si bea copiii
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
geanina..dc e in plisc..nu se mai vede forma..acum am realizat ca aparatul e la sotul meu..insa..sigur..iti spun nicki..din ce am observat la biberonul pus de tine..tetina e cea clasica...si ai mei nu o vor..eu am tetine..la care gatul e mai lung..si apoi vine varful...mama..ce descriere am facut![]()
poate gasesc pe net..sa pun o poza..pana vine sotul cu aparatul foto aksa
geanina..noi vom face cura pt imunizare..3 luni..cu echinaceeas si oscilo..pt aia-mi tb..si tb sa-l si ba..adik sa fie bun..ca altfel..s-a dus pe apa sambetei cura
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Gianina34 spune:
LA MULTI ANI! si multi pupici:
Mario-Andrei, bebe de Nikoleta20
Maria Casia, bebe de Maria_K
Sarah, bebe de Ionica
Ana-Maria, bebe de Zaizak

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
petrean spune:
deci..tetinele..sunt asa, insa cu gatul putin mai lung..eu in romania foarte greu am gasit..mi-a adus nasa lui andrei din germania..si cineva din italia mai multe
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Nicky09 spune:
Te cred.Scuza-ma!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Gianina34 spune:
petrean - tratamentul este pt Andrei?
Ca nu stiu sa se dea la bb mic
noi incepem de maine cura cu oscilo
pe mine nu ma intereseaza forma tetinei ci doar figurelele dulcele (cu sau fara biberon
)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui petrean deci..tetinele..sunt asa, insa cu gatul putin mai lung..eu in romania foarte greu am gasit..mi-a adus nasa lui andrei din germania..si cineva din italia mai multe Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Iar ale mele suntwww.shopmania.it/shopping~online-salute-benessere~compra-chicco-tettarella-flusso-regolabile-da-4-mesi-in-su~p-7464883.html" target="_blank">asa
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
carla28 spune:
| citat din mesajul lui dannnah Neatza mamicilor! Vroiam sa ma consult cu voi in mai multe probleme: pana cand se sterilizeaza biberoanele? Eu inca le sterilizez dupa fiecare utilizare, e prea des? Cat cantaresc bebeii vostri la 6 luni? Fetita mea are 69 de cm si doar 7 kg. Am ramas tare surprinsa la controlul lunar cand am vazut, mie mi se parea ca mananca foarte mult si nu arata deloc slabuta. De ex cateodata ii fac supliment la portia de cereala ptr ca mai vrea! E adevarat ca din totdeauna a fost la limita inferioara cu kilogramele. Doctorul spune ca e destul de lunga si ca asta ar fi motivul. Pai si ce sa fac, sa ii dau si mai mult sa manance??? Alta problema ar fi trezitul noaptea. Nu se trezeste sa manance, de la 2 luni jumate nu mai papa noaptea, dar se trezeste din cauza suzetei, fir-ar sa fie!! De 5-6 ori pe noapte: pica suzeta - baga suzeta, e groaznic. Si eu planuiesc sa o mut in camera ei, tocmai o amenajam. Pai ce voi face atunci, ture prin casa? Am incercat sa nu i-o dau si totul se termina printr-un urlet, si intr-un final se trezeste de tot. Help!!! |
dannah, ca sa stai linistita, fa calculul urmator. La 4 luni, trebuie sa isi dubleze greutatea de la nastere si apoi, mai adaugi cate 500 de grame pentru fiecare luna de la 4 luni incolo. Sper ca m-am facut inteleasa.
Cu suzeta, din pacate nu ai ce sa faci, asta este riscul daca s-a obisnuit cu ea. Ori ai nervi de otel catevaq zile si nu i-o mai dai noaptea, pana se dezobisnuieste, ori te trezesti ori de cate ori o scapa.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Nicky09 spune:
V-as invita la unCapitol nou dar nu stiu sa il fac.

Mina si
Nicky09 spune:
Sunt prima?.....Mi-a reusit?
Mina si