Rahova sau apropiere (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

multumesc fetelor de gandurile bune si de sprijin totodata! si eu sper sa iasa bine caci altfel nu stiu daca mai pot fi cinica; acum cam asa sunt; daca mor, mor.... poate stiti si voi cum te apuca gandurile negre si nu te mai lasa...

dar pana nu vin rezultatele nu ma mai gandesc la posibilitatile pesimiste; oricum eu imi doresc o viata roz si lunga o mie de ani!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

lexi, multumesc pentru urari
rodicuta, da ce te-a apucat? simti ceva, te deranjeaza ceva? ti-a zis vreun dr ceva? sau de ce presimtirile astea?
te rog sa nu-ti mai faci ganduri negre...chiar daca e sa ai vreun chist/fibrom...exista tratamente, se opereaza...sigur ca o sa ai o viata luuuunga si rox alaturi de bulinuta aia mica si draguta de printesica a ta... si ai grija de tine

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Chiar asa ,Rodica ce te-a apucat?
pai sa ma vait eu care am facut operatie si uite ca n-am murit....inca

hai,sa auzim numai de bine

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

vio si nici n-o s-o faci fiindca Mihnea are nevoie de tine sanatoasa...era sa zic la cap...da nah...ca zic
nu mai zic ca noi suntem alaturi de tine...asta stii doar...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Rodica, sunt convinsa ca analizele sunt bune. Gandeste pozitiv!
Raluk, si eu stau aproape de tine, la Teius.
fetele, o zi buna si un wk minunat va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Monica cu intarziere dar din tot sufletul iti urez LA Multi Ani , sa fi fericita, DD sa iti dea tie si ingerasilor tai tot ce este mai bun pe lume, sa va iubiti, sa fiti sanatosi si fericiti.
Anangel intr-adevar socrii tai stau f aproape de noi, Vicky esti aproape si bunica mea sta si ea pe Garoafei care este si mai aproape de tine.
Le multumesc tuturor fetelor pentru primirea calduroasa.
Ieri a fost o zi super pentru noi...gargarita mea a facut primii pasi singura si seara am aflat ca sunt iar insarcinata.Sper sa fie totul bine si sa mearga la fel de usor ca la Bianca.Suntem fff fericiti si ne bucuram ca gargarita va avea un fratior sau o surioara apropiat ca varsta...sa creasca impreuna.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

vio si nici n-o s-o faci fiindca Mihnea are nevoie de tine sanatoasa...era sa zic la cap...da nah...ca zic
nu mai zic ca noi suntem alaturi de tine...asta stii doar...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

multumesc mai fetelor, chiar sunteti niste dragute.. problema poate fi mai grava decat un chist sau un fibrom, poate ajunge chiar la cancer de col uterin.. doamne fereste totusi!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Hai mai Karli, lasa gandurile astea negre!
Ralukutzza, felicitari pentru sarcina, sa fiti sanatosi si sa ai o nastere usoara! Apropo, mie poti sa-mi spui Lexi, asa imi spune toata lumea.
Vio
Monica, povesteste-ne, te rog, cum ati sarbatorit ieri. Sunt sigura ca a fost super!
Noi azi definitivam mutarea, am emotii.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Buna fetelor
wow Ralucuta ce de vesti felicitari pentru sarcina si felicitari mergaretei tale

rodicutza, eu ma rog la DD sa fie totul bine
vio, vicky , lexi

nu am serbat cu f mare fast...am fost la restaurant noi 4, nici tor vroiam sa cumparam acolo tort dar pana la urma ne-am luat fiecare ce desert ne-a facut cu ochiul si a fost mai bine...ne-am distrat super si n-am obosit eu...fiindca pe 25 am organizat asa o masa cu mai mult romani de pe-aici si am serbat atunci "cu fast"

pe toate sa aveti un we fain

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput