Burtici fericite de septembrie-octombrie (207)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Hai fetele! Sper sa prind si eu o nastere in direct ca acum se intoarce Ramona de la plimbare si adio calculator!
Asa ca HAI RAMONA!
HAI IONIKA!
HAI MOANA!

Laura 35+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

azi-noapte m-au chinuit si pe mine arsurile .. nu stiam ce sa mai beau .. brr ce senzatie nasoala.

kinga sper sa nu fie raceala .. caci si evei ii curge nasul si e un pic mai calduta .. si sotu' ia medicamente .. sper sa ne ocoleasca viroza.

Ellenuta, sper sa nu racesti.
Super sfaturile ce i le-ai dai Iuliei cu cat mananca bebele.
Pai Ana mea mananca muuuult mai putin la o masa (e drept, numai tzitzi), si eu sunt super multumita de evolutia ei pana acum.

Am nascut-o cu 2600, nu a pierdut nimic imediat dupa nastere, azi am fost la pediatru sa o vada de icter (nu il are, doamne ajuta!), a luat in greutate 100gr in astea doua zile! Are 5 zile numai, mititica. O mana de om.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ce sa fac,macar acum ca dupa...
Mai si rad cu lumea,ca dupa ce nasc,il iau pe fiul meu in cos si ma duc cu el pe capul lor,ca o sa fim siamezi...

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

ce-mi place mie de suede - gimnastica, gimanstica, masajul, masaj. Bravo feti!

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

[size 5]AMR 6 ZILE [/size5]

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

uvegotmail te inteleg .. e greu in ultimele saptamani dar mai e un picut si gata .. scapam de neplaceri! eu am facut un hemoroid dupa nastere .. ai mare grija cu constipatia .. da cu hermozone si cu servetele umede cara de culoare verde (sunt ptr hemoroizi) .. eu am scapat de el dar sa vedem ce ma paste .. o colega de-a mea a nascut cu hamid si a fost tare multumita de el.

azi-noapte m-au chinuit si pe mine arsurile .. nu stiam ce sa mai beau .. brr ce senzatie nasoala.

kinga sper sa nu fie raceala .. caci si evei ii curge nasul si e un pic mai calduta .. si sotu' ia medicamente .. sper sa ne ocoleasca viroza.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Multumesc de informatii, culmea e ca eu in sarcina nu am fost constipata, si asta e, acum la final

Cred ca incep virozele si nu imi place deloc asta...soacra mea are si ea o chestie de genul durere in gat, tuseste si ii curge nasul, faza e ca ea urma sa vina cateva zile sa ma ajute cu bebele, acum nu stiu cum sa ii spun sa stea acasa...

37+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Mai stiti ceva de Katteryna, e bine fetita ei?

Si nici Aida nu a mai intrat pe aici, cred ca grasunelul ei a acaparat-o total

37+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Buna foarte dimineata dragelor.
Nu am mai intrat la voi cu scrisul de mult timp din cauza de trimestru III cam dificil, dar sper sa fiu iertata prin transmiterea urmatorului mesaj de la dl. sot de LoreMunteanu:

"A nascut Lore! Cezariana la 4.30 - au apucat-o contractiile pe la miezul noptii si la 2 am plecat la spital. Eric-Mihai, 3110 gr, 48 cm, Apgar 9. Sunt bine amandoi. Rugaminte sa nu fie sunata azi..."

- pentru bebe Eric-Mihai -

monis 33
acum si cu poze noi

Iupiiii, monis multumim mult

Felicitari Lore!!!

Bine ai venit pe lume Eric Mihai!

S-a grabit puiucul! Recuperare rapida, mami! Si Eric sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Am si uitat ca azi facem 36 saptamani.
Abia acum mi-am amintit sa updatez semnatura...deci ne apropiem si noi de termen

36Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ellenuta, saru-mana de complimente. Creste inima in noi cand le primim, la propriu, simt ca mai sa imi sara din pieptutz.

Cu paru, sa stii ca e tare mult si ma gandeam sa o tund, ca atunci cand o luam de caput o prind un pic si de parut, din gresala. Dar nu pot sa o tund, ne e frica un picut, mai ales ca am inteles ca ii cade totusi. Mai stam un pic. Plus ca la noi este inca foarte cald (peste 35 de grade, zic eu).

Fetele cu cezariana si mancatul inainte. Sa nu va luati dupa ce va zic eu, eu sunt o exceptie umblatoare. Dar ce vreau sa va zic este ca la mine a fost supet super usoara cezariana. Stiti ca eu vroiam nastere naturala, cu gaz si epi, daca nu s-o mai putea. N-am mai ajuns decat la gaz, pentru ca la dilataie 4 s-a deciz cezariana de urgenta. O sa povestesc eu pe indelete in povestea sarcinii, cand mi-os face timp sa o scriu. Ideea e ca eu am mancat micul dejun, painica toast cu dulceata si lapte, parca simteam eu ca gata, vine Ana, macar sa am putere sa imping bine. Am mancat pe la 6-7am, cred si la 1 dupa masa eram in cezariana, la 2 fara zece venea Ana. A fost super repede si ok totul, anestezia a fost generala. Nu am avut greturi, nu am vomitat sau alte cele dupa operatie, nu am simtit dureri cumplite dupa, nimic. La 24 de ore mi-au scos calmantele intravenoase de dupa operatie iar seara am alaptat-o pe Ana, am mers pe picioarele mele pana la nursery. Am iesit din spital cu o zi inainte de termenul la care trebuia sa iesim in mod normal pentru ca eram foarte bine amandoua, eu nu am luat pain killers, nimic, exceptand intravenosul de imediat dupa operatie.

Ideea este ca a decurs foarte bine totul si foarte repede m-am refacut, depinde de organism. Si eu nu ma stiam asa "buna de carne", ca sa zic asa. Ii multumesc lui Dumnezeu, am fost o norocoasa din punctul asta de vedere. Vreau sa incurajez fetele care vor avea cezariana si tin pumnii sa fie asa de usor, macar ca la mine.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Fetele va las... imi vine printesa acasa
si tb sa-i dau sa pape si safacem nani

NAsteri usoare fetelor de azi!

pt celelalte si o zi buna!

Laura 35+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Luci da, trebuie sa gandesc o strategie sa fiu eu tare chiar si in circumstantele alea de dupa nastere cu doctorita, ca uite, eu ma consideram puternica si m-a doborat chiar si numai atitudinea ei...

Si nici nu-ti poti imagina cat ma incurajezi, cand vorbesti si despre oboseala, haine murdare, etc, tot cu un zambet care vine prinre randuri!

Dana imi place mult "final countdown"

Alex multumim de capitol! Azi va fi o zi lunga pentru tine... . Gandeste-te ce ai putea face azi si nu mai poti de maine incolo

Oana ce frumos ne tii la curent!!! Tinem pumnii!!!

Liliana deci ai cam exagerat cu retetele anti-constipatie .

Doro multumesc . Un vaccin ametit care se face doar in "provincie", de pe vremea cand nasteau femeile in camp sau acasa . Maiii dar ce-mi doresc si eu o nastere rapida ca a ta!!

Kinga multumesc Plimbare placuta cu apa intacta!

Mihaela Bine ati revenit!!! (asa multe fete au nascut de atunci? uau, ne imputinam tare ). Si multumesc mult pentru biciul la doctorita si pupicul pentru mine . Ce ma bucur ca sunteti bine! Lasa ca le invatam noi incet incet pe toate! . Felicitari pentru kilograme si

Adi multumesc mult, ai dreptate! . Linkul l-am pus la semnatura sa fie la indemana la fete. Azi mai fac pozici la dulapul cu hainutele in interior. Inca un post de-al tau copiat in documentul meu... sper sa nu ceri copyright pe sfaturile astea de alaptare...

Raluca vezi ca dadeau fetele pe aici solutii la situatia asta cand plange daca il pui de la san in pat. Nu-i trebuie mancare, ii trebuie doar sa te simta. Sau daca vrea sa suga ceva, ziceau fetele de suzeta. Ce unguroaica micuta si frumoasa aveti acolo . Si tu arati tare bine

Thea de la voi vad ca numai vesti bune! Ce bine!

Iulia sper sa gasesti repede o solutie sa te linistesti, eu nu ma pricep. Am impresia ca daca face pipi cum trebuie si e vesela si sanatoasa, e ok. Nu cred ca rabda foame. Mai ales ca ii dai si formula. Poate e si ea mai silueta, asa ca tine

Maria cu dormitul pe burta m-ai lovit unde ma doare cel mai tare . Dar am inteles ca nici cat alaptam nu vom putea din cauza sanilor...

Nela ce fain ca nu a mai pierdut Ana din greutate! Si ce de pozici cu frumusetea voastra , cred ca nu te saturi sa te uiti la ea! . Multumesc pentru cuvintele de incurajare cu doctorita si pentru complimente . Iar o bag pe mama la inaintare, dar de-ar stii ea ca sunt considerata organizata , ea ma crede tare dezordonata... Abia astept vestile bune.

Diana multumim Si noi avem emotii

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput