Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(27)
Raspunsuri - Pagina 2
ancamac spune:
Lumy-sa-ti fie cu folos si sa fii si tu pe listuta gravidutelor noastre cat de curand.
ancamac spune:
Am avut un vis aiurea noaptea trecuta. Stie cineva ce inseamna tigani/cersetori in vis?
amy2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 amy, de ce zici ca re' sa faci pauza? Mona :) |
Mona, nu mai stiu da parca nu am zis eu ca tre sa fac o pauza. Sau nu acum. Acum prestez. Desi de ieri am o durere..jos, zici ca-mi iese un cos, sau mai bine zis un furuncul ceva la cat de tare ma doare. dar nu ma doare toata ziua asa ca nu o sa pierd eu ovulatia pt o durere. Nu e inauntru, ma doare carnea cumva. Am verificat, nu se vede nimic la exterior.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Lumy_Clt spune:
citat din mesajul lui ancamac Lumy-sa-ti fie cu folos si sa fii si tu pe listuta gravidutelor noastre cat de curand. |
Ar fi un bun inceput dc as reusi sa deschid si sticla de spirt... abia ce am luat-o si e stransa nu gluma.
Anca, eu una nu prea vreau sa stiu ce inseamna visele.....acu pe bune de ce sa ma stresez aiurea si sa imi mai zburde alte dracoveniii prin cap.ca deh...
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
citat din mesajul lui ancamac Lumy-ai dreptate. Sper sa-l uit! |
Stii tu vorba aia..ce nu stii nu iti poate face rau .
Ce rost are sa iti faci griji aiurea... eu rareori imi aduc aminte ce visez, si e mai bine asa, dar si cand imi aduc aminte...e naspa...
Am izbutit cu spirtul , am facut injectia...si is gata de
Never say never!!!
MayanMistica spune:
tigani dupa cate stiu inseamna paguba ca nenea ciclul nu va mai veni 9 luni...deci asta sa se faca si sa se implineasca , mancati-as !!
Mona40 spune:
O ruga puternica si fierbinte la DD: sa se faca bine SORICICA noastra, cat mai curand!
Ada29- Z26 CM
Amy2007- Z13 CM
Ancamac- Z24 CM, stimulare cu BU
Babyblue- Z5 CM,
BlueFlower- +20
Cinezee- II liniute in 20.09
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z4 CM, a facut instilatii pe 01.09
Galliciana- Z10 CM
Guzelnico- Z10 CM
Libra- Z24 CM, tratam cu Gonal F; IA in septembrie
Lumy_Clt- Z5 CM,
Lyly_mar- Z20 CM
MayanMistica- Z24 CM
Menics- Z19 CM
Micomic- Z?? CM, stimulare cu naturiste; asteptam vesti!
Mona40- Z3 CM, o luna pauza si dupa IVF
Sorinake- Z30 CM, stimulare cu naturiste
Soricica- Z12 CM
Simonia- Z9 CM
Uratica- Z?? CM; asteptam vesti!
Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
Mult succes celor care se pregatesc pt IA/FIV!
DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB !
O ruga puternica si fierbinte la DD: sa se faca bine SORICICA noastra, cat mai curand!
Mona
:)
Mona40 spune:
Buna dimineata tuturor Stimatelor Doamne,
Va invit la....un pahar de apa....
Nu aveti vedenii...
M-am sculat cu noaptea in cap ca sunt in Z3 de CM si tre sa fac analize...si dozari hormonale.
Trebuie sa fiu nemancata, nebauta si nef....... de seara pana dim, am voie doar apa..
Cred ca stiti ca pentru Prolactina, trebuie sa fii cu cel ptin 2 ore inaintea analizei, treaz si fresh bonbon....
Si Iaca asa m-am sculat eu de la 5 sa fiu fresha pana la 7:30 pana cand fac analiza
Sa va mai spun inca odata ce comoara la casa omului sunteti?
Ce ma faceam eu daca nu va aveam pe voi?
Cred ca ma apucam de spalat vase si sculam soata...care e moarta de obosita...deh barbatii
Deci, fete frumoase si inimoase, va urez o zi buna si sa auzim numai vesti bune.
Dupa 8 dau si o cafeluta cu laptic.
Mona
:)