Am o problema cu mancatul din bibron,adica tot ce mananca este pasat si bagat in biberon.Refuza lingurita.Cand o vede incepe sa planga.Totul a inceput cand a facut varicela.Din cauza febrei nu manca si atunci i-am pus pasat la biberon.Problema este ca s-a invatat asa si nu stiu cum s-o dezvat.Are un an si nu mai vrea cu lingurita sub nicio forma.Din cauza asta si diversele mese se reduc la 2 feluri de mancarica.Ciorbita si piure de fructe cu mai mut suc.Ce ma fac?
Buna,
Incearca sa o iei cu tine la masa, daca nu vrea cu lingurita incearca cu mana ta sa ii dai sau lasa-o si pe ea sa se balaceasca, tot prinde in degetele si papa cate ceva. Nu dispera, se va reinvata sa pape cu lingurita.
Fata mea a refuzat o perioada lingurita si la fel am procedat si acum papa din nou cum trebuie, dar in niciun caz nu o forta si nu te enerva.
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
angelina ti-a dat un sfat super bun las-o sa incerce cu manutza si rabdare, treptat o inveti cu lingurita
sa ne zici ce progrese ati mai facut
despre robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141048
in primul rand nu trebuie fortata deloc sa pape
pe urma las-o sa se joace cu lingurita, castronelele si chiar si cu mancarica pt inceput, sa incerce singura sa duca la gurita, sa bage manutele in mancare...va prinde dinnou gustul la papa si va manca cu placere, succes
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln