Robot de bucatarie
Urmaresc uneori la tv emisiunile de teleshoping si-n ultimul timp vad un nou produs,ROBO-CHEF. Si ma intreb: oare cat de bun este? A comandat cineva pina acum produse de la firmele acestea? Sunt seriosi? Adica,primesti ceea ce comanzi sau cu totul altceva? Merita sa dai banii pe ele? Ca totusi,au niste preturi...
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
Raspunsuri
Happiness_4_us spune:
Din experientele apropiatilor mei, ma refer frate, mama, care au apelat la cumparaturi in urma vizionarii unei reclame gen teleshopping, ce au cumparat nu a fost nici pe departe din ce spunea reclama.
Stiam si noi ca de, reclama sufletul comertului, dar totusi...
Sfatul meu este sa mergi intr-un magazin si sa studiezi mai multe tipuri daca intr-adevar vrei sa cumperi ceva bun.
Bafta!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Delphinas spune:
sunt de acceasi parere cu Nana...eu am comandat o razatoare de la ei, si am dat banii de pomana...a taiat o data, apoi nu mai taiau cutitele alea...si nici posibilitate de ascutire nu ai. asa ca la gunoi cu ea.
am mai facut o mare prostie. mi-am cumparat mai de mult, vreo 2 ani, o masina pt invelit sarmale. am testat-o la magazin, am verificat-o, totul ok. acasa nu mai imi ieseau. asa ca sta in pod acum pt ca intre timp m-am invatat sa invelesc sarmalele. de nevoie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
andru_mami spune:
si eu zic la fel,daca chiar vrei sa investesti niste bani si nu sa ii risipesti,mergi mai bine in magazine gen altex,domo,real,vezi tu ca sunt o gramada si iti alegi un robot de acolo care iti place si pe masura nevoilor tale financiare,astea de la tv sunt niste tampenii,ce arata ei acolo e escrocherie pe fata,pe bune,iti spun din experienta,e o mare teapa in realitate.
succes la cumparaturi!
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
angelynna82 spune:
Eu am unul de la Philips, ma inteleg foarte bine cu el si te sfatuiesc sa te duci mai degraba in magazine, te uiti si te informezi, iar apoi poti cumpara. Sau la fel de bine te poti informa de pe net
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
andru_mami spune:
daca chiar vrei un robot de bucatarie ,intra pe okazii.ro si gasesti acolo de care vrei si noi si sh ,la preturi destul de bune.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
georgi31 spune:
buna seara,
as vrea pentru sarbatorile de Pasti sa-mi iau robotul acesta in special pentru accesoriul de taiat cuburi (pt salata beuf). Il are cineva ? as vrea sa stiu daca merita ...
crisha spune:
Buna
Vin si eu cu o intrebare,poate vi se pare stupida.Nu are legatura in mod direct cu robotul de bucatarie dar as vrea sa stiu voi ce folositi pt tocat carnea?Eu as vrea o ustensila mai micuta,nu robotul cu masina de tocat.
Aveti vreo idee,ceva din experienta?
georgi31 spune:
daca te intereseaza pentru cantitati mai mari de carne, poti alege un tocator electric. Nasa mea are asa ceva , si il foloseste intensiv caci face si mancarea pentru catei si baga cam de toate... (mai putin oase); Altfel, cred ca "manualul" ramane la putere
Alecsia spune:
Cunosc pe cineva care are robotul asta. L-am vazut si imi place foarte mult. Chiar vreau sa mi-l cumpar si eu. Tot de la ei mi-am luat razatoarea PRO-V , extraordinara. Mi-am luat toate cutitele. Costa mult dar face toti banii. Au fost seriosi , nu am avut probleme la comanda.
crisha spune:
Multumesc de raspuns
Mda...problema e ca nu ma intereseaza nici pt cantitati mari si nici nu intentionez o folosire intensiva,doar ca atunci cand am nevoie nu-mi place sa cumpar carnea gata tocata:(