Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 4
raluci_b spune:
fetele dar la 32 de sapt de ce se mai face morfologica? adica de ce inteleg insa ce se mai poate face in caz de ceva ?
30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
shtephy spune:
Lacramioara pupici si de la mine.Ma bucur ca ai stat mai mult alaturi de noi in ultimele zile
Doris cum te mai simti?
Ramonika ce faci?muncesti din greu?Sau iti da seful sfaturi si lamuriri multe ca doar e proaspat tatic?
Simina pai ce zisei eu ieri?Nu poti neglija nisi plimbarile ,nici forumul.
Monis tu faci nani ori esti pe la vreo terasa la bere?
Arcadia nu ziceai tu ceva de niste poze?
Madalina si atunci tratamentul nu mai poate astepta?
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+
dienutze spune:
Raluci, eu am inteles ca acum se vede fungtionalitatea fiecarui organ al lui bebe. Probabil doar de avertizare, in caz de Doamne fereste, nu cred ca se mai poate face ceva. Eventual pt plamani nedezvoltati am mai auzit de o injectie de ajutorare.
30+ cu Ingrid Alexandra AMR 7 saptamani sa fim sanatosi!
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Stephy , cum te gandesti tu ca iti vei neglija fetita, cand pe langa faptul ca esti mama mai ai grija aici de zeci de "fetite" plangacioase? Da un delete la gandul asta, un om ca tine nu are cum sa isi neglijeze copilul, da? 29+ Chiara Ada |
Ce draguta esti!!!E a doua oara pe ziua de azi cand mesajele tale mi-au adus lacrimi in ochi dar acum si un mare .Pupicei
_
Ramonika spune:
citat din mesajul lui shtephy Ramonika ce faci?muncesti din greu?Sau iti da seful sfaturi si lamuriri multe ca doar e proaspat tatic? |
mi-a si dat ceva treaba, dar m-a si tinut de vorba la greu...
plus ca azi imi place ca e activitate mare p-aci...
shtephy spune:
citat din mesajul lui raluci_b fetele dar la 32 de sapt de ce se mai face morfologica? adica de ce inteleg insa ce se mai poate face in caz de ceva ? 30+ Remus Andrei http://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
Cred ca acum se verifica functionalitatea lor.Sper sa nu zic prostii.
_
Leeloo21 spune:
raluci.la noi la morfologica de la 32 s-a presupus ca bebe are circulara de cordon..cu simpla nu era problema sa nasc natural..dar de atunci am mai facut ink vreo 4 ecografii..pt k vroiam sa nasc in apa.si atunci intervetia medicului era mai dificila..asa ca trebuia sa fie sigur daca este simpla sau dubla..si uite ca a fost dublacirculara si stransa..
asa ca este necesara eco la 32 sapt..pt asta..pt lichid..pt placenta..pt pozitia bebelusului..
si succes
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
shtephy spune:
Ok,Ramonika banuiam eu ca esti prinsa cu ceva dar trebuia sa stiu cu ce .
Gabitza tu ce faci?Nu ne mai zici nimic de burtica cu doua gagalici in ea?
_
Ramonika spune:
da, se verifica functionalitatea organelor.
in caz de ceva, Doamne fereste, se poate face tratament. asa am auzit.
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui shtephyCe draguta esti!!!E a doua oara pe ziua de azi cand mesajele tale mi-au adus lacrimi in ochi dar acum si un mare .Pupicei |