Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (235)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hellooo

am expediat-o pe eva in parc cu ai mei ca nu se mai poate .. m-a tocat marunt iara azi ... n-a vrut sa doarma la pranz. m-am dus cu ea, am stat langa ea, i-am citit .. se dadea jos din pat, imi cerea toate jucariile, facea ca maimutele .. sarea in pat, parca era pe baterii ... intr-un final, am mutat-o in patutul de bb de la noi din camera si dupa vreo ora de jelanie si urlete .. a adormit. eu ma faceam ca dorm dar eram cu ochiul pe ea caci poate sa sara lejer din patut ...

pdap .. imi e tare rau .. mananc lamaie cu sare, imi vine sa vars .. sunt racita, mi se infunda nasul si ma doare capul! nu, nu .. nu e raceala aia dinainte de nastere caci gubernita in casa a adus-o sotu' .. el e racit cobza. daca ia si eva, ma impusc!

vorbiti de castane .. yammyy .. poate gasesc si eu sa cumpar. eva a cules castane in parc dar nu cred ca sunt d-alea bune de mancat .. cred ca a adus acasa vreo 5 kg (cu concursul lui socrela) .. eu le fac fierte caci mi-e lene sa le crestez .. si ies super.

ceska eu zic sa pastrezi hainutele ca nu se stie niciodata .. pe bune dc sa le dai? daca mai vine un bb?

ereena distractie placuta la circ!

si noi am fost cu eva acum cateva luni si a fost fascinata .. 2 ore jumate a stat si s-a uitat in arena .. spre deosebire de alti copii mai mare care si-au pierdut rabdarea si au plecat la jumatea shoului ..

alinus ce facusi cu zacusca??? sper s-o repari ca e pacat ..

danutzule zeci de pupici ptr cei trei pitici! ma bucur ca abby e ok cu cresa.

beinaz m-ai lovit .. nici eva nu sta cu sosete .. i le pun si in secunda 2 e desculta pe gresie caci noi asa avem si in sufragerie si in bucatarie ... cred ca in cele din urma ii voi pune dres. mi-e frica sa nu raceasca ..

ema stai linistita ca dau sms .. cezariana va fi ori pe 3 ori pe 4 octombrie .. sa vedem daca ajung pana acolo, eu sper caci pe 30 sept am programare la vopsit si pe 2 oct la cosmetica si manechuira&pedichura .. ma gandesc ca asa cum eva a stat 10 zile peste termen, asa sa stea si astalalta cuminte macar pana la ceza adica la 39s3z ..

roli dar ce o fi avut marc de s-a trezit urland .. off si copilasii astia sunt cu toane. ii tinem pumnii maine lui tati cu 2 pitici in parc ..

nemary tinem pumnii ptr 6 oct .. aveti vreo preferinta de sex?

grati uite ce fac eu .. sunt cu nervii pe moatze efectiv! eva ma seaca .. crede-ma ca-mi vine uneori sa dau cu ea de pereti sau s-o zvarl pe geam afara ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

neataa

poftiti la o .. eu iau vreo 3 ca am nevoie.

eva m-a zapacit azi-noapte, s- trezit infundata in nas, nu putea sa respire si se jeluia in patut .. la 1 noaptea, ii puneam apa de mare si ii trageam nasul cu batista bebelusului, i-am dat panadol .. cred ca vecinii au spus ca-s nebuna .. apoi i-am pus in priza aparatul de la olinth si a adormit pana la 4 cand am luat-o de la capat ..

si eu-s varza .. nas infundat, muci, stranut .. ufff .. fir-ar sa fie de treaba!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

oaaaaaaaaaaaaaaaaai, elle... sanatate multa!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 10+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata!
Sa-mi spuna please cineva ca faza cu "fac numai ce vreau eu" trece repede!!!!!! Sper ca suntem in punctul culminant si ca o ia pe panta in jos ca nu mai suport.......gaza mea e f incapatanata.... nu o mai scot la capat cu el. Acuma dimineata a inceput sa impinga scaunelele de la el din camera pe parchet, nu a incetat decat cand a descoperit cizmele de gume primite de la matusa sotului ieri. A vrut neaparat sa le incalte cand am iesit afara..... nici vorba sa ma lase sa ii incalt pantofi. Buuuuuuun! Ajunsi afara dupa vreo zece pasi se pune in fund sa-si scoata cizmele, le-a aruncat cat colo si vroia sa mearga mai departe in sosete, in carut nu a vrut sa stea, apoi am vrut sa ne intoarcem acasa dupa pantofi, a zarit masinuta vw beatle (i-am luat-o ieri, nebuna de mine!!!!!) parcata sub banca din fata casei si gata n-a mai vrut sus la incaltat ci a incalecat-o cu cizmele de guma in picioare; nici nu putea impinge ca lumea... Luat pe sus a inceput sa se zbata si sa urle, i-au dat puhoaie de muci, cred ca a trezit toata casa, daca mai dormea cineva........ astept reclamatiile de la proprietar...... MOR!
Acuma sta chitic in scaun, parcat in fata la tv () si se uita la dvd cu winnie, pot rasufla un pic dar cine stie ce ma mai asteapta azi......
Si am atata treaba.....fug.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna ziua mamici

Uff...Elle v-a lovit raceala! Multa sanatate si sa va faceti bine repede. Incearca sa te odihnesti cat de mult sa capeti puteri inainte de nastere.Urata rau perioada asta...incepe sezonul de infectii.

Ceska daca e sa ne luam dupa teorie crizele astea ating apogeul pe la 2 ani si continua pana spre 3. Dar depinde de copil. Plus ca au si ei zile mai bune si zile mai rele.Pupici si poate ne auzim diseara.

Alina idea cu chestiile facute in casa e geniala. Eu una as cumpara fara probleme. Super important e sa iti faci retea de liferanti seriosi si sa mergi numai pe produse Bio.

Asa si acum sa ma laud . Mi-ati facut asa o pofta zilele trecute ca mí-am facut de cap culinar. Am tras aseara o ciorba de cartofi cu afumatura dreasa cu usturoi, azi la pranz ficatei in vin cu ceapa si piure (Clara e mare fan). Iar maine se pregateste o varza acra calita cu carnat(am gasit azi la tarani...miam miam).Sa tot salivezi nenicule.

Va pupicesc si un week-end fain.Noi iesim in parc ca e o vreme de vis afara

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Uite ca de cand ma tot tin sa intreb si am tot uitat: Miri cand mai aveti drum prin Vaterland? Sa ne vedem si noi la un pahar de vorba si sa se cunoasca cei 3 muschetari.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alina, m-am necajit pana si eu, citind de zacusca ta, pt. ca stiu cata munca e, si ce ciuda-ti poate fi!
Intreb si eu: ai fiert-o in dunst (dupa ce ai pus-o in borcane)? Eu asa o fierb in fiecare an. N-am avut surprize neplacute niciodata, de 10 ani de cand fac. Anul asta, pt prima data si la insistentele vecinei mele, am pus si un praf de aspirina pisata in fiecare borcan.

Sa mai zic ca am mancat deja vreo 8 borcane? Ca si Mathias e morrrt dupa ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

In sfarsit stau si eu jos pe ziua de azi pentru prima data...mint am mai stat acum vreo 2 ore pret de 5 min...
La noi de dimineata s- a repetat povestea de ieri...Marc la 7.30 s-a trezit si urla din toti rarunchii...la primele vocalize l-am zburat la noi in pat, dar Andrei a fost drepti...mirat si somnoros saracu' . La fel ca ieri, Marc cu tata-sau au dormit pana la 10, iar eu cu Andrei ne-am distrat...ce sa facem?

I-am trimis cu tati in parc...in 23, unde era targ de produse traditionale, bunatati, must si "petacol" (cum zice fi-miu) cu dansuri populare...mi-a zis sotul ca au fost in exstaz, au dansat, iar Andrei s-a invartit ce s-a invartit si s-a prezentat la ta-su cu o punga cu niste painici calde cu seminte o bunatate...au luat must, placinta cu dovleac, magiun de prune .
In timpul asta eu am muncit ca un sclav pe plantatie...curat, mancare...eh ce stim noi femeile mai bine, nu?
Si pentru ca m-ati innebunit zilele astea cu bucatareala am trantit o varza cu afumatura.
Apoi a venit preotul sa faca sfestanie, ca nu am apucat s-o facem de cand ne-am mutat.
Asteptam sa se trezeasca piciul, ca Marc azi n-a servit somn...deh s-a trezit la 10...si plecam la Ikea sa vedem ce-om mai putea completa prin casa.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Of, mai Ellenuta cat de greu ti-o fi...zic si eu...nu da cu parul, nu poti s-o trimiti pe Eva la mama ta cateva zile sa-ti revii putin si sa mai prinzi puteri?

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Of, mai Ellenuta cat de greu ti-o fi...zic si eu...nu da cu parul, nu poti s-o trimiti pe Eva la mama ta cateva zile sa-ti revii putin si sa mai prinzi puteri?

BAIETII MEI IUBITI

offf chiar mi-a spus mama azi sa i-o duc ei dar mi-e ca se scoala noaptea eva cu febra, muci si altele si ma duc dupa ea in miez de noapte .. ma chinui eu, ce sa fac .. pe sotu nu o las sa se apropie caci e racit cobza .. poate reusim noi sa pacalim raceala asta si sa nu ne loveasca asa rau ...

Eva

papa bun

Mergi la inceput