Rahova sau apropiere (58)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
preda_vicky spune:
!Mi-a fost dor de voi!
Azi e prima zi de scarbici, ma simt binisor dar nu bine, Dani e bine si el, bona inca zace la pat dar o sa-si revina si ea pana luni. Pe socrela n-am reusit sa o "virusez".
Va , va doresc o zi buna si o saptamana minunata.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Mooaama, Monica, ce de retete mi-au vazut ochii! Mi-am copiat si eu cateva retete.
Vicky, rezistenta socrela! Multa sanatate va dorim!
Karli, spor la zacuscarit. de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
vio, lexi, monica multumesc, ma apuc in weekend de zacuscarit sau cel mai tarziu weekendul urmator.... sper ca nu e prea tarziu pt.gogosari proaspeti pe piata....
si multumesc monica pt.linkul cu retete, am gasit acolo ceva ce eu fac deja.... salata de sfecla rosie si hrean.... tocmai mi-am cumparat un MIXER de la BRAUN care are si cutite pt.2 cani.. una mare, una mica... mi-am dat toate radacinoasele (morcov, telina, patrunjel radacina, pastarnac) prin el, au iesit super! super repede, mult mai repede decat la razatoare unde risti sa iti mai dai si degetelele sau unghiile... m-am scos, sunt asa bucuroasa ca mi l-am luat! a costat ceva (390 ron) dar face toti banii ca iti vine sa tot faci la el, in concluzie o sa gatesc numa' bunataturi de aici incolo de dragul mixerului! .... am mai dat si hreanul pentru salata, si bine ca a mers f.bine ca daca era sa il dau pe razatoare plangeam 2 zile de la iuteala lui.... sfecla rosie o s-o dau totusi pe razatoarea mica ca e moale (fiarta) si nu ma supune la nici un chin... se da imediat si arata foarte bine firicelele acelea mici de pe razatoarea mica; si pentru ca am in plan si un tort tiramisu la baza caruia mai adaug un strat de o crema speciala cu nuca, am dat si nuca prin mixer si zaharul.... si au iesit ffff.bine!
.... ma scuzati ca sunt asa de entuziasmata de un "biet" mixer! (care e de fapt un ditamai robotul)
deci azi sunt gospodina! va pup pe toate!
karligutza
sunt mamica Adelutei
preda_vicky spune:
Karli, sa-l stapanesti sanatoasa si sa-l pui la munci grele (robotul). Spor la treburi,
draga!
Lexi, multumesc. Si voua la fel.
monica-elizabet spune:
fetelor si va doresc un we fain
vicky, ma bucur ca esti mai bine
fetelor ma bucur ca v-au placut retetele
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
multumesc vicky....
monica sa aveti si voi un weekend fain! si cu retetele ne-ai dat gata ca ne-ai pus pe ganduri.... si daca tot citii multe retete de muraturi si salate de iarna, mi-am amintit ca mama ne facea candva si ardei umpluti cu varza si morcov.... se murau nu stiu cum si aveau un miros doamne doamne! ..... chiar reteta asta n-am vazut-o; o sun pe mama sa vad daca ea isi mai aminteste cum ii facea..... imi ploua in gura ca imi amintesc parca si acum mirosul/gustul....
si eu va doresc la toate weekend placut... cu toate ca eu mai bantui pe aici...
karligutza
sunt mamica Adelutei
monica-elizabet spune:
rodicuta, iaca aici reteta de care zici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142840
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Alinutzaa spune:
Buna seara! Ce faceti frumoaselor????
Weekendul asta ori v-ati distrat cu toatele de numa' numa' ori v-ati zacauscarit si alte bunatati de toamna. Eeee, care e varianta corecta?
Eu recunosc ca m-am distrat. Am fost aseara la o nunta, cu tot cu copilul din dotare bineinteles. Am dansaaaaaat o gramada si tare mult mi-a placut. Copilul a fost super incantat si el ca s-a intalnit cu baba (soacra=mea) si bubu (socra-miu) si va dati seama ca numai in fund n-a fost pupat toata seara. Am stat pana la 1, cand copilul meu a zis "gataaaaa" asa ca gata am fost si noi si ne-am carat acasa. Cu un pic de parere de rau recunosc.
Asa ca azi am avut zi de odihna si de refacere. Ghinionul nostru a fost ca piciul s-a refacut mai repede decat noi.
Si tot azi, toata ziulica, m-am luptat si inca o mai fac din pacate cu o stare de greataaaaaaaa, vai de mama mea. Pfuuuuuu toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 6+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
super tare faza cu refacutul lui Tudorel inaintea voastra ma bucur ca v-ati distrat asa fain
pe toate fetelor sa aveti o zi si o saptamana minate
ps: la noi azi e ziua copilului
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Alina, ma bucur ca v-ati distrat.
Monica, dar brazilienii astia chiar fac din orice o festa, un motiv de distractie si de bucurie, stiu sa traiasca, nu incruntati ca noi.
Eu am avut ceva de lucru in wk, m-am cu Dani sa facem teme, am avut activitate, nu gluma
!
Va , va doresc o saptamana minunata.