Halucinant!
Incercati asta!
http://www.youtube.com/watch?v=Vn1GaaLhz4g&feature=related
sa fie full screen si sa nu fii distras (preferabil singur in camera).
E interesant! :)
Raspunsuri
nikole spune:
Nu s-a intamplat nik...decat ca m-a luat o durere de cap
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 13+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
popescudora spune:
N-am vazut decat niste pete luminoase si vagi dungulite rosii care dupa atata holbat in dungile alea nu mi se par ceva spectaculos. Ce trebuia sa vad de fapt?
Elena spune:
Nici io nu vazui nimika....
_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.
ladyJ spune:
Sunt multe astfel de imagini pe net. Ideea e sa vedeti cum functioneaza organele de simt, vazul in acest caz.
Uitati-va la imagine, apoi mutati-va privirea pe peretele din fata voastra, pe un tablou de exemplu. Veti ´´vedea´´ niste miscari, tabloul va face ´´valuri´´
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ ...Ideea e sa vedeti cum functioneaza organele de simt, vazul in acest caz. Uitati-va la imagine, apoi mutati-va privirea pe peretele din fata voastra, pe un tablou de exemplu. Veti ´´vedea´´ niste miscari, tabloul va face ´´valuri´´ |
exact: va recomand sa va uitati la filmuletz, apoi la propriul pumn ... e mai spectaculos decât sa te uiti pe un perete!
EDIT: încercati si cu asta:
http://www.youtube.com/watch?v=9CxM7a6CbyI&feature=related
Mindy spune:
citat din mesajul lui ladyJ Uitati-va la imagine, apoi mutati-va privirea pe peretele din fata voastra, pe un tablou de exemplu. Veti ´´vedea´´ niste miscari, tabloul va face ´´valuri´´ |
da, e ca din apa parca. si valurile dureaza cateva secunde apoi imaginea isi revine la normal.
mai era unul care te face ametit, la ala mi s-a facut complet rau.
gaba-rema spune:
Ma rog, eu nu prea vad ce e paranormal in faptul ca ochiul se adapteaza la anumite miscari si apoi are o intertie în a se readapta peisajului initial...
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui Mindy da, nu e nimic paranormal rog sa il mute moderatorii la "un ochi rade" daca trebuie. |