Licurici de ianuarie-februarie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelusi spune:
Veronica eu ma declar FAN ALICE eu zic sa o declaram MISS ODISEEA NOASTRA, nu ca celelalte fete nu ar fi frumoase dar ea are asa de mult par in cap de imi da senzatia ca e mult mai mare, ca e fetita mare...nu bebelus.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
veronica75 spune:
Uraaaa, deci nu sunt singura cu copil "fan tzitzi"
Patri - bine ca sunteti OK, si eu am cazut cu Alice in luna Mai si am semn si acum la genunchi. De atunci am emotii cand sunt cu ea in brate.
Eu plec sa adorm fata, va pup si va doresc noapte buna.
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
cris30 spune:
Vero azi vorbiram de parul bebelui, fara discutii Alice e pe primul loc la podoaba capilara .Bine ai venit din vacanta!!
Bebelusi bine ca nu s-a lovit si Vlad.Eu stau la etajul 1 si am cateva scari de urcat dar sunt foarte abrupte si tot timpul am teama ca ma impiedic si cad. E rau si la urcat si la coborat.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
fil_lily spune:
Veronica la fel suntem si noi, Ari suge foarte des si de abia reusesc sa o fac sa manance cateva lingurite de mancare. Nici macar sucurile de fructe nu le accepta. In plus avem o amarata de raceala care ne chinuie de vreo saptamana, ma omoara cu mucii,trebuie sa ii aspir nasucul de cateva ori pe zi cu tambalau mare ca nu-i place deloc.
Legat de menstra, si eu sunt printre cele fara, chiar daca Ari implineste saptamana viitoare 8 luni.O fi normal sau nu asta nu mai stiu, dar imi da de lucru destul papusa mea ca sa ma gandesc si la asta.
mamicile si licuricii.
Alina1976 spune:
Fetelor,
Sper ca nu m-ati uitat....eu nu si mi-e dor de voooooi!!!
Am inceput serviciul si pana pe la ora 18.00 sunt acolo, apoi vin acasa si ma iau in primire cele doua printese ale mele...si dupa ce le culc cad si eu franta.
Nu prea mai am timp sa intru....
Pentru fetele care au bebei pe care ii chinuie eruptia dentara, sa va spun ce am patit noi si ce solutie miraculoasa am gasit.
Ei bine, Sabinutza din pacate a facut foarte urat la eruptiile dentare, adica plans, agitatie, nervozitate, lipsa poftei de mancare, etc (cred ca va sunt cunoscute). Un Dr mi-a zis de un medicament minune care insa nu se gaseste la noi. Am reusit sa-l procur din Belgia de la nasa mea.....si, SURPRIZA! Este MINUNAT!!! Am un copil linistit, calm, care mananca de rupe! Fetelor, care puteti de unde puteti procurati-va VIBURCOL (supozitoare HOMEOPATE). Sunt numai din plante si se pot baga si cate 5 pe zi. Este fantastic acest medicament.
In rest, suntem bine. Ana merge la gradi si este FFF incantata, nu mai vrea sa plece acasa la pranz. Sabinutza creste frumos si bine.
Fetele care ati avut cerclaj, maine ii face finei mele asa ceva si as vrea sa stiu cum e?? Adica mai ales cum e dupa procedura? va trebui sa stea numai in pat? ca ea e stresta rau de statul in pat...Ledi, tu ai avut nu?
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
lisa79 spune:
100% Alice este cea mai bagata la capitolul par,se acorda premiul I
bebelusi,bine ca nu s-a intamplat nimic grav si Bladut e ok si tu la fel,normal
in legatura cu menstra,prietena mea a alptat pana la 2 ani si nu a avut menstra,cum i-a revenit cum e graviduta din nou
alina,si noi folosim tot homeopat,dat pastilute care se dizolva repede in gurita la contcat cu saliva,se pot administra 2 buc in fiecare ora daca este cazul,normal se dau 2-3 la 3h.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Oxigen spune:
E din ce in ce mai rau.Fata mea e tot un plans.O dor rau gingiutele.Sus e umflata gingia pentru 4 dintisori.Va dati seama ce dueri are mititica.Azi am stat mai mult cu ea in brate.
Pupam bolnaviorii.
Veronica eu una sunt lesinata dupa frumoasa de Alice.E o dulcica cu ochisorii si paerisorul ei frumos.Are dreptate Bebelusi.Votez si eu pentru.
Mamicile cu copilasi la gradinita, va intereseaza o carte cu 900 de imagini de colorat? Cine o vrea sa-mi spuna. Ma uitam prin materialele mele si am dat de ea.
DarkBendis spune:
Tarziu tarziu de tot apar si eu... urand LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi si de ieri
si urand insanatosire grabnica licuricilor bolnaviori
Deci... repede sa ajung si eu la nani pana nu se trezeste jupan la masa de noapte:
Nici mie nu mi-a venit ciclul... dar cum iau mini-pills cica s-ar putea nici sa nu-mi vina degraba. Oricum, eu inca alaptez destul de mult (dimineata, seara si noapte +completare la cele 3 mese de "solide"). Ma rog... nu-i duc dorul defel.
Inca suntem fara dintisori
Bebelusi, bine ca nu a patit nimic bebe si nici tu nu te-ai lovit chiar asa de tare (rau e ca te-ai lovit oricum da' putea fi si mai rau)
Oxigen, imi pare rau ca se chinuie Mariuca cu dintisorii, sa treaca durerea la frumoasa mica!
Avem bebelusi tare frumosi. Am vazut pozicile lui Fabian, Stefan, Caterina, Alexia, faine tare! Si sa nu uitam pletoasa gastii, Alice!
Am pus si noi pozici ... link-ul pe contul comun. Tineti-va bine ca-s multe
Hai sa ma duc si eu la nani ca-i tarziu!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspoliss spune:
Anuc, si Victor sta cu degetul in gura, mai ales cand ii e somn rau sau foame. Dar avea o perioada in care era mereu cu degetul in gura, si ma stresa de numa, dar cred ca era din cauza ca tocmai ne mutaseram la Chicago si simtea nevoia de comfort, era putin debusolat. A trecut de la sine. Acuma sper ca o sa treaca si faza cu degetul la nani...dar eu zic sa nu-i faci nimic, astea se rezolva de la sine cand cresc ei mai mari putin. Acuma poate fi si de la dinti, poate il dor gingiile.
Ledi, si eu ca Cristi am luat un fel de sac e dormit mai subtirel la copil, e excelent, nu are cum sa se dezveleasca din el. Recomand asa ceva.
Cris, si al meu are diaree de ieri, poate ii iese si lui un dinte? ma tot uit, dar nu vad nimic prin gura lui.Poate e de la raceala. Sa stii ca si al meu e cam chelos, are mai mult un mot in cap, ca un mohak indian. Si eu o sa-l rad dupa ce face un an, nu cred ca e mit cu crestera parului, am niste prietene care asa au facut si a functionat.
noi nu facem vaccin antigripal.
Porumbito, mie mi-a venit menstra alaltaieri, baiatul meu si el face 8 luni imediat.
Bebelusi, nasol cu cazatura, cred ca te-ai speriat rau.bine ca nu s-a lovit Vladut
VEronico mama-eroina la alaptat, bine ai revenit. Sa stii ca si eu alaptez la cerere de n-shpee mii de ori pe zi si noapte
Irina, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Fii tare, no suntem cu tine
Eu tocmai am primit mesaj de la maica-mea ca taica-meu a fost prins intr-un accident cu masina in care a murit o persoana, si ca e la urgenta la terapie intensiva...a intrat una cu masina in el pe contrasens, si i-a distrus si masina. Asa de nasol ma simt, mai ales ca sunt asa departe si nu pot ajuta cu nimic..am plans toata dimineata.
Crisss mami de pui mic
cris30 spune:
Criss sanatate multa tatalui tau, imi inchipui cum te simti cand esti asa departe,fereasca Dumnezeu de tragedii din acestea.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png