Gravidutze si mamici de Cluj -135
Raspunsuri - Pagina 10
Victo spune:
fetelor, multumesc pt urarile de insanatosire, pentru recom. dr. Nitu.
Ani, m-am dumirit si eu un pic din explicatiile tale. pai la noi era cam clar ca e viral..ma rog..
Adriana, la pediatru am fost, nu la med de fam.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Ani, no m-am linistit! la noi e bacterian 100% dupa descrierile tale. Deci e ok ne-a dat antibiotic. Eu stiam de tine ca esti pisholog... adica asa am banuit.
Inseamna ca dr ar cam trebui sa stie dupa cum arata boala. Poate ca uneroi se mai inseala sau se contrazic. E rau ca nu putem face analiza pt feicare boala.... sa nu se dea in complicatii.
ADriana, ce premiu a cistigat RAmo si voi nu? Ai pus poza cu freza?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
salutare scumpelor!
am ajuns si eu acasa de la medic, s-a tinut de cap si s-a crucit cand a auzit ca la fiecare etapa astia de aici imi mai faceau cate un chiuretaj ca dade ma fac bine...cestea rea este ca ar trebui sa fac histeroscopia ca sa vada daca e ok mucoasa cat de cat, dar el zice ca dupa experienta lui de facut fiv-uri de muuuulti ani, sa uit de inca un copil, sansele mele sunt practic egale cu zero!nu stiu daca voi face histeroscopia, daca oricum o fac ma voi duce la ei, nu ma mai duc la astia de aici, dar sincer nu stiu daca are rost. el zice ca nu am sanse...ieri n-am fost buna de nimic, e super nasoala senzatia.asta e,ma bucur ca o am pe piti, si altii au crescut fara frati, nu va fi nici prima nici ultima...piti e tot cu rosu in gat, simt ca o iau razna, nu inteleg de ce tine asa de mult, nu mai stiu ce sa fac si unde s-o duc...cred ca luni iar chem medicul sa vina s-o vada....deci, la noi, numai vesti rele....
Ioana. mami de Sara-mie imi plac David si Robert, astea i-as fi dat daca as fi avut un baiat.Ales imi place si mie.
Magda-iti doresc sa treci odata peste, sa se termine sa va vedeti de viata voastra, fara tribunale si chestii nasolae.stiu cum e, na, adica nu chiar ca si la tine, dar si eu am trecut peste un divort.nu-i placut...cu toate ca noi am fost la comun acord si am terminat super repede
Carla-am vazut minune de fetite!sa va traiasca!
Katiapam-cred ca m-ai confundat, nu am avut fire de scos
Elenuta-e o dulce Iulia, sa va traiasca! cum o pupa Dragos...
abia astept sa va vad, si eu vin fara piti, ca e inca racita, nu stiu ce-i si nu vreau sa mai ia cineva...
magdutza24 spune:
Ioana, Antoni mersi de incurajari si eu abia astept sa se termine. dureaza atata din cauza anchetei sociale care trebuie facuta la el acasa.
Antoni nu se stie niciodata, poate cand nu te vei astepta vei ramane insarcinata. iti tin pumnii asa sa fie.
Clara ai 2 mamarute superbe
Va pup pe toate si sa stiti ca va citesc in fiecare zi.
Adriana nu ne mai tine in suspans cu pozele cu Alexia tunsulita
IliesClara spune:
Apropo de nume de baieti...
Daca aveam baietei le dadeam probabil Filip si Iacob sau Victor si David (chiar daca David ar fi fost inca 2-3 de la maternitate in aceeasi zi )
Pt fete mai doream Rita (Iulia Rita) si Eva (Antonia Eva), dar tati nu a vrut sa auda de doua prenume. Acum parca ii dau dreptate.
Ales e frumos. Si va reprezenta o provocare pt functionarii publici plictisiti de pe la tot felul de ghisee
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
MINUNILE DE MAMARUTE
mami_alexia spune:
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
elenuta23 spune:
meli
sanatate multa
magda da chiar a trrecut mult timp cu procesul, iti doresc tot binele din lume si sa temini cat mai repede cu aceste probleme
ici si multa fericire alaturi de iubitul tau Victoras
clara tare scumpe sunt fetitele , mie imi place ca nu seamana una cu alta , nu muli fac gemeni diferiti
sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
adriana vrem poze cu noul lokk
ioana frumos nume si interesant , la inceput nu am prea inteles eu credeam ca e darianda si apoi am realizat ca il va chema Ales
stefanutz sanatate multa
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
am fost afara cu Iulia si Dragos , a fos o adevarata fericire pe D, la toata lumea striga si le spunea ca el are o surioara , e foarte fascinat de ea, toata ziua sa o pupe, sa o iubeasca, nu-mi vine sa cred
bine ca nu e gelos si totul i se pare fff interesant si mai ales nou, nu e voie sa planga , ma atentioneaza mami mami plannge surioara dai laptic de la titi sa nu planga , e atre scump
sunt tare fericita ca am o familie frumoasa si implinita
va doresc si voua tot binele din lume, fericire alaturi de famiiile voasttre
noapte buna si o duminika frumoasa
elenuta23 spune:
ce cretulina frumoasa avem printre noi