Cat mai costa o bona in provincie?
Puteti sa-mi spuneti?
Ma intereseaza pentru ca de obicei, eu maream salariul bonei toamna, iar acum stau in cumpana daca s-o fac sau nu.
Este o super bona, ii dau 350 lei, vine la 7, duce copilul la scoala (clasa a III-a), se duce acasa, la 11,35 ia copilul de la scoala, il tine in parc pana pe la 13, vine acasa, ii da de mancare, il mai ajuta la lectii (ca-i place). Luni si joi pleaca la ora 14, deseori vine bunica si atunci pleaca la 13, weekendul liber. Ii mai dau prime de ziua ei, craciun, paste, 8 martie, anul trecut i-am dat cate 100.
Voi ce spuneti?
Raspunsuri
szivarvany spune:
Eu ii dau bonei 500 lei, la fiecare sfarsit de saptamana cate 100 si 150 ![]()
Ea sta de la 8,30, duce-aduce copila de la gradi - program de 4 ore si sta pana la 18,30. Sambata - duminica daca am vreodata nevoie, o platesc extra.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
fritz spune:
In cazul meu, cu 2 fete de 4 si 6,5 ani, vine dimineata in jur de 7, le da laptele, le spala si le pregateste de camin. Le ia dupa masa de pranz si le duce la locul de joaca, pana pe la 14, apoi le aduce in casa si le pregateste de somn.
Eu vin acasa pe la 16.30. Desi nu i-am cerut niciodata nimic in plus, imi lasaintotdeauna ordine in casa, spala aragazul, a stres si pe jos. Eu sunt f .multumita de ea. Pana acum i-am dat 500 de lei, fara alte cadouri sau prime.
Desi anul asta ne-am descurca si fara ea, sotul fiind fara serviciu, am preferat sa o pastram, pentru ca la anul incepem scoala si atunci nu ne vom mai descurca fara ea, adica speram ca sotul sa lucreze...
filofteia spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri... si mai astept altele.![]()
Ma gandesc sa-i dau totusi 400.
ellinia spune:
Eu aveam bona pentru 8 ore pana sa intre acum Stefan la gradinita si ii dadeam 750 lei. Sta cu el de la un an si ceva, practic face parte din familie. Acum i-am facut program de 4 ore si i-am lasat acelasi salariu si ma mai ajuta la treaba prin casa. E cam mult dar stiu ca s-ar fi dus in alta parte daca ii micsoram salariul si as mai tine-o macar un timp pana il conving pe Stefan sa stea pana la 4 la gradinita.
virag spune:
eu sunt o mama din Brasov si pentru ca am avut grija de un baietel
dela ora 22pina a doua zi 13,am primit 600Ron.daca stiti pe cineva
sa aibe nevoie de bona in Brasov ,sunt disponibila
Va pup.
nma spune:
600-700 lei/luna, 8 ore, sambata - duminca liber. Doi copii: baiatul 6 ani (merge la gradi) si o fetita de 2 ani.
Ne intelegem super cu ea, acum sta mult peste program, nici nu stiu cat sa ii dau. Sta cu copiii de placere.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
Mmmaria spune:
Cred ca poti sa ii dai 400 si eventual vezi daca este multumita (o sa vezi asta probabil dupa expresia ei - asta daca nu aveti obiceiul sa va spuneti direct lucrurile astea).
Mi se pare important ca il ajuta la lectii, nu prea stiu bone care sa poata face lucrul asta.
Eu stiu de sume de la 500 RON in sus, dar pentru copii mai mici si cu program 8 - 17,00.
Eu o platesc pe a noastra cu 500 de RON, si eu ii maream toamna suma insa acum i s-a mai usurat programul (mergem la gradinita si 2 -3 zile pe saptamana o chem abia de la 12,00) asa ca probabil ramanem asa cum suntem...
filofteia spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
I-am dat 400 si a fost foarte multumita... m-a pupat
. Adevarul este ca este o femeie cu foarte mult bun simt, iar daca as avea i-as da si mai mult, caci merita...
clano spune:
daca mai sunteti interesata ma puteti suna la 0721/748767... Am un baietel de 2ani si 4 luni si am nevoie de bona
| Citat: |
| citat din mesajul lui virag eu sunt o mama din Brasov si pentru ca am avut grija de un baietel dela ora 22pina a doua zi 13,am primit 600Ron.daca stiti pe cineva sa aibe nevoie de bona in Brasov ,sunt disponibila Va pup. |