Rahova sau apropiere (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, si ceai la discretie.
Vio, azi ma doare pe mine capul . Incearca sa iei Saridon N sau Advil, sunt mai puternice decat antinevralgicul.
Alina, petrecere frumoasa si odihna placuta la mama ta, iar Karli are dreptate, mare grija la ce si cat mananci.
Monica, felicitari premiantului!
Am o stare nashpa, n-as putea spune de ce. Asa m-am trezit .
fetele, o zi buna si o saptamana minunata va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Monica, multumesc mult pentru retete. M-am grabit sa scap de dovleac si am facut placinta pana sa vii tu cu retetele, dar le pastrez pt data viitoare. De data asta am facut cu niste foi congelate cumparate din comert din care de obicei fac cremsnit. Nu mi-a iesit rau placinta, doar ca am uitat sa scurg dovleacul si mi-a iesit cam zemoasa. Deh, pentru prima data cand fac a iesit onorabil.
Felicitari micutului inotator!
Vio, felicitari si micului pianist! Lasa ca invata el si notele.
Vio, Vicky, Alinutza, sper ca va simtiti mai bine!
Alinutza, distractie placuta la mama ta si odihneste-te cat poti!
Chiar asa, hatsumomo, ne citesti? Ce mai faceti?
karli, un Adelutei si mamicii!
Eu o sa am o saptamana cumplita, daca trec cu bine si nu albesc, sunt tare!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui preda_vicky

Buna dimineata, si ceai la discretie.
Vio, azi ma doare pe mine capul . Incearca sa iei Saridon N sau Advil, sunt mai puternice decat antinevralgicul.
Alina, petrecere frumoasa si odihna placuta la mama ta, iar Karli are dreptate, mare grija la ce si cat mananci.
Monica, felicitari premiantului!
Am o stare nashpa, n-as putea spune de ce. Asa m-am trezit .
fetele, o zi buna si o saptamana minunata va doresc.

Vicky

Vicky,cred ca de la"tinerete" ni se trage

ca si eu sunt tot cu dureri de cap....acum am luat fasconal...
cand ma lasa durerea cand ma ia

asa ca-mi cer scuze ca nu ma lasa "calculatorul" sa raspund la toate fetele

dar va pe toate cu drag,

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

violeta vicky sanatate multa multa multa
lexi tin pumnii sa treaca saptamana asta cu bine si sa nu albesti
karli daca vrei sa ma vezi cu burta mai trebuie sa astepti nitel ca abia acum incepe sa se contureze ceva ceva. Daca vrei sa ma vezi si fara burta, oricand cu mare placere. Samburelul misca mititelul - pe 15 octombrie cand am fost la eco misca de zor acolo de s-a mirat si dna doctor - da' io nu simt nimic, ca e prea mititel. Mai astept nitel si sper sa nu am foarte mult de asteptat ca asa mi-e dooooooor sa simt un zbenguicios mic in burta!!!!! Nu mai tin minte la cat l-am simtit pe Tudor da' cred ca pot sa fac un calcul daca imi scot foile cu ecografiile pentru ca stiu ca la prima morfofetala, pe care am facut oricum un pic mai devreme decat trebuia il simteam deja de ceva vreme.
Iar cu capul in buda da, ai dreptate, super nasol a fost. Norocul meu a fost ca am patit ce am patit de la o nemernica de prajitura cu mere si nu din cauza sarcinii. Asa ca a fost doar un episod izolat. Brrrrr, ma zbarlesc si acum cand ma gandesc la prajitura aia.
Monica felicitari pentru medalia de aur. Bravo inotatorului!!!!! Si cumparati-i domnule ochelari meseriasi copilului! Foarte dulce Ruxi, maine poimaine o sa ne zici de medaliile obtinute de ea.
Eu nu stiu sa inot si tare tare tare rau imi pare. Cand merg la mare ma balacesc ca rata la mal. Si partea mai nasoala e ca imi e si cam frica de apa asa ca...slabe sperante sa mai invat eu sa inot. Pe pici insa vreau sa il dau la inot, cand o mai creste nitel.
Asa ca daca vrea si Ruxi inot....eu zic sa ii dati bataie.

Noi am fost in weekend la mama. Si nu am mai fost la Focsani, ci ne-am cazat direct la tara. Si super bine a fost. Copilul meu a stat numai pe afara, nu va inchipuiti ca a avut rabdare sa stea la masa sa manance si el o lingura de mancare cum trebuie. A alergat tot timpul, s-a jucat, a muls vaca, a dus vacuta la cireada, a alergat dupa pisici, dupa catel, s-a catarat, etc etc etc. Eu am venit super obosita pentru ca noaptea, nici nu am apucat sa adorm, ca mi s-a trezit copilul. Si treaz a stat pana pe la 4 dimineata. adica pret de vreo 2 ore. Dupa care nu va inchipuiti ca a dormit prea mult dimineata. La ora 8, ora noua, era prin curte alergand vrabiile. Mie mi-a sarit somnul ca....na....

Am pus si poze mai noute, inclusiv cu mulsul vacii, aici

Si gata, mi-a adormit neuronul, nu mai stiu ce vroiam sa va zic.

Va pe toate

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 9+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

si eu fetele.
Alina, ma bucur ca esti bine acum.
Vio, inca ma mai doare capul. Continui sa cred ca e de la vreme, varsta n-are nimic de-a face!
si o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

fetelor

vicky, ia o tzuica poate trece capul
Alinutza, ma bucur ca pitix a putut alerga in voie si s-a jucat cu toate animalutele

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Monica, as incerca si o tzuica, daca n-as fi la servici, dar cred eu ca mai bine mi-ar fi prins o caisata de la tine!

Mergi la inceput

treci pe la mama ca mi-a zis ca au facut din toate fructele

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Mama ta e o draguta, dar fara tine toamna nu are miros si fructele n-au gust! Na, ca m-am facut poeta!
Fetelor, nu ma bagati in seama, capul e de vina!
si pana nu mai zic alte prostiute.

Mergi la inceput