Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
mesteacan spune:
Buna burtici ! 
Alexutzza, nu am vrut sa te sperii, doar sa trag un semnal de alarma in privinta durerilor in timpul sarcinii.MERGETI LA CONTROL SI SPUNETI ORICE LUCRU CARE VI SE PARE IN NEREGULA !
Diagnosticul meu nu tr sa se potriveasca cu cel al celorlalte burtici care au dureri in timpul sarcinii. Dar pe masura ce va citesc, imi dau seama cat de puternice suntem noi femeile in viata de zi cu zi si cat de mult ne supra-solicitam, desi suntem
.
Incercati sa aveti grija de voi, pt ca aceasta grija fata de noi inseamna iubire si responsabilitate pt familia noastra !
va pup 
18 sapt
arwen92 spune:
ehhh...intre noi 13 ani.avem un baiat de 10 ani care sta la mama lui,la fel ca si in casniciile voastre ,asa si in a noastra...stabilitate,intelegere,capul pe umeri...si multe altele care ne faca fericiti
.
noi sa fim fericiti si apoi gura lumii!

17s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
catalutza81 spune:
Az primescu contractul de la CMU pt nastere si celule stem. Am intrebat, procesarea se face la inceput, e vb de procesarea sangelui, nu a celulelor, sa se vada care e cantitatea de celule ce poate fi recoltata. Stiu ca e la kg, ca sa zic asa, am o colega care are baietel si a recoltat pt 75 kg. Deci e ok, dar am inteles ca in medie, dintr-un cordon ombilical se recolteaza celule cam pentru 50 kg. Pt mine ar fi ok ca e fetita si, poate m-o mosteni pe mine. Eu cu 3 kg puse pe mine in sarcina am 47 kg acum :). Daca e baietel, 50 kg are in adolescenta si f multe boli pe care se presupune ca le-ar rezolva transplantul de celule stem apar spre batranete...asa ca e cu dus si intors. M-am tot gandit si sincer nu sunt convinsa ca chiar sa imi foloseasca la ceva. Dar cum nu vreau sa spun mai tarziu ca ce bine ar fi fost sa recoltez, o sa fac asta, mai ales ca am avea posibilitatea financiara. Mai degraba as naste la spital de stat si as face recoltarea.
Oricum, va tin la curent cu contractul si mai ales cu clauzele
.

burtici
Catalutza
19+ 
alexutzzza spune:
cris_mario bravo
, ma bucur! Multi ani fericiti impreuna!
mcrissa Bine ai venit, felicitari ptr curajul de a ne scrie :P, stiu cum e sa stai cu teama-n san gen"o fii? n-o fii? s-o iau de buna? etc ...". Felicitari ptr. "invingator" si SARCINA USOARA PAN LA TERMEN!
danyelana biiine ma ca esti tu mai cu mot
, idem cu faza cu crizatu :) si io ma panichez repede si ma pierd, noroc cu el....
arwen92 mare dreptate cu gura lumii, mai las-o incolo. bine la mine al meu nu are nici o casatorie sau copil la activ (dati-va seama ce topit e dupa baietelul lui acuma), dar e strain, mai in varsta si gura lumii e cu noi. LOL!
21+
Yannis
cris_mario spune:
fetelor eu nu prea stiu cum e cu celulele stem,caci la prima sarcina eram prea mica......si.... sii...
acum cand merg la medic pe 1 oct o sa ma interesez sa vad daca sunt absolut necesare;da cu gura lumii e la fel si la mine,eu inca sunt sb de discutie,"ia uite abia sa despartit de ala,si gata la luat pe asta,akm e iar bortoasa"

dar noi suntem ok
va puuup pe toate
Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
danyelana spune:
Alexutzzza, Arwen, Cris mario,
gura lumii nu o astupa nimeni asa ca cel mai bine e sa nu o auzim. 
Alexutzzza, da mai sunt eu mai cu motz
(la noi sunt aproape 20 de ani
) Si el e tot strain si desi mai are copii de cel mic e atat de indragostit de imi vine sa rad uneori. Il asteapta cu atata nerabdare si deja ii pregateste camera si cele necesare (el a vrut sa iesim la prima sedinta de shopping pt puiutz)
Pupici
Acum
23+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Andre_lina spune:
Fetelor, va felicit pentru exemplarele reusite de tatici selectionate pentru proceere! Nu varsta, sau nationalitatea, rasa, etc ne apropie, ci nevoia de dragoste, de protectie, de camin.
Sunteti niste norocoase!
Noi suntem bine in continuare...dar recunosc ca ma simt din ce in ce mai greoaie si obosita. Seara pic ca un pui de gaina...pentru ca am un program super incarcat ce incepe pe la 6 cand ma trezesc pentru serviciu si se incheie pe la 23 cu treburile casnice si administrative. Dar gasim si loc de respiro...la volan!
Eu am primit cateva lucrusoare pentru bebel, nu am cumparat insa nimic...nici nu am avut bani dar nici curaj nu prea am...
Sunt in cautarea solutiei pentru carut. Nu stiu ce sa aleg. Oare e nevoie de un trio? Sau daca nu, ce tip de carut sa iau? Mamicile cu experienta sa ne ajute!
PUPAM
27+ cu
Pavel Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
cris_mario spune:
danylana varsta nu are importanta si stiu ca esti constienta de lucrul asta
noi sa fim ok,restul nu conteaza
am plecat la baby expo,intru diseara sa va povestesc ce e pe acolo
Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
mariucasara spune:
Neatza fetelor!
Citesc si eu despre celulele stem de ceva vreme si chiar nu stiu ce sa fac.
Nu stiu daca aici am posibilitatea sa donez celulele. Mai repede le-as dona sa fie folosite de cineva care are nevoie acum, decat sa le tin ca poate, Doamne fereste, candva vreunul din copiii mei va avea nevoie, si poate se va gasi o metoda de multiplicare, si poate vor fi utilizabile si peste x ani, si poate vor functiona pentru afectiunea respectiva...Prea multi poate...In plus celulele stem nu pot fi folosite pentru leucemii aparute in copilarie pentru ca au acelasi defect genetic.
Oricum nu am luat inca o hotarare. Voi mai citi si voi vedea. Daca mai aveti informatii cred ca ar fi utile pentru toata lumea.
Vreau sa felicit mamicile foarte tinere, pentru maturitatea de care dau dovada
Andre_lina din punctul meu de vedere caruciorul ideal e usor, are posibilitatea ca bebe sa stea perfect intins pe plan dur, indiferent ca e vorba de landou sau carut sport, are centuri de siguranta in mai multe puncte, e usor de manevrat chiar si cu o mana, se pliaza usor sa incapa in portbagaj. Eu nu am folosit niciodata accesoriile de la carut ca mi se parea ca il ingreuneaza, asa ca nu stiu ce accesorii suplimentare ti-ar trebui tie.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
21+
arwen92 spune:
iubitele hai sa ne indulcim sufletul cu ceva dragut www.youtube.com/watch?v=uIvM6_soSQE&feature=player_embedded" target="_blank">de unde vin copiii...mie mi-a placut la nebunie
17s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!