LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (335)
Raspunsuri - Pagina 9
Yaia spune:
Am fugit sa-mi duc copilul la ora de cantat! Pe maine!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
adimercedes spune:
Yaia, imi pare rau ca inca nu ti-a trecut raul 100%. Bine ca e putin mai bine, totusi, mai ales la ceas aniversar
. La Multi Ani sotului si sa traiti sanatosi si fericiti 1000 de ani cu clipe superbe alaturi de delfinasii scumpi.
Tu cu lucrul cum vei face? VEi da pe Bebedoi la aceeasi gradi cu Tudor? Sau inca nu te-ai gandit ce si cum...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabriela77
Multumesc, draga mea! Asa e, nu vrem sa dezamagim ursuletii elvetieni! Dar spune-mi de tine, mai poti? esti bine? Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 20 + |
Gabriela, de putut mai pot, doar ca nu prea apuc sa ma odihnesc ziua, doar cam 1-2 ori pe sapt. Insa nu ma simt asa imensa ca si cu Lisa si asta ma ajuta sa pot face fata alergaturii dupa copilu'-morisca, sa stau la comp si sa mai lucrez (a se citi "forumi", mai nou
In rest, cangurelu' se intinde la greu. Musai trebuie tinut seara la somn. Daca indraznesc sa adorm si sa imi cada mana, incepe sa bocane pana o pun inapoi . Si e prezent la apel cand Lisa e vocala ;) Mai sare pe usa uneori, de zic ca acum il scap. Dar sper sa nu avem surprize, ca mai am inca multe de pregatit - macar i-am luat, in sfarsit, scutece de newborn...
Lisa e ok, are zile si zile. Tata a venit chitit sa o invete la olita, dar s-a convins ca aveam dreptate cand i-am zis ca nu va reusi decat atunci cand si daca vrea ea
si copilu' tot in scutec facea... I-am interzis sa o mai bata la cap si am lasat-o in pace o vreme. A venit pur si simplu de la ea. Intr-o dimineata a venit cu toaleta ei in baie la noi si m-a anuntat ca face wee-wee. Apoi in alta dimineata l-a scos pe tata din baie si s-a asezat singura pe toaleta ei si apoi s-a felicitat cu "ba-vo I-sa" Luni e ultima ora de la cursul de muzica, vor avea petrecere si vor primi si diplome, plus ca voi putea face si poze. As vrea asa de mult sa ii gasesc ceva similar, ca tare mult a progresat in astea 10 sapt. de curs. Si grupul de joaca va intra in vacanta si nu imi place ca prea se termina toate de-odata si cu putin inainte de venitul lui bb. Dar gasim noi ceva "entertainment"...
Cam asta de pe la noi. Sper sa scapati repede de antibiotic si sa nu mai aveti probleme cu alti virusi culesi de la gradi.
P.S. Tare faina e semnatura ta

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
La Multi Ani pt Adelina cretulina!!!
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Am fugit sa-mi duc copilul la ora de cantat! Pe maine! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Yaia, vrei sa elaborezi?
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
ceamica spune:
La multi ani Adelina
.Petrecere frumoasa draga mea!
Gata Greyeras mi-a cazut fisa de ce te duceai tu maine la targ si nu azi
Ana , la multi multi multi si fericiti ani impreuna 

Yaia m-ai omorat
! da' mi-s bataioasa si sa stii ca ma bat cu 1000de chinezi (mai multi vreau ajutor) daca e ! Acum asa simt eu , sa fie fetita daca asta vrei mai mult
. Apropos de calendarul asta cu chinezi- am adunat exemple concrete cu ovulatia urmarita si tot gresit indicat a fost. Acu' eu nu sunt printre exemple....da' chinezii astia stiau cand am eu mediu alcalin? ![]()
![]()
Erina , Mandarinutza
gata zic de targ!
am fost cam vreo 4ore
,din care 3 au fost petrecute la locuri de joaca plus pescuit pesti din acvariu! ma rog...
Cecilia ,incep cu preturi ghetele pana la mas 25 sunt 80ron , cizmele ca cele ale baietilor sunt 80 ron ,apoi totul creste cu 5ron.
Ghetutele aveau oferta variata - mi-au placut cu siret mai mult decat cu arici . Au si ghetute cu talpa ca a cizmelor , insa mie una nu prea mi-a placut varianta de piele aleasa. Este clar spalt (pielea se sectioneaza in doua pe orizontala si partea dinspre carne se numeste spalt . Splaltul este tot piele dar partea buna a pielii este cea care da de exterior
) .Dar pana la urma zic ca un ochi merita sa arunci !
Acum cizme: i-am luat cizme ca cele de anul trecut dar cafea cu lapte . Aveau si varianta albastru-bleumarin si negru dar cu fermoar pe lateral. Pentru fetite aveau rozul de anul trecut si alte cizmute dar n-am apucat sa ma uit bine, insa mi-au ramas ochii la niste bocancei roz bonbon ca cei pe care-i gaseam noi odinioara !
Altceva , cred ca stiti -omor !!!Sincer aveai de unde alege dar am impresia ca au luat-o razna cu preturile. Caciulile ajung si la 60ron .Mi-a placut un set de iarna salopeta -geaca la cocodrillo 170ron.
nu stiu ce sa mai zic ca am cam vazut in viteza si doar atunci cand ma opream sa cumpar .
Cumparaturi Sebastian: cizme , sosete flausate (4ron/buc) , caciula mai groasa .
Erina , andy kids este in acelasi loc ca anul trecut!
Hokide este la parter la f26parca , nu-ti mai da la intrare cartea firmelor , ai pentru asta panoul expus in holul de la intrare.
biletul :8ron
baietii si-au pastrat obiceiul de anul trecut sa care carucioare!
Roxana_G spune:
Adimercedes, incredibila furtuna de nisip, vazusem si eu ieri la stiri. Vad ca te pregatesti intens de venirea lui bb, insa pana una alta aveti o Lisa scumpa de sarbatorit. Sper sa gasiti si ceva entertainment pentru ea, sigur i-ar prinde bine. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Ceamica, sa poate Sebi sanatos achizitiile!
Eu nu prea am ce povesti de Baby Expo. Am luat doar dresuri pentru Alex si cate o caciulita pentru fiecare. Aaa, si niste pantaloni pentru Andrei. In rest nu am gasit mare lucru, incaltamintea mi s-a parut tare scumpa, nu am gasit nimic la 80 de ron. La Andi Kids chiar erau dragutele, dar 189 de ron si nu aveam la mine sa le iau ambilor cizme. Asa ca ma voi duce direct in magazinul lor. Pentru nou nascuti insa erau destule, am umblat mai mult cu prietena mea graviduta.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ceamica spune:
Luy , urata treaba ! si eu asa avea indoiala la asa ceva ! nu fac ei tot timpul diferenta dintre povesti si realitate dar o samanta de adevar tot exista !
Aici la mine in parc o fetita si un baietel se jucau si fetita intra cu fruntea in gard. Pleaca fugind la bunica si strga c-a batut-o baietelul ! daca n-as fi vazut cu ochii mei toata actiunea....dar ei aveau vreo 3juma
Celia 
Valentina sanatate lui Andrei !
hai ca acum am ajuns cu cititul la tine greyeras! deci tu azi ai fost , eu am inteles vineri, ce sa mai , sunt dusa
Roxana
,nu te-am vazut ca n-ai trecut si pe locul de joaca![]()
Gabriela77 spune:
Adi, exact asa a fost si la noi cu olita, a fost doar cand si cuma vrut ea! N-am fortat cu nimic procesul si bine am facut! Felicitari Lisei, imi place asa de mult ideea cursului acela de muzica, nu am gasit ceva similar aici, ca tare m-ar incanta, atat eu cat si sara suntem tare pasionate de muzica. Abia asteptam poze noi, cat despre bebe 2 asa e si la mine, nici pe departe grija si atentia de la prima sarcina. dar se compenseaza cu venirea lui pe lume, asta cu siguranta!
Ceamica, felicitari pt achizitii! Tot asa vorbaret Sebastian?
ERina, toate bune la voi?
Roxana, chiar sunt curioasa cum se va adata Bubu la gradi, tind sa cred ca bine ca pare destul de independent si sociabil.Doamne ajuta!
Ma duc si eu acasa, azi a fost o zi buna si productiva aici la serviciu.
Pe Sara o duc de luni la gradi, mi-e teama de pauza asta de o saptamana, poate iar o luam de la capat cu plansul. CE sa zic din octombrie trecem la programul lung cu somn, cam am emotii!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
20 +