Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (235)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rlc_sandor Ellenuta,multumesc,sincer imi doream o surioara pt Sonia,acum incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca voi fi mama de baiat,sotul meu inca nu indrazneste sa se bucure ![]() ![]() http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea si 19+ Andrei Casian |
offfffff .. ce n-as da sa fiu eu in locul tau .. dar n-a vrut cel de sus ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
39+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
rlc_sandor spune:
Elle,nu te intrista,Doamne Doamne stie de ce ne-a trimis acesti ingerasi noua
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
19+
Andrei Casian
madalina28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
offfffff .. ce n-as da sa fiu eu in locul tau .. dar n-a vrut cel de sus .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Eh daca nu-i vreti ii accept eu pe amandoi

Raluca felicitari pt putulica!Ne mai pui si noua poze cu Sonia?Nu am mai vazut-o de f mult timp.

Multumim fetelor pt complimentele la adresa Sofiucai.
Miki pupam cucuiatul.
Nemary, sotul a avut ceva treburi pe acolo si am mes cu el, este un oras f fumos de mult vroiam sa-l vizitez si in mare parte am eusit am mes pe jos apox 60%, cel putin centrul am batut fiecare stadutza.Zic sa nu te ingijorezi cu inaltimea Dariucai,stiu copii care nu eau prea inalti dar si-au dat drumul, iar altii mai inaltuti care au ramas mai pitici

rlc_sandor spune:
Mada,eu nu dau nimic
,chiar daca nu va mai exista al treilea bb,sunt ai mei si pentru ei traiesc....o sa invat sa fiu si "soacra mare"

...am incercat azi sa pun cateva poze dar nu am reusit,mai incerc,dar nu prea am timp
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
19+
Andrei Casian
ceska777 spune:
Reiau mesajul de azi dimineata, poate ma ajuta totusi cineva:
"Ma gandeam azi dimineata la Ionut si la mamica lui, Ploscariu. Pe contul comun de mail si-a lasat datele de contact dar eu nu mai stiu parola cea noua. Intra cineva si poate o suna sa vada ce face clopotelul nostru? Please! Sau imi da cineva PM cu parola noua? Mersi."
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
Elle
in fiecare zi bag ochiul sa vad in ce stare te afli! Deci esti tot la oferta
Ce ma enerveaza ca te tot necajesc cei apropiati fix in perioada asta
Ai aranjat lucrusoarele Annei? Abia astept sa "vad" reactia ta de dupa nastere, cand o vei avea in brate pe a doua ta fetita ta minunata
Lauriciule
imi pare rau ca-i tensionata treaba la servici...ooofff cate mai tre sa suportam pt a putea avea ce pune pe masa! Saracuta Eleni, mi-e mila de ea ca plange zilnic, dar ma si distreaza cum povestesti ca-i bataioasa datorita trantelor zilnice cu Dimi
Pupici pe nasucul mucos
Miutza
si bine ai revenit! Imi pare rau ca ai avut o aniversare nu tocmai vesela, multa sanatate socrului tau!
Ramooo
care-i treaba? Cum mai sunteti? Unde l-ai dus pe Razvi, pana la urma: la cresa aia sau la tine la gradi?
Si sora mea mijlocie este insarcinata si va naste dupa jumatatea lui aprilie
Are 11 sapt si e f bine, Doamne ajuta sa fie asa in continuare! Eu sunt f stresata (in locul ei
) ptc mi-e frica sa nu pateasca ceva asa cum am tot patit eu...parca mi se pare ireal sa aiba o sarcina normala din prima...sper sa nu atrag raul gandind asa! Ma panichez si ma gandesc la ce-i mai rau daca nu ma suna dupa control![]()
Nu mai stiu ce voiam sa mai spun...acum uploadez poze de la mare din iulie, apoi voi uploada si din septembrie.
Azi gaza mea face 1 an si 9 luni. Mie mi se pare extraordinar cand vad evolutia ei, a lor in general
Ma minunez cum gagalicile astea care aveau milimetri in burtica, la inceput, acum vorbesc, imita, merg/alearga, se trantesc cu fundul pe jos
, canta, danseaza, te pupa si te strang in brate tare, tare si mai spun si BESC ("te iubesc"
), isi manifesta dorinta etc. Este chiar miracolul vietii!
Ziceti de clopoteii vostri ca plang cand ii duceti in casa? Theei ii place afara, dar nu zice nici pas cand e timpul de mers in casa ba, mai nou, cand suntem afara ma innebuneste cu "acasa, acasa"
SI cand ajungem, la intoarcere, in fatza blocului ma intreaba "acasa?"![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Stiam eu ca mai am de spus ceva:
Raluca
felicitari pentru baietel! Foarte frumos numele ales!
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Gata, am pus la semnatura poze de la mare - iulie'09, pt cine are timp, dorinta si rabdare sa le vada
Filmulete
La mare - iulie '09
Ellenuta spune:
neata
poftiti la o
!!
e tare urat afara, ploua, frig, vant .. ne mananca urechile eva in casa ..
noi tot la oferta suntem ..
raluca oricum as da-o, am in suflet un mare gol si of .. imi doream tare un baietel si uite unde am ajuns .. ![]()
mada am toata admiratia pentru tine si sper ca Doamne Doamne sa faca o minune si sa ramai
fara niciun tratament! asa e in viata .. cand obtii usor ceva, nu prea apreciezi acel ceva .. sper sa ma impac cu ideea, oricum mi-e tare greu ..
ceska nu stiu nimic de gabi si ionut ..
laurici 'om trai si 'om vedea ce va fi dupa .. deocamdata sunt neutra, ca sa spun asa .. dezamagirea mea a fost enorma, eu inca nu mi-am revenit ..
FELICITARI surorii tale! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Elena, mami de
39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
helloo
gata fetele .. am vesti ..
CEZARIANA, MAINE 04.10.2009! LA ORA 8.30 INTERNAREA SI LA 11-12 INTRU IN OPERATIE.
Elena, mami de
39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun