Prietenii in Diaspora
Raspunsuri - Pagina 3
Ramona J spune:
Olga, daca nu te deranjeaza sa-i faci texani ii iau eu. Sint cuminti?
Cu prieteniile te mai si inseli citeodata. Dureros, dar asta este!
blackpanterro spune:
Asa si mie imi trebuie Click-ul cand ma bag in seama cu cineva :), daca apare e ok daca nu ma retrag.Nici eu nu pot fi prietena cu cineva numai pt ca ceilalti sunt romani si atat.
Nu stiu ce sa zic, poate ai asteptarile prea mari si iti doresti atat de tare prieteni adevarati ca poate omiti cunostintele care sunt mereu acolo chiar si numai pt chestii marunte.
Cum zicem, pe aici toti sunt cunostinte dar pe mine ma unge asa la suflet ca sunt atat de binevoitori si sunt multumita asa.
Cu copiii...da aia e mai greu daca nu stii pe cineva de incredere pt asa o sarcina mare.Cred ca aici e problema cea mai grea pt cupluri de romani in strainatate...in caz de vreo catastrofa, copiii ar trebui sa se intoarca in Ro ca cine vine sa locuiasca in CA sau US sa le fie pruncilor bine? Si atunci chiar te simti singur...
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Andrada spune:
Eu una nu m-as baza pe prieteni sa-mi curete zapada, mai ales intr-o tara in care ninge mereu....
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Eu una nu m-as baza pe prieteni sa-mi curete zapada, mai ales intr-o tara in care ninge mereu.... |
Andrada, mai ales intr-o tara unde ninge mereu gestul asta arata ca-ti pasa, ca prieteni la iarba verde putem fi mai usor
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Andrada spune:
Pai poate aici e problema. Ca ne asteptam ac prietenii sa ne tunda iarba, sa ne dea zapada la o parte, sa ne cumpere mincare etc
Ica 1975 spune:
Nu ne asteptam, dar cred ca ne-ar bucura daca ar face-o atunci cand noi avem cu adevarat nevoie si din motive intemeiate nu putem. Nu esti prieten cu cineva doar ptr ca-ti taie iarba, uda gazonul sau presteaza altceva pe langa casa ta.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Andrada spune:
Io nu v-as vrea ca prietene. Ma trimiteti cu lopata in curte dupa prima cafea bauta impreuna...
OlgaTarziu spune:
Cred ca ai realizat ca nu ma astept prietenii sa-mi faca toate serviciile astea in mod normal. Era vorba de op situatie speciala si pt 2 saptamani. Si da eu asta am facut cand o prietena a fost la necaz. Cand a fost operata si cu 2 copii mici, am facut mancare, etc. Am ajutat-o, probabil sunt de moda veche. Si de asemenea am specificat ca era vorba de oameni pe care ii stiam de muilta vreme, nu bausem doar o prima cafea cu ei. Vorbesc de oameni care cand s-au mutat in Canada au stat in casa mea 2 luni
Ramona J spune:
Hai mai Andrada ca incurci borcanele!
Pentru mine e important sa pot suna la cineva sa ia copilul de la scoala daca s-a intimplat ceva si nu ajung la timp. Sau sa stiu ca-l pot lasa o ora-doua la cineva.
Zici ca nu-i mare lucru, dar se intimpla sa nu ai pe cine conta la o adica.
Tot asa trista am fost si eu cind ne-am mutat in TX si practic nu cunosteam pe nimeni. L-am inscris pe Alexandru la scoala si trebuia sa trec o alta persoana in afara de noi, pe care scoala sa o poata contacta in caz ca nu dau de noi. Pur si simplu nu am avut pe cine sa trec! Asa ca inteleg...