Cluj rulz! - Toamna ruginie 94
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
dragutelor
noah, vad ca ieri ati fost in forma, sper sa va tina si azi . Eu am baut o cafeluta minunata cu lapte din soia si vanilie, ma duc imediat la refill...
Pisicutelor, eu am decretat azi zi de leneveala in familia mea. Sunt inca in pijama si nu am de gand sa a schimb rapid. Voi citi imediat dintr-o carte pentru noi.... siiii poate ma uit la un film...mai incolo mergem la shopping de mancare la Real si some windowshopping la Jisk si poate Sophia, de chestii de casa...
Nasty e la tenis in Babesh acum, el a fost mai harnicel. Maine in schimb de la 10, stiti, voi alerga la Crosul BT dupa care dam o fuga la Melania sa vedem de incaltari la Serbanica.
Auziti, eu cred ca urmatoarea intalneala de gagici o propun obligatorie la World Class, la piscina, ce ziceti? Am 10 intrari, anul trecut le-am pierdut pe 8 din ele. E pacat, zau asa, haideti, ce ziceti, o piscinim odata impreuna? E si sauna, inclusa, gratuit!!! Cristiana, nu ai mai zis nimic, dar inteleg ca ai fost ocu, nu uita ca oferta e valabila.
Roxa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carrie spune:
ciao dragelor
chiar asa...minunata vreme, optimista si pozitiva!
arata deja cumva si apartamentul nostru , mai am numa cutiile mele cu tzoale la acre ma uit crucish:)
Flo, multumesc de info cu gimnastica, pe net nu apare nimik, greu de depistat, imi poti afla un nr de tel?chiar as vrea sa vad cum e, ora e ft ok.
saptamana asta merem la Palat sa vedem cum e si apoi as vedea si acolo si sa aleg.cu atletismul...nasol...imposibila ora.eu am facut ani de zile si mergeam dupa masa , dar poate dupa ce mai creste!
Roxa, asa-i cu ocupeala, m-a terminat mutatul si sa vad cum ma refac cu programul, o duc si pe Thea la activitati, si pe Sofi la Club...nu stiu cum sa ma organizez pentru ca Mihai a fost promovat si va umbla mult in urmatoarele 2-3 luni...
trebuie sa va marturisesc ca am un stress...azi noapte Thea s-a sculat din pat, si-a luat patura si a inceput sa ma strige, pina am ajuns eu s-a impiedicat si a cazut, s-a lovit, a plans si dimi nu-si amintea nimik...eu m-am speriat rau...
e al treilea episod de ridicare de care nu isi aminteste dar e prima data cand se loveste...am citit de somnambulism, ca e frecvent si apare la copii intre 5-8 ani si m-am speriat, sincer...
nu pot lega de mutare pt ca pimale doua dati au fost dincolo...cu Sofi inca ne distram cu leganatul asa ca f fain....
arleena spune:
eu va propun pt aces weekend sa faceti o vizita in incinta usamv. este un simpozion si au un cort in curte cu standuri de la diversi producatori de bunatati prod carne, branzeturi, vinuri, etc....
daca vrei sa gustati si specialitati de magar, rata etc nu ratati.
este expozitie cu degustare si vanzare.
roxa propunerea suna bine
weekend placut
jozsaerika spune:
salutare fetelor,
ieri am apucat sa scriu un mesaj si Beatrice l-a sters intr-o secunda ...amu' am uitat ce am vrut sa zic
vroiam sa zic ca Daniela Iacob este si pediatra noastra o recomand din toata inima ...doar ca este f. ocupata dar eu am mare incredere in ea
arleena merci de inf cu usamv , pe mine chiar ma intereseaza, sper sa fie si maine
deci, m-am mobilizat si o sa il duc pe Norbert la dansuri sportive langa fabrica de bere , sper sa ii placa...si m-am gandit sa mergem si noi astia batranii la un curs de dans
Norbert nu se acomodeaza deloc cu noua educatoare si nici ea nu il agreeaza pe el...ma gandesc sa il mut din nou la alta gradinita si sunt tot mai convinsa ca modul clasic de invatamant nu este pt Norbert deci ma voi orienta spre Waldorf sau Montessori...mai vedem pana in ianuarie.
am vrut sa mergem la circ dar ne-a convins un nene pe troleu ca nu isi merita banii (au animale putine doar camile, cai si caini) asa ca i-am dus pe copii la locul de joaca de afara apoi o zbenguiala prin Iulius
va pupam
Erika
jozsaerika spune:
vroiam doar sa zic Cristiana ca sper sa nu fie somnambulism si sa va zic de o cunostinta care are un baiat de 14 ani care are episoade de somnambulism (rare) si intr-o noapte pe la 2 suna cineva la interfon la ei acasa ...agitatie cine o fi? pai, copilul in pijama ...rasu' plansu' saracul a plecat pana in strada si acolo s-a trezit si Doamne cate puteau sa i se intample
asi spune:
Cristiana sper sa nu fie somnambulism sa fie doar o manifestare la schimbare.Poate e un copil care accepta mai greu schimbarea.Si Razvan accepta greu schimbarile si se adpteaza mai greu.A avut si el tulburari de somn la schimbari majore dar in timp s-au atenuat.
De la noi vesti rele dar nu vreau sa va stric duminica cu ele.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
carrie spune:
ciao fetelor
si eu sper sa nu fie desi parca m-am mai calmat citind ca intre 10-30% din copii au episoade intre 5 si 11 ani.insa ieri am trait un nod cumplit in gat toata ziua din cauza asta.partea proasta e ca a mai avut doua manifestari in vechea casa deci cand nu ne-am mutat, si mai vorbeste cateodata si in somn.insa e un copil total nestressat , pozitiv si binedispus deci nu stiu de la ce ar fi.totusi am citit ca e cumva o continuare fireasca de tulburare de somn la cei care mici fiind au avut pavor nocturn , adica episoade de plans in somn de care nu isi amintesc...
interesant e ca ieri noapte ma striga si stiu ca in somn nu fac asta...no sa vedem daca e cazul vom dormi cu ea in pat, unul cu una , celalalt cu cea care se leagana
da vreau sa va spun ca fetele is incantate de apartament acum, e aranjat, si azi de doua ore se joaca de nici nu le-am vazut
Stanca, spune-ne , de aia suntem aici, nu ne strici nimik
duminica faina
ralucames spune:
ola gagici!! si de la noi urari de duminica frumoasa, chiar e tare frumoasa!!
Criss, nasoale fazele, dar sunt convinsa ca sunt pasagere, vor trece de la sine, nici vb. de somnambulism... Stefi s-a trezit in n. nopti din dorinta de a dormi in pat cu noi, kiar daca seara discutam ca nu e voie,copiii in cam. lor, parintii in a lor bla-bla... Acum e la parintii mei, se rasfata de zor ambele parti...
Stanca, daca poti spune, musai sa o faci, sigur vom veni cu sustinere morala, iar aia cu stricatul zilei, no wayok??!!?? sper sa nu fie grav!!!
Arleena, ms. de info!!
Mai Roxa, ce te rasfeti!!! suuuper. Si eu am stat ieri in pijama pana la 11 si ceva, trebaluiam prin bucatarie asa, si radea Stefi de mine "maaami, tu inca esti in pijama??!!??" (deci ne cam place)
fetelor, Luca al meu atat e de vorbaret se leaga de multe cuvinte, ii ies sau nu, dar el le zice
e mortal!! urca scarile la 4 etaje de o manuta, azi am descoperit ca le-ar si cobori, dar is prea speriata sa-l las singurel... aaa, si azi era sa cada in cap de pe scaunul de la masa, eu il param cu un picior, iar el il impingea sa ajunga la frigider... cand l-am prins din zbor de un picior, la 2 mm de gresie, era sa fac infarct, serios!! pica naibii in cap, cu mama langa el... mama denaturata
glumesc acum, dar tare ne-am mai speriat...
va pup si va doresc liniste si sanatate!!!
edit: Erika, oare de ce nu se inteleg cele doua parti la gradi?? nu incerci sa vb. cu educ., ca e nasol sa-i schimbi la Norbi copilasii, poate a reusit sa se ataseze de ei si ar suferi mai mult... tare as vrea sa ne vedem intr-o dimineata... scaunelul de masa sta in hol impachetat, ca ti-am zis ca Luca nu mai vrea sa stea in el... si inca n-am reusit sa ne mobilizam sa-l innapoiem
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
nonna spune:
O duminica superba afara dar noi in casa bolnaviori
Vlad de joi nu a mai fost la gradi si a vomat zilnic si nu se simte bine da nici nu-l doare nimica iar asta mica de ieri seara cu febra, fara alte manifestari. Eu nu inteleg ce au copiii astia, culmea e ca si sotul meu e la fel.....numai eu rezist....am imunitate de la tusitorii din farmacie. Dr. zice ca-i o viroza si sa nu dam antibiotic cel putin deocamdata.
Sper sa treaca si sa-si revina ca ma termina toti 3
Cristiana, joi ne-am intalnit cu Sofia si cu bunica in parc si ne-am povestit...tare fain a fost....Voi erati in mall. Faza cu trezitul o patesc si cu Vlad, a vomat o data si am schimbat patul si dimineata nu mai stia nimik
, desi treaz era, a uitat pana dimi. tot. Eu cred ca-i ceva trecator, specific varstei.
si o zi buna la toata lumea,
Nonna
jozsaerika spune:
salutare din nou,
din pacate nu am ajuns la usamv desi tare mi-as fi dorit eu ...
Stanca si eu am o duminica trista ..de 2 zile ne tot certam cu sotzul ...chiar s-a vehiculat ideea de consiliere
...om vedea ce o iesi.
din fericire cu sanatatea suntem bine
Raluca poate ne iese saptamana asta
va pup
Erika