eu anul trecut am pus suc de rosii in formele ptr cuburi de gheata,apoi am pus cubuletele in pungi la congelator.asta numai pentru copii,ca sa nu desfac ditamai sticla pentru o lingura de sos
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
Citat: |
citat din mesajul lui fritz Morcovi nu pui? |
Crinutz multumesc de ponturi...din pacate nu am congelatorul asa de mare...sper sa reusesc sa cumpar unul separat de frigider, acum folosesc congelatorul de la frigider. Fac sucul de rosii sambata sau duminica, am sticle din stica nu mari ci undeva la 500ml, tot la robot voi face si eu rosii pt ca nu am masina speciala....sper ca va iesi ceva bun.
Cel putin de legume congelate si suc ma lupt pt pitica mea, sa aibe la iarna ceva natural.
Am pus separat rosii la congelat, ardei gras, morcov, patrunjel, leustean, marar, foi de vita facute sarmaluta si in pungute...
Nasol cand nu ai loc
Chiccutza e bun si pontul tau,multumesc mult de info, a mea e fan ciorbe acre sau mancaruri gatite, azi de exemplu a mancat sufleu de conopida
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam