Regimul SCARSDALE- 7kg in 2 sapt- cap. 15
Raspunsuri - Pagina 19
cl spune:
M-ati facut sa rad!!! Si eu am mai trisat saptamana trecuta, n-am tinut strict regimul, asa ca practic saptamana trecuta a fost o perioada de mentinere. Am ramas cu cele 2 kilograme minus, bine macar ca nu am pus nimic pe mine. Nu stiu de ce mi-a fost asa de greu acum, regimul acesta il tineam fara probleme, chiar cu placere. In fine, saptamana aceasta o sa mananc un pic disociat, pe zile sau mese, in functie de chef. Saptamana cealalta cred ca tot asa (bag lactate le greu. si fructe!). Apoi o se reiau ca la carte Scarsdale-ul. La sfarsitul saptamanii o sa incerc si eu cantarul...
daska spune:
Ce faceti fetelor? Nu mai dati nicio veste?
Cum mai merge regimul?
Eu m-am cantarit ieri dimineata. Aveam 73, dar nici nu ma asteptam la mai putin. Cu sarbatoarea de Constantin si Elena ( ziua sotului, ziua mamei, ziua soacrei ) va cam imaginati ce regim am tinut in week end. Insa continui. Saptamana asta tot m,entinere si de saptamana viitoare sper sa reiau cele doua saptamani cu mese stricte.
Astept vesti de la voi.
PISI_LUMI spune:
Buna,
Se pare ca nu mai tine nimeni dieta. Ma gandeam ca am cu cine povesti pentru a merge mai usor.
Nu sunt la prima tentativa , insa de 2luni jumata am nascut si am ramas cu ceva kg in plus care deranjeaza foarte tare mai ales acum inainte de botez, si cum nu mai alaptez am zis ca e timpul sa ma pun pe treaba.
Daca mai sunt doritoare va astept.
Maine dimineata vin la raport, dar incep de azi cu regimul.
Bafta la slabit.
mamipuiu spune:
Buna!
Scuze. E cam tarziu, nu?
Eu am fost mult timp pe aici, dar e greu singura si am renuntat.
Daca mai vrei sa continui, as inxcepe si eu iar de luni, ca pana atunci e sarbatorit bebelul meu care implineste maine .... 9 ani .
Si, daca tot am incheiat cu "alaptatul" (eu m-am ingrasat incepand de vreun an.....) vreau sa imi revin. E tare greu sa nu ai pe cineva care vrea sustinere reciproca.
Eu am de lepadat vreo 5-7 kg si apoi mai vedem. As vrea sa ajung la 57-58 kgsi sa vad daca mai este nevoie. Sunt deja la o varsta la care nu e bine sa se vada oasele. La 38 de ani incepe sa se lase pielea daca e prea subtire.
si astept luni cu painica si gref la MD. Apoi, ne bem cafeaua impreuna.
anamariame spune:
Neata!S-a apucat cineva de Scarsdale de astazi??Eu am baut deocamdata doar o cafea fara zahar si mi-a venit mie acum sa ma apuc de dieta asta.Sunt la birou si nu mi-am luat nimic pt pranz, dar vad eu ce mananc, oricum nu ma abat, ar fi culmea, taman de azi Cine mai e pe baricade?
mamipuiu spune:
Buna dimineata!
Eu sunt pe aici, dar .... nu pe baricade. Am baut cafea, desi mai am nevoie, si am mancat un mar micut. Sunt pe langa rau de tot.
Daca vrei, iti tin companie, dar nu sunt pregatita. Succes.
Claudia