Gravidutze si mamici de Cluj -135
Raspunsuri - Pagina 15
bex spune:
Meli sa fie totul bine cu tine si sa fii sanatoasa!
Din cate imi amintesc la 2 ani tre sa aiba in jur de 13 kg si 90 cm, acum nu e regula, de ex Cari la 1 an si 10 luni jumatate are doar 12 kile si nu mi se pare slabuta. Depinde de copil, Timi oricum inaltuta este, sanatoasa sa fie!
Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
mami_alexia spune:
Lily, Alexia era mai mare decat Julia si a trebuit sa-i facem gauri la maternitate, la Stanca, fiindca nu am gasit nici un salon unde sa faca la copii asa mici.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
elenuta23 spune:
lili mersi
gauri in urechi se mai fac la central la parer
meli nu e regula cu kg, noi am stat un an dezie pe 12 kg abia acum avem 13 kg la 1 an si 4 luni
sanatate multa
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
cine imi spune si mie mai exact unde e intalnirea
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
kitzy spune:
Restaurantul e pe clinicilor la nr 14 parca, intre Medicala 2 si magazinul de optica, nu, fetelor? Sau ma insel?
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
LA MULTI ANI ANDREEA!!!!! ITI DORESC O VIATA CAT MAI FRUMOASA CU SUISURI SI COBORASURI LINE SI SA TRAIESTI FERICITA PANA LA ADANCI BATRANETI!!!!
Poze Diana
Povestea nasterii
antoni spune:
Andreea La multi -multi ani!!!
Elena-mersi mult, m-ai linistit, noi acum avem 13 kile si mi se pare tare slabuta...
intalnirea e pe clinicilor 14, intre optica si medicala2, da, e o terasa, nu aveti cum sa n-o gasiti!
kitzy spune:
Pe mine o sa ma scuzati daca o sa fiu maine mai pe dinafara ca pe majoritatea dintre voi nu va cunosc personal
Poze Diana
Povestea nasterii
katiapam spune:
Elenuta-stai linistita ca o sa se retraga buricutul
si la a mea a durat vreo 3 luni,rabdare multa si nu te stresa cu timpul nu se va mai vedea nimic
Kitzy-eu nu cunosc chiar pe nimeni,eu cum o sa fiu? si vin si cu piti ca nu am cu cine o lasa
Mami-alexia-ce scumpa e cretulina ta
Antoni-a mea la controlul de 2 ani avea 12 kg si a zis pediatrul ca e bine,acum are vreo 13 si ceva si are 2 ani si 3 luni
nu a fost grasuta niciodata
Andreea-
Mami de Giulia