Cluj rulz! - Toamna ruginie 94

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Manu ce fain ai nimerit ora de postare.Nasol e duminica la lucru.Stiu ca si Bogdan, cand lucra inginer de utilitati, lucra si duminica cand era de predat ceva.Trece si perioada asta.

Soacra mea e mai bine.A avut voie sa manance un iaurt si pe joi aflam rezultatul in functie de care se instituie tratamentul.Mi-e groaza de ce va urma.Oricum e femeie in varsta si va fii foarte greu pentru ea.
Am si un motiv de bucurie ca Maria are 24 de ore fara febra.

Multumesc mult de sustinere.E asa de bine sa simt un gand bun

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor,

Stanca chiar probleme grele aveti ...multa sanatate dorim soacrei si Mariei ...trimit multe ganduri bune catre tine

Manu nasol rau cu lucrul duminica ...mie nici sambata nu imi place sa lucrez ...ma inscriu si eu in gradina Simonei

Simona multumesc mult de sfaturile bune care ni le-ai dat ...esti o scumpa ca intotdeauna si sper sa gasim intelepciunea sa ne rezolvam divergentele...deja azi e mai bine

ca sa fim in ton cu timpurile am inceput si noi mucii si tusea...deocamdata asa mai timid speram sa nu se agraveze
va pupam
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salut

Yagmur, si eu am cautat aparat Laica de am innebunit.nu am gasit. am luat pana la urma Citizen, mi se pare ok, e micut, silentios..acuma sa stea si copiulul :)Eu il puneam sa se uite la desene si sa fie odihnit.

mama ei de viroza ce=o fi fost..l-a tintuit bine si pe Stefanutul meu. de muuuuuult ne chinuim..acum tragem, zic eu, cu efectele adverse de la antib-varsaturi, diaree (astea vineri),inapetenta, in seara asta am obs si niste pete rosii pe burtica si pe fata :( f urat.

Ati fost careva la dr Bizo? maine avem o programare si ma intereseaza cum e ca pediatru generalist sa zic asa, nu pe nefrologie, specializarea dumnealui.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gasiti aparate de aerosoli Laica la farmacia de vis-a-vis de Central.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata fetele dragi!!

Kitzy, io tot bebeu ii zic la bbLuca, dar stiu ca e mare asa si Dianafelicitari pt. dinti, masele si canini noi n-avem decat maselele 4, asteptam caninii, dar sper sa il mai lase umpic.

is atat de scarbita de ce se intampla pe plan politic... azi spunea Anca Florea la "revista presei" ca centrul de geriatrie Ana Aslan, institut in grija Ministerului Sanatatii (actual ministru Videanu), va trece azi printr-o ordonanta de urgenta in sectorul privat, fiind vb. de sute de ha de padure, cladiri, etc. etc. si de ce nu, de un brand care pe vremuri era atat de apreciat... sila mi-e si nu va spun ce le-as face de-as putea...

e atat de urat afara... ma retrag in lumea calda a lui Luca

pa-pa

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hello!

Da, imputita vreme, intradevar...pluvioasa si intemperata...replica de spectacol, de-al nostru...mmmm...of, totusi, daca esti in casa parca simti si-un fior de bine ca nu trebuie sa plimbi orasul si ca ai siguranta si caldurica

Elise a fost tare cumintzica ieri la dentist...i-a rezolvat o carie de lapte, a plombat, cu succes, fara anestezie, nici cu spray...a primit si un mulaj de gips, dintii de schelet cum ii cheama ea, ca sa exerseze periajul super corect...next time va fi vineri Elisului pt cumintenie!!!!!!

Azi am luat si ultima parte din rezultatele de la Synevo...nu stiu care e faza, si cam dureaza pana ma poate ''citi'' dr care m-a trimis...urmeaza sa trimit azi prin fax la o cunostinta de la bucurestui, endocrinolog, sa vedem ce si cum...dhea e in valori normale, la fel testosteronul, si hormonul luteinizant, lh-ul acela...dar in schimb, progesteronul e cam hai-hui...e 3.8, in conditiile in care trebuia sa fie intre 0.1 - 0.8...ceva nu e ok p-acolo, si sper sa aflu repede ce ca sa pot rezolva

Va pup si mai vorbim, ca si eu am vesti proaste primite...o persoana cu care ne-am tot vazut in ultimul timp des, o noua cunostinta, nenea Mircea, se tot chinuia in ultimele doua saptamanai cu niste dureri infioratoare de gat si cap...tomografie, biopsie, etc...azi am aflat ca are cc orofaringian...el nu stie exact cum sta treaba, urmeaza sa inceapa azi tratament, ca lua saracul fiole de algocalmin pt durere...are o inflamatie uriasa care apasa timpanul si cauzeaza niste dureri oribile de cap...dupa ce dezimflameaza cu antibiotice va incepe iradierea, ca e inoperabila...nasol :((

Va las acum...mai viu mai bine dispusa poate

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Salutare fetelor

Bifam si noi doua nopti plus o zi de febra f mare, rosu in gat insa se pare ca viral.am suspectat si infectie urinara dar a iesit ok analiza.de ieri seara nu mai face deci sper ca scapam de antibiotic si ne mandrim ca anul asta nu am luat deloc…fata de primul an din viata ei cand a fost horror ca si cantitate ce a trebuit sa i-o dau

La Theiutza i-am scos ieri dintisorul de jos, in spatele lui creste celallat sic red ca e cam stramb.a fost destul de curajoasa si azi vine Zana Dintisor:)

Ca lucruri bune:ne-am acomodat ok in apartament, ca stressuri Mihai umbla mult pe vremea asta.
Dupa episodul cu umblatul,desi stiu ca se intampla sunt cam cu ochii in patru si nu ma odihnesc bine noaptea.am avut si cele doua nopti nedormite cu febra lui Sofi.

Am avut ieri sedinta cu parintii si am avut placuta surpriza , discutand de abilitatile lui fie-mea, inafara de cele care le staim sa-mi spuna ca e cea mai buna din grupa la gandire logica si ca are un auz musical f bun:)

Nonna, sanatate , mi-a povestit soacra-mea ce bine s-au jucat picii:) vroiam sa te intreb de Sincai..e ok ca locatie?am inteles ca unde sunt clasele 1-4 cam miroase a egrasie…

Stanca, uff, cumplita perioada , ii doresc din suflet sanatate soacrei tale!si putere voua sa o ajutati!ce urmeaza dupa operatie?
Cum se simte Maria?

Erika,sunt de parerea Simonei, luati-va putin timp pt voi, doi copii pot fi coplesitori pt relatie !

Manu, chiar ca iau pielea de pe voi, si la noi e jale, am 6 mailuri pe minut da la tine e chiar crunt…am citit si de accidentele de munca, nasol rau…

Florina, eu merg maine la 18,50 cu Thea la gimnastica, nu veniti si voi atunci?

Azi are Fast Track, si-s chiar incantata, modulul asta de teatru e f fain, si mi-o ia de la gradi, o duce si o adduce deci nu trebe sa ma plimb pina in Grigorescu…

Back to work

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Florina, off, Doamne , urata e boala asta.

ieri seara a fost si Mihai cu thea la dentist, cred ca ati trecut razant..

Mihai are avion acum la 14, am emotii de numa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Fetelor stiti ceva de noul salon de pe strada Napoca....HEADMASTERS??? A fost cineva pe acolo? ce preturi are? e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nonna felicitari ca v-ati inscris la scoala.Chiar ati scapat de o grija,mare eliberare.

Erika grele sunt momentele in care parca fiecare vorbeste singur , momente de criza.Musai sa va mobilizati si sa le tratati cu toata serozitatea ca pot degenera tare usor.Am trecut si noi prin asta si uneori chiar e nevoie de un consilier.

Florina daca numai un hormon e aiurea , in situatia in care cei "verificati" sunt oarecum legati intre ei,nu cred ca e tare grav.

Cristiana bine ca ati scapat fara antibiotic.Nasol e sentimentul ala cand e plecat barbatul din casa.Mereu stai cu grija.

Angelinne eu merg la headmasters ,pe napoca la Karina la cosmetica.Preturile sunt maricele dar mie imi place tare de ea si nu vreau sa o schimb cu una mai ieftina.Salonul e foarte curat.

Fetelor eu am aparat de aerosoli luat din farmacie ,e un "no name" si l-am folosit la greu.E foarte folositor si chiar nu cred ca are importanta ce firma e.

Maria e bine.Nu mai face febra insa mai luam antibiotic pana joi ,cred. Soacra mea a trecut cu bine peste primele 24 de ore.Ii e greu ca o doare mana si e praf cu moralul.Joi intra rezultatul de la analiza in comisia oncologica si se stabileste protocolul de tratament , radio sau citostatice , sau ambele.Va lua permanent un medicament hormonal , inca nu stiu ce.Io-s tare ingrijorata de cum va suporta tratamentul.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput