Licurici de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

al raport!
bolnaviorilor!

Cris,cum a fost la dentist?? despre vaccin,eu ti-am zis c anu il voi face! cu parul stam si noi prost,creste dar e fff subtire firulasa il am si eu...inca nu imi fac griji!

Am avut o noapte un pic mai buna,inca nu a iesit ditisorul,dar se vede tot mai tare,trebuie sa sparga gingia zilele astea. s-a trezit Ana tot la 2-3h,dar s-a culcat repede inapoi. parca m-am putut si eu odihni un pic mai bine.
Am incercat de dimineata galbenus de ou,i-amdat putin de tot sa vad daca face sau nu alergie,se pare ca nu,deci putem incepe si cu ou.
Ana nu sta locului,e un copil plin de energie,fff curioasa. Afara sta in carut mai mult in picioare,noroc ca o leg,se uita dupa toate animalutele posibile,inclusiv dupa muste.Are ce are cu parul de pe picioarele lui Cristi,sa mori de ras cand o vezi cum se ridica tinandu-se de parul lui,cam dureros pentru el

Aresa...imi e dor de tine si de povestile tale,oare de ce nu mai intrii???

pupam toate fetele
pupam si Razvanelul

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cris, nici noi nu facem vaccinul.

Am vizitat azi o cresa extraordinara! Mi-as lasa copilul acolo fara nici o problema.
Fetele din State, ca sa va spun adevarul, cresele vizitate pana acum si care sunt sub patronajul diverselor biserici sunt mult mai bune si mai ieftine decat cele private. Asta la care am fost acum apartine de biserica baptista, mai arata fenomenal, asa cum mi-am inchipuit eu ca ar trebui sa arate o cresa. Luminoasa, imensa, copii pe grupe de varsta, cu patuturi frumoase, in culori vesele. Din pacate nu au locuri, m-am pus pe lista de asteptare, cica mai sutn vreo 20 de nume inaintea mea, taman bine, cand o sa aiba Aidan un an imi vine si mie randul.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Fetele multumesc pentru raspunsuri .Ma bazez pe faptul ca si eu si sotul avem acum ca adulti par bogat, cu fir sanatos, ma gandesc ca va semana cu noi mai tarziu.
Betty la dentist a fost nasol .Mi-a scos doar o masea de minte dupa vreo 4 anestezii care nu au prins cum trebuia, eu tot simteam durere cand umbla acolo.In final a constatat doctorul ca anestezia si-a facut de fapt efectul, dar pentru ca gingia din jur era inflamata din cauza aceea simteam eu durere.Am avut nevoie stitches dupa .Am venit de acolo cu gura stramba, radea Juli de mine ca vobeam ca beata .Mai am de scos 2 din partea dreapta si am scapat.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Ouch, Cris, nasol cu dentistul. Eu nu mai am de mult masele de minte (cu ele s-a dus si mintea). Eu i-am facut vaccinul antigripal, ca m-a luat cam pe nepusa masa cand m-am dus la control si am zis da. Dar nu imi pare rau, de fapt.

Miere, bine ca ai gasit o cresa care-ti place si eu am auzit ca sunt conditii bune la cele patronate de biserici.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iry e aproape de casa?? Au si program scurt??

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Ha ha, Aalina, ce simpatic Fabi cum s-a servit el singur din tort...

Mare si frumos s-a facut si Stefan, multumim de poze, Carmen Marieta.

Alexiuta e o frumusete, dar din asa parinti cum altfel sa iasa?!

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

"neatza"
Cris, de ce sa faci antigripal unui bebelus asa mic? o duceti la daycare? ca daca nu... nu prea are rost, cu tot H1N1 asta. despre par.... si Patrick si Eva au avut par ff putin la nastere si subtirel. dupa 1 an a inceput sa ii creasca lui Pat, incepe acum s aii creasca si Eva. aia cu tunsu' e un mit, fara gluma.
Carmen, dinozaurii ca dinozaurii da sa vezi colectia de bakugani acu
Raluca, pfff, si Eva e mare artista la aruncat pantofi si sosete... ii zicem "domnisoara o sanda" (si Pat o avea pe asta... sincera sa fiu nici acum nu i-a trecut, tot descult umbla )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu are program scurt cresa, platesti full time chiar dc il duci doar 4 ore sau anumite zile din saptamana. Costa 740 de dolari pe luna. Dar merita cu varf si indesat. In fiecare zi iti dau raportul cat a mancat, cat a dormit, diapers, etc, ii leagana in rocking chairs dc nu pot adormi normal, sunt impartiti pe categorii de varsta, 0-4 luni, 4-8, 8-12 si tinuti in camere separate, maxim 4 copii la o educatoare.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Eu am avut parul ondulat si blond pana pe la un an si ceva cand m-au tuns la zero, dupa care mi-a crescut intins si inchis la culoare. Carlei a inceput sa-i cresca parul mai ales in fata, desi eu n-am observat sa-i fi cazut mai deloc.

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Multumesc fetelor pentru ajutor... hainute i-am dat si eu multe, dar imi este mila de bebelus sa doarma in pat cu mama lui, un pat care nu este foarte mare. Macar daca ar fi avut un carucior dormea in el...
Eu i-am dat tot ce am avut de la Stefan, nu am pastrat nimic, daca mai facem un copil cumparam... nu sunt genul sa pastrez... poate fac fetita..
Merg sa intind niste rufe si sa ma asez in pat... sunt franta.. si de pe 15 imi vine auditul...
A!! nu v-am spus unde m-am angajat... in Otopeni la o firma care se ocupa cu leasing auto, rent a car etc este o societate destul de mare, iar eu sunt contabil sef.... na ca ma laud... salariul inca nu este foarte mare ca sunt in per de proba, si il renegociez dupa 3 luni dar e suficient, sunt bucuroasa ca am reusit sa ma angajez tinand cont ca am cautat un job timp de 4 luni...
Sunt fericita ca am o MAMA buna, care se implica in educarea nepotului, si care a lasat balta totul sa stea cu el.
Sunt fericita ca am un sot intelegator, si care ma ajuta si ma sustine in tot ceea ce fac...
Ma rog la Dumnezeu sa ne dea tuturor sanatate... si noua si voua la toate impreuna cu cei dragi...
Va pupicim si va uram noapte buna!

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput