Incepem scoala-2009-2010(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Fara suparare,haideti sa pastram acest topic pentru ce este el creat.Pentru altceva exista pm ,exista un subiect despre scoli.

Pai chiar asa,dupa ce ne-am vazut sacii in caruta,de ce sa ne mai pese de altii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Noa, nici noi n-am deviat subiectul scolarilor de clasa 1 de anul trecut.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Draga Noa,candva eu ti-am raspuns civilizat asa ca nu trebuie sa te superi pe mine pentru faptul ca vreau/vrem sa pastram acest subiect pentru problemele clasei I.
Poate ca mamele cu copii la scoala nominalizata nu doresc sa dea amanunte despre ce te intereseaza.De altfel,am si precizat la inceput ca scoala la care invata copilul este irelevanta pentru scopul acestui topic.
Sfatul meu,ca sa inchei aceasta discutie,este sa mergi dimineata la scoala si sa intrebi bunicii /mamele care aduc copiii.
Revenind la subiect,joia si vinerea sunt pentru noi doua zile mai relaxate.Copilul meu s-a plictisit intr-un final de bucle si liniute si vrea sa ajunga la litere.In continuare,nicio nota in catalog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Am dat test si la italiana!
D-na le-a spus cuvinte si copii trebuiau sa deseneze obiectul.
In plus pe culegere a inceput sa apara "FB" in loc de stampiluta.
La mate cred ca il fac azi pe "4", adica ieri l-au facut pe "0". La romana suntem la identificarea sunetului "E" si ceva bucle ca nu stiu cum le zice

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikkibaciu

(la acel 1 mai lung),

mai, Nikki, nu ti-ai facut temele ; asta se cheama "carlig"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

Buna fetelor,
interesant subiect,si ce bine e sa poti discuta cu cineva care intalneste acleasi probleme ca si tine.Si baiatul meu e cls.aI-a(braila),noi am ajuns la cifra 2 si la sunetul e cu bucla mica.Am dat si noi evluari avem doar FB la mate si +FB cu felicitari la dictare.optionle avem engleza,religa si educatie pt.sanatate.Voi lucrati si suplimentar sau doar ce le da d-na?
O zi buna si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Faby noi deocamdata nu lucram suplimentar. Deocamdata ne obisnuim cu temele si mai ales cu ce trebuie invatat pentru scoala. Ma gandesc totusi ca va trebui si un pic suplimentar cand vom ajunge la notiuni noi, deocamdata ceea ce se face la scoala Monica a facut in pregatitoare si i se pare plictisitor ... cred ca m-ar bombani rau daca i-as da si in plus
Avem o perioada cu multe sarbatoriri si nici macar n-a mai citit in ultima vreme. Sper ca de saptamana viitoare ma apuc sa fac ceva engleza cu ea. Anul asta nu vreau sa faca meditatii cu profesor, m-am gandit ca mai bine invata intai bine sa scrie si sa citeasca si o sa incepem la anul engleza cu prof. Dar ca sa nu uite ce stie deja as vrea totusi sa fac eu cu ea. Numai ca n-am inceput inca

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

teo1970 Asta e, se mai intampla.
faby57 Nici noi nu lucram suplimentar, dar a fost o situatie cand l-am pus sa repete tema pe un caiet de casa, datorita faptului ca era srisa urat ( in conditiile in care stiam ca se putea face muuult mai bine)
sorana Cred ca este mai bine pt meditatii mai peste un an, insa este imopratnt sa nu-si iasa din ritm cu engleza, asa ca go 4 it!

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

eu incerc sa mai lucram suplimentar, doar despartirea in sunete - unde avem ceva probleme

mergem la engleza la Lexis de 2 ani (asta-i al 3 lea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

noi,nu prea lucram suplimentar ,pentru ca d-na le-a spus ca nu trebuie sa lucreze suplimentar decat atunci cand reusesc sa faca cum trebuie.cum stati cu invatatul poeziilor?noi avem saptmanal cate una doua.

Mergi la inceput