Ce gatim azi (64)
Raspunsuri - Pagina 8
maru spune:
cum se face pui provensal? please?
Citat: |
citat din mesajul lui karla2007 Pui provensal Cartofi natur Salata verde |
maru spune:
ciorbita de porc
lasagna cu carne
lasagna numai cu branzica
pulpe de pui cu legume asortate
(gatesc duminica pentru cateva zile, cand se termina improvizam. Acum ca v-am descoperit o sa-mi vina mai usor :)
valentinag spune:
ciulama de ciuperci si mamaliga
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
catutza spune:
mazare cu marar
spanac cu oua ochi
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
bubu05 spune:
www.bucataras.ro/retete/528/supa_de_curcan_cu_galusti.html" target="_blank">Supa de pui cu galusti
www.bucataras.ro/retete/1995/clatite_brasovene_gratinate.html" target="_blank">Clatite brasovene gratinate
Piure cu www.bucataras.ro/retete/1966/parjoale_ministeriale.html#com7464" target="_blank">parjoale ministeriale
karla2007 spune:
Pizza cu hribi si sunca
Marami,pentru pui provensal ai nevoie de: pui( sub orice forma pui,pulpite,etc),rosii,ardei gras,dovlecei,usturoi,cimbru,busuioc,sare,piper,ulei de masline.
Se pregateste carnea de pui,se condimenteaza,uleiul de masline se amesteca cu usturoiul pisat,busuiocul,cimbrul cu care se unge carnea de pui si se baga la cuptorul preincalzit timp de 15-20 de min, dupa care se adauga printre bucatile de pui ardeiul taiat fasii,dovlecelul rondele si se mai lasa la cuptor 30 de min.Cu 10 minute inainte de a scoate puiul se pun rosiile taiate in doua.
Pofta buna.
angelynna82 spune:
copiez de la capitolul trecut..am uitat ca avem capitol nou
Supa de pui cu fidea
Oscilez intre cartofi prajiti..stiu ca nu e bine (dar nu ma simt deloc bine) sau piure cu ceva pe langa
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam