Condica Salajencelor [102]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

coleg de Bia!!!! sa iti traiasca barbatelul si sa fiti mereu la fel de fericiti!

Oti, multam de cafea. Facut-ai torturi?

Cami, oktoberfest asta e sarbatoare nemteasca. E comunitate de nemti acolo la voi? Sau cum de s-a tinut sarbatoarea? Si in septembrie? Cateii sunt tare frumosi...deci la anul il vedem si pe Rudy?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata

Bia, La multi ani feciorului tau Tudor si colegului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
coleg de Bia!!!! sa iti traiasca barbatelul si sa fiti mereu la fel de fericiti! Oti, multam de cafea. Facut-ai torturi? Cami, oktoberfest asta e sarbatoare nemteasca. E comunitate de nemti acolo la voi? Sau cum de s-a tinut sarbatoarea? Si in septembrie? Cateii sunt tare frumosi...deci la anul il vedem si pe Rudy? fii alaturi de Mihaita vorbe de copil... Hobby
calator de profesie
Numa unu Da sa vi-l arate Bia Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:

coleg de Bia!!!! sa iti traiasca barbatelul si sa fiti mereu la fel de fericiti!

Cami, oktoberfest asta e sarbatoare nemteasca. E comunitate de nemti acolo la voi? Sau cum de s-a tinut sarbatoarea? Si in septembrie? Cateii sunt tare frumosi...deci la anul il vedem si pe Rudy?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Numa unu
Da sa vi-l arate Bia

Dulciuri

io ??????????????????????????????vai tu oti da io-s pudica.

aici gasiti opera lui oti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Super! Io ma intreb ce scrie la "tudor" acolo unde scrii ca la google sa cauti vreo pgina webb(am marit poza dar tot nu se vede...) .

Lui colegu' ii tortulesti tu Bia?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha, monitorul arata cam asa:http://funnylogo.info/engines/Google/Black/Tudor.aspxla cautare scrie: Bursa studii (am vrut io sa scriu altceva da mi-o fo frica de masa )Pe monitor are o multime de biletele roz cu lucrurile care nu trebuie sa le uite de ex sa duca gunoiul sau sa o sune pe masa Dulciuri

Mergi la inceput

mihaela, tortul e 2in 1.biletelele sunt pentru colegu,bursa pentru tudor.

Mergi la inceput

va multumesc pentru urari si felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Da, la anul sper sa il vad pe Rudy acolo, pina atunci probabil o sa fie mai manierat putin, adica sa asculte comenzile "sit", "stop","come here", sa mearga frumos alaturi de mine in lesa, etc.Ca deocamdata le cam face dupa ureche
Am avut cu el in ultima saptamina de furca o gramada, a sarit acuma luni peste baby gate cu care il inchideam noi in "patratelul" lui si a facut caca pe covor, pe urma am dat baby gate-ul jos si a doua zi l-am lasat de capul lui prin casa singur.Cind am ajuns acasa de la lucru dupa amiaza, era asa de speriat saracutul ca m-am ingrijorat...ieri(miercuri) am inchis usile de la toate camerele si a avut doar livingul, holul si bucataria la dispozitie, la fel, cind ne-am intors acasa era agitat si aproape confuz de bucurie ca ne vedea, a plins...azi o sa punem baby gate-ul la loc si o sa adaugam ceva in inaltime, sa vedem daca mai poate sa se catere si sa sara peste si asa.Nu are bietul de el nici un pic de privacy, si singur in asa loc mare nu se simte in siguranta, de aceea a suferit el.Altfel, eu zic ca sint foarte multumita de cum este invatat sa isi faca treburile, de fiecare data cind sint acasa cu el si il las prin casa, cind se apropie de usa si asteapta sau incepe sa adulmece cu atentie pe covor, stiu ca trebuie sa ii deschid usa si o deschid, el se duce direct in acelasi loc si face ce are nevoie sa faca.
Inca ii pica dintii, acuma sint caninii la rind, unul deja ii creste la loc si celalalt acuma i se clatina.Probabil ca in curind o sa termine si cu asta, ca cei din fata, si de sus si de jos, au iesit deja, maselele aproape toate - la fel, sint noi.

Iar despre festivaluri...
www.oktoberfest.org/" target="_blank">aici afli mai multe despre cel nemtesc, si www.goholytrinity.org/cGreekFest.html" target="_blank">aici despre cel grecesc, care urmeaza in 2 saptamini.
Da, Mt. Angel este o localitate cu mare concentratie de nemti, si in general sint destui in zona noastra, sau cel putin destui cit sa sponsorizeze si sa participe la o asa desfasurare.Au acolo o biserica catolica maare si frumoasa, am pus vreo 3 poze si cu ea pe webshots unde am pus link-ul aici cu o pagina inainte.Si apoi, noi nu am intrat chiar peste tot acolo la festival, ca una din prietenele cu care am mers e gravida in luna a opta si nu am vrut sa o punem sa stea intre bautori de bere galagiosi, muzica tare si mirosuri de cirnati si mincare persistent...ca altfel, am fi intrat intr-una din halele imense unde cinta cite o formatie, lumea dansa in cerc dansul ratei, bea bere, si la fiecare container cu bere nou desfacut se ciocnea si se striga tare de parca cine stie ce se intimpla...si am scapat si snitelele, ca le-am descoperit abia dupa ce ne-am saturat cu pulpe de curcan afumate, cinnamon roll-uri, sandviciuri, ciuperci la grill, etc.
Iar de dansat pe strada, era prea devreme cind am mers noi acolo, doar o pereche ce indraznise pina la ora aia, dar stiu pe cine a mers mai tirziu, spre seara, si ne-a spus ca era o gramada de lume care dansa.
e frumos si ne place sa mergem de cite ori putem si avem ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI !!! coleg de Bimilit !

Sa va dea DD viata lunga, sa va bucurati cu totii de baietii vostri minunati, sa aveti viata plina de bucurii !

Mergi la inceput