Gravidutze si mamici de Cluj -135
Raspunsuri - Pagina 14
Victo spune:
fetelor, imi pare rau, dar nu cred ca vin maine. ca v-am zis ca nu vin fara Stefan si dc e racit nu il aduc.
Meli, nu stiu dc a venit Campean.mi-e groaza sa o sun azi, ca e duminica. da sincer, nici nu mai stiu la care dr sa ma duc, ca nu gasesc unu pe sufletul meu. la asta ultimul nici nu ma gandesc. tu la cine vei merge?
elena, te cred ca esti suparata cu buricutul, dar eu zic sa incerci sa te linistesti, ca asta e totusi o problema minora, estetica, ce poate se va repara in timp. clar ca nu va ramane asa. ai vazut tu pana acum vreun om care sa aiba buricul asa?
nu uita sa te bucuri ca e sanatoasa,ca ai nascut-o la termen si ca nu are nimic la inimuta.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Paula, de ce nu mergi la Pediatrie 3 la un doctor? Eu m-am inteles tare bine cu Iacob Daniela, mi s-a parut obiectiva si profesionista. Poti sa suni sa vezi daca nu e de garda maine, asta e numarul de la poarta 0264534848.
Dr. Campean de care tot vorbiti voi e medic de familie?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Victo spune:
adriana, nu putem merge la clinica, pt ca lucram dimineata, iar maine chiar ca nu putem lipsi niciunul dintre noi.dupa ora 3 cd ar putea ajunge sotul..nu situ pe cine mai gasim.
de aceea tot caut medic cu cabinet privat.
ah, buna idee mi-ai dat. sun si al pedi 2 si la pedi 3 sa vad care-s de garda maine.si mergem dupa amiaza.
mami_alexia spune:
Asta ziceam si eu, doar medicul de garda e de garda toata ziua. Si va puteti duce si seara, oricand , nu neaparat dimineata. Poate aveti noroc si e un medic de garda bun maine. (eu daca o sa mai fie de mers acolo o sa ma duc la Iacob Daniela dar mai sunt si altii buni, Farcas Mihaela sau Boboc Cristina)
ABSOLVENTE!!!!
Victo spune:
cred ca vom merge la pedi 2, astazi, la dr Bizo. imi puteti spune cam pe unde e , fata de pedi 3? mai inspre gara? tot pe partea stanga?
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo cred ca vom merge la pedi 2, astazi, la dr Bizo. imi puteti spune cam pe unde e , fata de pedi 3? mai inspre gara? tot pe partea stanga? Paula si Stefan (30 oct. 2007) |
Cum mergi spre gara, inainte de a ajunge la Pedi 3, tot pe o strada la stanga.
ABSOLVENTE!!!!
ALEX29 spune:
sal
gata ,am scapat de capse ,a trecut destul de repede ,dar ma doare inima cand ma gandesc cum mi a plans piticuta
sper sa nu se mai intample sa cada asa
CARLA salonul este in Manastur (in spatele fabricii de bere Ursus)http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
te astept
ELENA nu te ingrijora ,eu zic ca nu i nimic grav
VICTO super poza cu somnoricii ,multa sanatate piticutului
ADRIANA cand iti mai aduci cretulina cred ca o papam ,s au indragostit fetele de ea cat e de minunata
MELI multa sanatate puiului ,nu stiu nimic de dr Campean :(
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
antoni spune:
Adriana-mai scir e si tu una sa ai si tu o suma rotunda,hihi.Campean e medic pediatru.
Victo-de ce nu ramai la Campean.nu-ti place?
Lilly79 spune:
La multi ani! Andreea
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de Erici si cei dragi
elenuta nu-ti face probleme pt buricut.Du-te la un doctor sa vada ce si cum, si daca nu se retrage se poate repara mai tarziu.Am citit pe net de cazuri in care s-a retras buricutul singur.Uite http://www. copilul. ro/forum_Buricul_iesit_in_afara_3157.html (sterge spatiile).
Conteaza ca e sanatoasa, papacioasa si creste. si nu te mai stresa.
Alex bine ca ati scapat de capse.
mami_alexia ce cretulina frumoasa si frezata ai.Imi place si cum s-a imbracat
Unde se tine intalnirea maine si de la cat? Sa vedem daca ajungem ca Julia doarme dupa-masa pana tarziu.
Imi spuneti va rog unde as putea sa-i fac gauri in urechi Juliei? Vreau sa-i pun cercelusii si vreau sa-i pun inainte de-a creste prea mare.Merci
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)