Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Taty ana, ![]() eu am avut hcg astfel : 14.09.09 = 147.7 mUI/ml (8 zile dupa ET) 16.09.09 = 422.1 18.09.09 = 1074.0 Tu cand mergi la eco? ![]() 5+ |
ohooo sunt valori mai mari decat ale mele....si mie care mi-era frica sa nu fie 3

5+apropo...ce simptome ai?
mommy_to_be spune:
Helooo burtici fericite!
Se vede ca a fost weekend... prezenta mai slaba la odisee
Eu una am smotruit ieri de mama focului iar azi am lenevit in stil mare![]()
Ieri am implinit 6 saptamani

da Doamne sa fie bine si de-acu' inainte!
Bun venit noilor burtici fericite! Sarcina usoara si bb-i sanatosi.
va pup pe toate
si va doresc un inceput de saptamana cat mai lejer!
Mira
6+
turturica spune:
Seara buna, primiti si o mamica de iunie? Ca trebuie inaugurata si odiseea de iunie la un moment dat, nu?
Datele mele: UM 26.08.2009, DPN: 02.06.2009
Inca n-am fost la doctor, dar probabil ca acuma nu se vede mare lucru, asa ca probabil ca o sa mai astept. Am doar doua teste de sarcina extrem de pozitive, in rest nici un simptom. Cica faceam cura de slabire.
Le salut si pe colegele mele de la pepenasi, cristina si moni si sper sa petrecem impreuna cu toata lumea o odisee minunata cu bebelusi sanatosi si cuminti.
Mami de Mara (19.08.2008) si
4+
bubu30 spune:
Nu am greturi si nu mi-e rau (parca as vrea sa imi fie ca sa fiu sigura ca totul e ok),
sunt f. constipata,
merg la baie pt. pi de 2 ori pe noapte si apoi abia adorm,
in timpul zilei mi-e foarte somn,
mananc mai mult si sunt foarte sensibila al mirosuri.
A, si ma dor sanii, imi sunt umflati si tari, dar asta sigur e si de la utrogestan.
Tu ce simptome ai?
Tu iei utrogestan sau alt fel de progesteron? 
5+
veronicka spune:
fetelor voi in ce pozitie va faceti de cap
?ca eu dupa ce se intampla ma simt asade vinovata si mi asa de fric asa nu ma iii fac vreun rau lui bebe. sincer la prima sarcina eram asa de stresata si ca urmare s-a intmplat
de ff putine ori de frica sa nu pateasca ceva
http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi
Veronica -mami lui Marc-Andrei
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Nu am greturi si nu mi-e rau (parca as vrea sa imi fie ca sa fiu sigura ca totul e ok), sunt f. constipata, merg la baie pt. pi de 2 ori pe noapte si apoi abia adorm, in timpul zilei mi-e foarte somn, mananc mai mult si sunt foarte sensibila al mirosuri. A, si ma dor sanii, imi sunt umflati si tari, dar asta sigur e si de la utrogestan. Tu ce simptome ai? Tu iei utrogestan sau alt fel de progesteron? ![]() 5+ |
utrogestan iau si eu,noaptea si eu ma duc la pi si pe urma ma chinui sa adorm,sanii sunt mai umflati ...in rest nimic,somn nu-mi e,greturi n-am....de mancat parca imi vine sa mananc mai mult da nimic spectaculos si simt in burtica tot felul de intepaturi...abia astept sa treaca sapt asta sa-l vad pe bebe la echo sa ma linistesc
burtica pretioasa
5+
moni_or spune:
TURTURICAAA, bine ai venit!!! Hehehe, ce ne inmultim noi aici, mamicile de pepenasi! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si la termen si un bebel sanatos si la fel de frumos ca Maruta!
Monica, mami de
Luca si
5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
discordia spune:
buna, fetelir!
De sambata pe mine ma incearca o greata continua, azi dimineata am si vomitat. Ma gandesc la simptomele astea, bb e acolo, caci si eu am aceeasi pb ca si Ioana, imi este frica sa nu fie sacul gestational gol, fara embrion, dar oare in aceste cazuri, mai ai simptome de gravida adevarata?
Eu merg la eco de abia vineri, dar pana atunci stau ca pe ghimpi.
mamica de fetita si
6s+
M&M spune:
Buna dimineata!!
Mira, intr-adevar se vede ca a fost weekend ..Noi ieri am fost plecati in vizite...
Turtu, bine ai venit!!! iti doresc o sarcina usoara, un bebe sanatos frumos sau frumoasa ca si Mara!!!

Bubu, bine ai venit!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!
Discordia,
..te inteleg perfect..asa eram si eu la prima sarcina, dar oricum nu ai ce face decat sa astepti timpul sa treaca, pana atunci ii face rau lui bb dinburtica cu atatea ganduri. AI sa vezi ca totul este bine cu bebe.
Ce ne-am inmultit!! Imi place ca suntem atat de multe fete..Doamne ajuta sa ajungem cu bine la capat
Cristina,
7+ si mamica de
Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Iubirisca spune:
Buna fetelor, ma primiti si pe mine aici la voi?
Raportez UM 31.08.2009,DPN 07.07.2009.
Deocamdata am 2 teste de sarcina pozitive, nu-mi este greata, nu am nici dureri de cap; doar mici intepaturi in partea stanga a burtii.
M-am programat la o transvaginala miercuri, ca nu mai am rabdare si vreau sa stiu daca bebita e ok acolo.