Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(27)
Raspunsuri - Pagina 4
galliciana spune:
doamnelor, va invit la
pana se intoarce mona de la analize!!
astept inca o minune in viata mea!!!
ada29 spune:
Salutare,
Beau rapid o cafeluta cu voi,
Multumim de capitol,listute
O zi faina sa aveti,
Ada
Libra spune:
Buna dimineata, dragele mele drage!
In primul rand FELICITARI MIHAELA!, multumim de vesti bune, sa dea Domnul sa fie cu noroc pana la capat!!!! (luati exemplu fetelor, bagati la cap!)
In al doilea rand, eu sunt varza din toate punctele de vedere, de aceea nici n-am mai intrat pe-aici sa va intoxic. O tin dintr-o boala in alta (o saptamana indigestie sau asa ceva, o saptamana gripa etc.). In plus, a 3-a IA nereusita... incep sa ma informez despre FIV.
Pupici amari dar din toata inima pentru voi!
Mereu a voastra,
Elena
z3
_
made in Romania, '73
Mona40 spune:
Salut,
M-am intors,
Gali merci ca m-ai insotit cu gandul.
A fost ok, mi-au scos vreo 8 fiole de sange...si pt alea si pt ale..
cand am sa am timp am sa va enumerez setul de analize prescris pt dosar IVF.
Cat despre preturi, dupa cum am mai zis aici daca sa aproba dosarul primesc subventie de la casa de asigurari de sanatate ( pentru care platesc lunar vreo 100 $ din salariu...deci...)
Asa ca interventiile per ciclu ma costa pe mine din buzunar in jur de vreo 200$ + medicatia , care difera de la caz la caz si care ma va costa in jur de 100$ ( dupa subventiile lor )
Deci per ciclu vreo 300$ . CEl putin asa am inteles...sa vedem ce o fi.
M-a costat prima consultatie la medicul la care vreau sa merg pt fiv aproape 200$....doar am vorovit....
Oricum nici nu incape indoaiala ca este ff ieftin fata de ce vad eu in Romania...
Singura prob este primirea avizului de la comisia care verifica toate analizele si toate tratamentele anterioare. In f de astea si de varsta mea, se presupune ca nu va fi prob sa primesc aviz...
Oricum,de asta nu am putut merge direct pe fiv si a trebuit sa fac protocolul asta care m-a lungit inca aproape un an...ufff
pupi
Mona
:)
galliciana spune:
libraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fata entelectuala cu capu, nu te gandisi la noi intre timp???
nu te gandisi ca ni se facu dor de tine?????
uffffffffff,draga de tine, ne pare rau!!!!
in loc sa ne chemi la tine....
pai, se poate???
pt FIv, treb sa faci analizele, ai grija!
maine-poimaine zic si eu la fel.........
rad eu,rad, dar nu e rasul meu......
le declaram desperute pe urmatoarele fete cu pitici la cap:
dandana,lyly mar,micomic,uratica si,
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenics!!!!
ei??? fetelor????
Mona, ma bucur ca ai stiut ca sunt cu tine!!
uffff, da, multumim pt informatie!
era o curiozitate,nu de alta!!!!
restul fetelor????
pupicic la gagici!!!
Libra spune:
Galli, iubita, m-am gandit la voi, dar, precum spuneam, n-am vrut sa va tulbur cu depresia mea. Par exemple, duminica trecuta, la biserica, m-a busit plansul cand am vazut un bebelus superb, desi inca nu stiam ca imi va veni cm. Zi si tu daca-s de iesit in lume!!!!
z3
_
made in Romania, '73
Mona40 spune:
Buna, Libruta..
Gripa si "endegestie" este boala de "telectuali" deci don't you worry about that.
Ne bucuram ca ai gasit energia sa ne scrii si te asteptam in forta..
Menics...e pe felii . Lasati fata-n pace. America e departe si revederea e dulce
Mona
:)
galliciana spune:
libruta noastra, crede-ma, te rog, poate de multe ori sunt mai rau ca tine........... dar incerc sa imi recapat increderea in fortele proprii!!!! incearca, si vei vedea!!!!
nu vb prostii, sincer!!!!!!!!!