Licurici de ianuarie-februarie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
miereamara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Neata, Miere, dupa mine "to sleep through the night" inseamna ca doarme toata noaptea fara nici o trezire...de fapt asa e si normal sa se intample de la o anumita varsta. Stomacul trebuie lasat sa faca o pauza in timpul noptii si sa nu aiba mereu cate ceva in el. Mie asa mi-au zis doctorii de aici. |
Mda, si creierii mei au nevoie de o pauza through the night:)) Azi noapte a avut program de tipat de la 2 la 4, tipat ascutit, adica de distractie, nu plans, bag seama ca laptele ala diluat i-a dat mai multa energie:))) si mie mi-au spus doctorii de aici sa ii scot laptele de noapte si asta si incerc sa fac, treptat, numa ca A. e de alta parere.
Un galbenus intreg plus un ficatel mi se pare cam mult pt un bebe de 7 luni.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
veronica75 spune:
Miere poate ai dreptate cu privire la reteta, dar, e o carte din care te poti inspira.
La noi de ex. nu se papa inca ou si nici ficat, abia am introdus carnea de pui si vaca atat. Cateodata nu mai stiu cum sa combin legumele sau fructele si atunci mai trag cu ochiul la combinatiile din carte.
In privinta trezirilor in toiul noptii cica la majoritatea copiilor dureaza pana in jurul varstei de 3 ani.
...speram sa nu facem parte din grupul acestora ![]()
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
DarkBendis spune:
Ziua buna hop si noi pe aici
adica eu ca Mister face (inca) nani. Asa ca profit sa scriu.
LA MULTI ANI la licuricii sarbatoriti azi: Robert de Porumbita, Ana de Axis, Ioana de Bleuberry si Maya de Dya-Di 

si multa sanatate la bebelusii bolnaviori 

Multumim foarte frumos pentru aprecierile la pozici 

Bebelusi, eu am incercat sa-i dau ficatel la bebe cam asa: o bucatica cam de 10-15 grame la un borcan cu zarzavele (vreo 200 gr) dar nu a papat decat cateva lingurite... apoi nu a vrut.
Nici eu nu as amesteca ficatelul cu ou, prea multa proteina pentru organisme asa micute ![]()
Conopida intr-adevar provoaca flatulenta, dar eu i-am mai dat la jupan si nu am avut probleme deosebite.
Miere, eu am tot incercat sa-i scot laptele de noapte la Mister (el ia laptele de dinainte de culcare cam pe la 9.30-10) dar fara succes. Ii dadeam apa... iar el facea un tambalau de scula tot cartierul. Azi noapte s-a trezit la 1 si un pic, si la 4 jumate...iar apoi pe la 8 jumate cand am dat oficial desteptarea. Noi inca nu avem dintisori, dar cum bine ai atras si tu atentia, lapticul de noapte poate duce la carii... "Sleeping through"... uuhhh... la noi s-a intamplat doar de cateva ori, ultima data luni, cand a dormit de la vreo 11 jumate pana la 7 si ceva, daca nu ma insel... in rest cam o trezire pe noapte e normal. Iar eu din 5 octombrie incep serviciul uuufuffff
Edinutza, ce grozav ca veniti in Romania.. noi pana la anu' nu mai dam pe acolo. Cu managerul nu am avut ce rezolva, ca nu tine nici de unul dintre noi... deci ramanem "soulmates", deocamdata el nu scapa de mine, eu nu scap de el... macar stim la ce sa ne asteptam unul de la altul, eu zic ca si asta e ceva! Better the devil you know...(banuiesc ca asta zice si el
)
Pup toti licuricii... iar pe cei cu dintisorii "pe venite" sa iasa repede afurisitii, sa nu-i mai chinuie pe puiuti.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
'neata!
eu nu va mai zic de cate ori m-am trezit ca nici nu mai numar,suficient ca sunt zombi,iar deaseara am invitati,deci curatenie,papa,etc
mai fetelor,eu am am citit ca e foarte normal sa se trezeasca in timpul noptii,ia cititi aici:
http://www.babycenter.com/0_baby-sleep-basics-6-to-9-months_7657.bc
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
DarkBendis spune:
Ahaha... si noutatea ultimelor zile: Mister aplauda de zor cu manutele... si la noi, si la pisici, si la jucarele...cand e vesel (si asta se intampla foarte des) el aplauda 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:

bravo Mister Mister

you rock!!!
bebelusi spune:
Veronica bine ca mi-ai amintit de cartea aia, o sa ma uit. Intr-adevar sunt multe cu care nu sunt de acord acolo dar sa ne inspiram eu zic ca e super.
A papat ficatel cu morcov, cartof si ardei. Ia placut dar a mancat doar 120 ml
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisa79 spune:
P.S. Va aduceti aminte cand mi-au venit din NY trupa aia de rock?? ea e romanca si ei americani??
ei,au castigat trofeul MTV pt cea mai buna trupa din NY

:
http://www.myspace.com/metalkpretty
ei sunt!!!
IULIA ,

felicitari!!!
miereamara spune:
Lisa si eu stiam ca e normal sa se trezeasca in timpul noptii. Sunt mai multe motive pt care fac asta.
M-am lamurit si cu sleeping through the night ce inseamna, cica 6 ore fara trezire, ceea ce la noi se intampla, de la 8-9 pana pe la 4-5 dimineata, cu diferenta ca azi noapte mi-a stat treaz de la 2 la 4, haha!
Dark ce cool, Mister bate din palme! A. inca nu stie sau nu vrea, am incercat eu sa-i arat dar n-a mers...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
cris30 spune:
Nici eu nu i-am dat ficat de pui, i-am dat ou dar jumatate cel mult.
Noi am dormit de la 10.10 pana la 4 si ceva cand a inceput foiala, m-am sculat i-am dat apa putin si apoi a dat capul in partea cealalta.Apoi s-a sculat la 6 plangand si i-am dat lapte, a adormit la loc si s-a mai trezit la 9.Deci sa consider ca fii-mea doarme toata noaptea???
Anca tu pe unde esti, sper ca toata lumea e bine
.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png