Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 17
ionelamaria spune:
Lumi, acum cand am fost in siraj am gasit mai multe standuri cu haine de gravi. cred ca sunt noi ca nu le vazusem pana acum. Sper sa gasesti ceva sa-ti placa.
29+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE
MADALINA_T spune:
LAVI-Felicitarile mele. Asa m-am gandit si eu sa fiu mamica tanara
.Nici nu stiu cand au trecut aproape 5 ani. Super frumos.Nu se compara cu dicotecile, ditractiile, concediile.
RAMO
pt sfat. La mine vad ca juma isi face deocamdata efectul. Daca o sa fie nevoie o sa fac la fel ca tine, dar o sa vb si cu medicul.
29
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
Cory_B spune:
Gagici...va puuuuup!
Am si eu o intrebare pt voi...Este vreuna care se confrunta sau s-a confruntat intr-o sarcina anterioara cu sangerarile nazale?? Ca eu deja ma panichez desi am citit ca este realtiv normal. Cum suflu nasul(si incerc sa nu o fac f agresiv)...cum pac...incepe sa curga. Insa nu ma tine mult, indeajuns cat sa ma sperii... Dr mea mi-a recomandat Vitamina C efervescenta...insa nu prea am luat eu exact cum mi-a spus ea. O fi normal acum in luna VIII-a sa am asa ceva? Poate ma luminati voi...Va pupicesc
32+
RamonaCopot spune:
Tinonino tu vroiai sa iti pui denumire la link?? Sper sa fi retinut bine.
Daca folosesti mozilla firefox, te pot ajuta eu:
- deasupra ferestrei in care scrii mesajul ai o rubirca "MOD FORMAT" iar acolo iti alegi "INTERACTIV"
- mai jos la "FORMAT" ai mai multe butonase si de acolo apesi pe cel cu nr 9 (acela cu globul, de dupa HR);
- ti se va deschide o casuta in care tastezi textul, asa cum vrei tu sa apara denumirea la linkul tau, de ex. "poze" sau "album foto" si dai ok;
-apoi o alta casuta ti se va deschide si acolo introduci linkul pe care vrei sa-l afisezi.
Sper sa fi inteles ceva din ce am balamjit eu aici, caci din pacate imi lispeste calitatea pedagogica.

Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
lylyana.ion spune:
pt fetele preocupate de greutate...aveti un mail pe contul comun de gmail 
32
Alexandru
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion pt fetele preocupate de greutate...aveti un mail pe contul comun de gmail ![]() 32 Alexandru |

Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
arcadia spune:
camy, multumesc, astept 
lumi_richard multumim 
geea bine ai venit ![]()
alexa75 bine ai venit!
sarandu ce pofta imi facusi cu ciorba radauteana..fac si eu poimaine ![]()
lma douradoudou 
laura_b, prin ce momente dificile ai trecut..si graviduta fiind, bine ca a trecut 
lma lorelix pentru sotul tau 
ionelamaria ce fain e overallul alb 
cristinica eu am avut 8 cu 5 minim. am tensiune mica de cand cu sarcina aceasta, inainte si chiar si in sarcina cu calin aveam 12 cu 6.
fetelor pt ce e gynipral asta? ca eu nu am auzit de el pana acum.
si eu merg maine la babyexpo, dar nu cred ca ajung mai devreme de 14.
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
31+
Sanziana Carolina
simonette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelix In primul rand sa-mi traiasca SOTUL.. Este ziua lui ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sAcum plecam la Dr. la ecografie, revenim pe seara cu amanunte. Va pup si o zi buna ! ![]() ![]() ![]() ![]() LORELIX DANIEL 32+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
Doamne Ajuta!!! La multi ani fericiti impreuna!!!
Te asteptam cu vesti bune de la dr!!!!

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in 27+
cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Mussica spune:
OLA fetele!!!!
maine ma duc sa-mi fac screeningul de diabet si am o mica intrebare.
Ieri am vb cu doctorul meu si mi-a spus sa vin dimineata, nemancata. acum citesc pe un site, ca "pacienta nu trebuie sa fie nemancata". Ma rog dubla negatie intotdeauna imi cauzeaza dubii. he he he.
Ma gandesc ca e posibil sa fi inteles eu aiurea de la medic. Puteti sa-ti spuneti pliz pliz fetele care ati facut screeningul, cum ati procedat?
Multam frumoooooos.
28 saptamani
BoboMom spune:
Lorelix, sa-ti traiasca sotul! 
Lumi, si eu ma gandeam ca avem doua 'bube' comune
Da' le trecem noi pe toate! Cand iti faci timp sa mergi la nutritionist? Eu am mai zis aici, dar nu stiu daca ai vazut, cati carbohidrati consum (sau am voie sa consum) eu: 45 g dimineata, 15 g snack'ul dintre dimi si pranz, 60 g la pranz, 30 g snack intre pranz si cina, 60 g cina si 30g snack de seara. Cred ca ti-am mai zis ca mie cam de 2 ori pe sapt imi iese mai mare, respectiv peste 130. De doua ori pana acum am avut 150-153. In rest vad ca o tin bine sub control. Ii trimit medicului raportul o data pe sapt si daca sunt probleme ma anunta, dar slava Domnului n-a fost cazul inca. Singura chestie pe care mi-o cere e ca atunci cand depasesc 129 sa-i scriu ce am mancat la masa respectiva. Tu la ce distanta de mese o masori?
Laura
32+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

sa fie SANATOS!