fetita foarte nervoasa....de ce?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

parerea mea e ca trebuie sa analizezi ceea ce vede copilulu tau in fiecare zi...

daca tu esti nervoasa, si ea va fi nervoasa ...si tot asa...
muscaturile , din punctul meu de vedere , se manifesta la copiii neglijati , si care au prin preajma o mare stare de tensiune.....
calmeaza-te in primul rand tu si apoi vei vedea ce minuni se intampla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

a_alinta cu chestia cu muscaturile nu sunt de acord. Sanziana nu e deloc un copil neglijat si totusi musca. Fie din joaca, fie de nervi (frustrare) atunci cand nu reuseste sa se faca inteleasa, pentru ca nu vorbeste inca.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

CorinaDani , Ionica , va rog nu va certati, nu are ros ,pt o neintelegere ...va rog

CorinaDani , probabil ca trebuia sa precizez ca TEDI este numai pt ea TEDI , dar defapt este sirop de catina cu apa in cutia de tedi
sau fac acasa suc de morcov cu mar (super bun)s-il pun in cutie, iau cutia cu mine , asta doar la cumparaturile mici de cel mult 20 min(nu pot tine sucul prea mult fara sal bea) ma fac ca cumpar tedi de pe raft si inversez cutia
nu o sa neg ca n-ui dat tedi deloc dar primeaza sucurile naturale si foarte multe siropuri naturale , pe astea le bea fara sa comenteze pt ca-i plac foarte mult
suc de portocale nu vrea sa bea...se stramba la el
crize face in continuare , cate-odata o ingnor cate-odata o iau in brate ,in functie de cat de grava este criza...muscata pe manute nu mai este si nici nu am mai vazut-o eu facand asta

a_alinta , fetita mea este orice dar numai neglijata nu este
poate rasfatata prea mult
este un copil foarte dorit si facut dupa multi ani de tratamente si intotdeauna am incercat sa imi pastrez calmul si buna dispozitie cand sunt cu ea,
sunt zile cand sunt nervoasa ,dar ce om nu are zile dinastea? dar asta nu inseamna ca fetita mea a simtit ceva sau m-am purtat altfel cu ea.

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

CorinaDani , Ionica , va rog nu va certati, nu are ros ,pt o neintelegere ...va rog

CorinaDani , probabil ca trebuia sa precizez ca TEDI este numai pt ea TEDI , dar defapt este sirop de catina cu apa in cutia de tedi
sau fac acasa suc de morcov cu mar (super bun)s-il pun in cutie, iau cutia cu mine , asta doar la cumparaturile mici de cel mult 20 min(nu pot tine sucul prea mult fara sal bea) ma fac ca cumpar tedi de pe raft si inversez cutia
nu o sa neg ca n-ui dat tedi deloc dar primeaza sucurile naturale si foarte multe siropuri naturale , pe astea le bea fara sa comenteze pt ca-i plac foarte mult
suc de portocale nu vrea sa bea...se stramba la el
crize face in continuare , cate-odata o ingnor cate-odata o iau in brate ,in functie de cat de grava este criza...muscata pe manute nu mai este si nici nu am mai vazut-o eu facand asta

a_alinta , fetita mea este orice dar numai neglijata nu este
poate rasfatata prea mult
este un copil foarte dorit si facut dupa multi ani de tratamente si intotdeauna am incercat sa imi pastrez calmul si buna dispozitie cand sunt cu ea,
sunt zile cand sunt nervoasa ,dar ce om nu are zile dinastea? dar asta nu inseamna ca fetita mea a simtit ceva sau m-am purtat altfel cu ea.

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

multumesc pentru precizari, felicitari pentru modul in care ai procedat cu sucul, exact asa iti propusesem si eu sa faci !

nu ma cert cu nimeni, dar nici judecatile pripite nu-mi plac...de aceea, cand am oarece dubii, cer scuze anticipat celui/celei careia ii raspund, pentru ca intotdeauna exista riscul sa crezi ceva pe baza unui mesaj si apoi ajungi sa afli detalii care pun in cu totul alta lumina subiectul respectiv.

iar in privinta nervozitatii fetitei tale, ai rabdare pana va mai creste putin si va fi capabila sa inteleaga mai bine explicatiile si argumentele tale, se va putea exprima si ea mai bine si va fi inteleasa de voi. pana atunci, incearca totusi sa eviti situatiile in care stii sigur ca va reactiona negativ.
cateva exemple foarte bune sunt in cartea irinei popa "si tu poti fi supernanny", incearca sa o imprumuti de la cineva, daca vei avea timp sa o citesti vei descoperi multe informatii utile si interesante.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

CorinaDani , multumesc pt sfaturi....chiar am sa caut cartea

Mergi la inceput