Licurici de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Criss draga, multa sanatate tatalui tau si multa putere s-o poti incuraja si pe mama ta. Noi te sustinem.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani, Clara de Spic de Grau! Sa cresti mare si sanatoasa!

Noi declaram o noapte f proasta, trezit de muuuute ori si plans, nu de foame..Off, ziceam ca daca au iesit dintisorii de sus poate avem si noi cateva nopti mai linistite
Ieri in parc l-am dat pe tobogan pentru prima oara, i-a placut tare mult, am pus si poze :) Acum e tare greu, merge de manute prin parc si se opreste la toate alea, ieri a analizat o frunza uscata peste care a dat pe alee :)) Fetele, voi folositi ham pentru bebeii care vor sa mearga? Ce fel aveti?

Criss , groaznic ce s-a intamplat. Doamne ajuta ca tatal tau sa fie ok si sa-si revina repede si dupa soc!

Maria , pui mic, sper sa treaca repede durerile de la dintisori! Off, saracii cat trebuie sa se chinuie ei!

Alina, ma bucur ca e mai bine Sabinutata! Cred ca ti-e tare greu acum cand ai inceput munca, si ca abia astepti seara sa te joci cu ingerasii tai. va pe toate
E sigura ca ii trebuie cerclaj? Sunt multi doctori care fac asta doar ca precautie si ar fi un stres in plus. Sper sa fie bine fina ta!

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna fetele.
Multum mult tuturor pt incurajari

Criss tatal tau e in tara?doamne ajuta sa fie bine...asa urasc eu masina asta , fiindca de multe ori sunt nevinovati cei care o patesc

am 2 min la dispoz in timp ce stau la baie : Radu e mai bine , l-am mai pus pe picioare dar e slabit si eu l-am cam luat de bun.Azi merg si eu si tata cu unchiul la insit oncologic fundeni sa ...nu stiu ce...sa ne vedem cu radioterapeutul si sa vedem ce se va mai intampla.Oribil...la 9 si 20 ma asteapta la eroilor eu stand in gorjului si apoi da i inainte cu metroul.Is varza de obosita, Andrei e din ce in ce mai capricios la mancare , iaurtul pe care il halea cel mai bine imi intoarce capul din prima.Aseara cat de cat a mancat 100 de gr de cereale el atat papa nu mai mult si m-am mai linistit.azi ramane cu radu , eu la 3 juma la dentist dc ajung si apoi...............voiam si eu la baby expo.Parcaa andre-ea era in concurs nu?ziceti mi si mie dc mai vine cineva macar la telef prin sms ceva..

Va pup si haideti cu vesti bune si bebei sanatosi cei bolnaviori...si fetele care se chinuie cu D mama ce le inteleg

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!
N-am apucat sa citesc din urma.

Si al meu a inceput sa se strambe la mancare. A avut o perioada cand era haplea. Manca cu usurinta mult si bine, orice. Eram asa fericita. Acum e la jumate...trag de el si abia, abia papa. Asa ca sper sa urmeze o perioada mai buna, sa alterneze ...

O zi buna dragelor!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C
voiam si eu la baby expo.Parcaa andre-ea era in concurs nu?ziceti mi si mie dc mai vine cineva macar la telef prin sms ceva..

Am fost. Ilinca adormise pe drum in masina si era proaspat trezita si covorul ala avea o textura asa interesantaaaa.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Fetele, voi folositi ham pentru bebeii care vor sa mearga? Ce fel aveti?

Hamul se foloseste din momentul in care copilul poate merge singur, dar cade des. Atata timp cat copilul nu are echilibru si nu poate face singur pasi nu ai ce face cu hamul.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Fetele, voi folositi ham pentru bebeii care vor sa mearga? Ce fel aveti?

Hamul se foloseste din momentul in care copilul poate merge singur, dar cade des. Atata timp cat copilul nu are echilibru si nu poate face singur pasi nu ai ce face cu hamul.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Multumesc
Sa inteleg ca Ilinca a avut viteza la concurs sau a analizat covorul?

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Dark, cu intrebarea ta, o mamica cu diferenta intre copii de 1.5 ani iti va spune ca asa e cel mai bine, mai ales daca sunt de acelasi sex. Alta ca e mai bine diferenta mai mare. Pentru mine 3.5 ani e perfect. Cum a trecut Tudor de perioada in care aproape fiecare zi venea cu o achizitie noua si minunata, mi s-a facut dor de bebelus. Pana la urma faceti asa cum credeti voi ca e mai bine.
Miere, e bine ca ai gasit ceva pe placul tau. Sper sa va fie bine la noua cresa.
Patricia, m-am speriat cand am citit. Vladutul.
Crisspolis, sper ca e bine tatal tau.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Din ciclul CE FACEAM ANUL TRECUT PE VREMEA ASTA

Bee avea pofta de placinta si era incantata de calculul facut pentru ce suma va lua in concediu

Ledi se delecteaza cu struguri si nectarine

Cristi cara ultimele lucruri de la garsoniera ca sa o poata inchiria

Cadia nu putea manca carne decat carne tocata pe care nu o suporta inainte de sarcina.

Carmen se minuna ca a luat doar 5 kg in greutate.

Micola se lauda cu cat de mult misca bebe si cat de incantata e

Naty era fericita ca a sunat Ioana sa ii spuna ca a facut bine lectiile si a luat o bulina.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Esti TARE!!!! Ai timp pentru asta!!
Fii atenta la scari, pupicim micutul Vlad!

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alina,nu e obligatoriu sa stai in pat dupa cerclaj,dar la mine a fost pt ca aveam contractii mai mereu si aveam o mare teama ca din cauza lor sa nu taie ata aia colul si sa nasc prematur..Oricum,efortul fizic trebuie minimalizat.
Dupa cerclaj..pai am avut niste dureri crunte,sangerari...Eu abia pe la 30 de sapt mi-am luat inima in dinti si am iesit asa la plimbare,dar putin,iar in masina stateam cu scaunul lasat destul de jos..si am facut cerclajul pe la 24 de sapt.Insa sunt cazuri si cazuri..Ea va vedea cum se simte dupa.Cum spuneam daca ai contractii,clar trebuie sa stai la pat.Tin minte ca mai dadea boala in mine si ma apucam de una alta prin casa si apoi aveam dureri de nu mai stiam ce sa fac sa treaca..Deci,la mine a fost cu stat la pat,injectii,medicamente.La ea,poate fi diferit.Insa in mod clar viata sexuala se va reduce la 0.(asta indiferent daca se simte bine sau nu)
Mult succes si acum sa fiu eu viteaza(ca atunci tremuram ca frunza-n vant)o sa treaca repede si va uita ce si cum.Ce anestezie ii face?(eu am facut totala)
Fug acum sa ma pregatesc sa mergem la dr..ca fii-miu nu vrea sa doarma,iar eu sunt capiata de somn..dk nu mi-a urlat azi noapte de-mi venea sa-mi iau campii.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput