Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

cusa maine si eu maine am 5 sapt fix si n-am nici un simptom nici de greata nici de somn non stop,ci doar de sete,beau apa multa si uneori dureri de mijloc si burta ca la menstruatie,sani umflati....in rest nimic...dar oricum am inteles ca dupa 6 sapt pot veni greturile...eu una nu le doresc

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Tatiana exact aceleasi simptome am si eu ca si tine, nici nu imi doresc greturile prea mult , doar ma gandeam asa ca tot citeam pe forum de la alte fete, oricum o sa fie bine , trebuie sa gandim doar pozitiv.
Te pup

Cornelia 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Va multumesc fetelor de urari! este intr-adevar emotionant si chiar da!aveti dreptate - a fost prina noastra intalnire! si a fost foarte reusita, eu m-am indragostit pe loc!!

Cred ca si eu m-as fi bocit putin, doar ca nu era mediul de asa nautura, eram in spital toata lumea agitata, radeau, vorbeau, nu am apucat nici sa-mi dau seama bine ce este cu mine...dar diseara am timp si de bocit putin

va doresc si voua inimioare puternice!

Cordelia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

fetele care au fost deja la dr imi puteti spune ce vitamine si cat acid folic v-a dat?eu i-au elevit pronatal care contine 0,80mg acid folic, de la mine putere pana ajung la dr...am citit pe net ca la unele fete dr le-a recomandat elevit mai tarziu pe la 12 sapt...puteti sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac...la dr ajung pe 1oct si mai e pana atunci

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CUSA, bine ai venit si sarcina usoara!

CRISTINA, astept cu nerabdare sa aud cum a fost prima intalnire cu bebe! Eu mai am de asteptat, pana pe 12 oct...

LEGAT DE GRETURI - e o mare prostie ca au vreo legatura greturile cu cat de bine e fixata sarcina, eu v-am mai zis, la prima sarcina nici n-am stiut ce-s alea si am un copilas perfect sanatos, n-am avut niciodata contractii, iminenta de avort, sangerari sau alte alea... Evident, daca ai greturi atunci clar stii ca mai esti insarcinata pe cand daca n-ai parca te mai apuca dubiile, dar eu zic sa ne consideram norocoase cele care nu avem nimic.

Felicitari celor care au auzit deja bataile inimioarei copilasilor!

Eu tot pe fuga sunt, nu prea pot scrie ca domnisorul meu imi da tarcoale si trebuie sa fiu atenta sa nu faca vreo boacana...

Monica, mami de Luca si 4+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Taty_ana, mie dr. mi-a dat numai Elevit. A spus ca e suficient si ca le contine pe toate necesare (vitaminele).

Mergi la inceput

Vreo mamica dintre voi care locuieste in Uk? Mi-ar place sa ma consult cu ea despre sistemul medical de aici....

Cornelia gravida 5

Mergi la inceput

Ceva frumos:

http://i193.photobucket.com/albums/z76/pregnantandlovinit/pregnancy%20icons/Storkandbaby.gif

Cornelia 5
http://i193.photobucket.com/albums/z76/pregnantandlovinit/pregnancy%20icons/waitingonmyangel.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tissy spune:

cusa bine ai venit, sarcina usoara si sa dea DD un sanatos!
Legat de greturi, sa stii ca eu pana am facut 6 saptamani nu am avut absolut nimic. In schimb de la 6 saptamani si 3 zile ma simt ingrozitor, abia stau in picioare ziua, mi'e greata permanent....ma simt groaznic. In schimb cu primul bb de la prima la ultima zi nu am avut nimik, nici greturi, nici pofte, absolut nimik decat o burtica mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Cristina nu mi-am facut inca urocultura,am asteptat fondurile gratuite
am pregatit-o deja si o duc azi la analize
eu sunt treaza si hop pe net,avem micul dejun lapte cu cereale,mi-e rau si vreau sa-mi revin

NIKOL6+ si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput