Dr. Maria BARI
Buna fetelor
As dori cateva pareri cu privire la activitatea doamnei dr. Maria Bari, ginecolog la Medlife si Maternitatea Filantropia. Daca ati fost pacientele doamnei doctor sau daca ati nascut cu ea, va rog sa impartasiti cateva pareri. Va multumesc foarte mult.
Raluca.
Raspunsuri
copilutzu spune:
Buna !!
Sa-ti povestesc...
Am ajuns la "ea" cu hemoragie puternica cauzata de un medicament prescris de ea...
M-a internat la Filantropia de urgenta.
Mi-a facut chiuretaj ( biopsic) sa opreasca hemoragia.
Dar ... urmeaza unn DAR...
Mi-a facut o injectie ( in curuleasca... scuze...)
M-a tinut pe hol langa cabinet o ora pana s-a dus efectul " mizeriei" de injectie...
Am stat o ora chircita pe bancuta din dreapta usii de la cabinet..
Nimeni mi m-a bagat in seama ...
Dupa o ora vine si 'mneaei ... si ma invita respectuooos in cabinet....
Imi vajiai capul , creierii , eram ametita...
Ma sui pe masa , decide sa fac o a doua injectie locala, anestezica.. scapa seringa pe jos ...
Asistenta o intreaba daca schimba acul , seringa... iar ea .. zice NU.
S-a apucat de chiuretaj ...
Am simtit ca imi scoate toate maruntaiele cu buric cu tot..
Am inceput sa urlu ca un animal..
Si urlaaam ..., si plangeam , iar ea ma certa ca nu stau nemiscata
A gasit solutia salvatoare ..
A pus mana pe telefon si a mai chemat un dr. sa ma tina de picioare( de un 'crac' ma tinea asistenta si din celalalt dadeam in voie si o deranjam... , credea ca dau din picioare de plictiseala ).
Dupa ce a terminat, ma dau jos singurica de pe masa si pana la usa ma "scurg" pe jos ...
Lesinasem ... imi scazuse tensiunea ...
Asistenta ma ia la subtioara si ma " taraste" pana in salon ...
Daca a vazut ca nu puteam vorbi.. a chemat-o pe Bari.
Abia atunci s-a indurat si mi-a explicat ca ....imi scazuse tensiunea de frica si de durere.. si ca m-am agitat.
Nu ca m-a durut ca nu mi-a facut anestezie...
Rezultatul biopsieei ... aberant ... nici macar nu era al meu ..
Sfatul 'mneaei .. dupa rezultat...
"Dragaaa daca mai faci hemoragie o data, sa vi la mine si scoatem tot ,organe genitalte, tot, tot, ptr. ca nu este normal"
plang ptr. durerea pe care am trait-o , ptr, umilinta , ptr. badjocora...
Concluziiile te las sa le tragi tu!!
Sper sa nu te sperii ...
Asta este povestea horror ... traita de mine in spitalul Filantropia cu MARIA BARI.
Scuza-ma dar nu ii pot spune doctor!!
Poate sunt si pareri pozitive... eu chiar nu am!!
Te pup!!
popescusimo spune:
Iti multumesc ca ai impartasit experienta ta, din pacate dureroasa, pe care ai avut-o cu dr. maria bari.
am fost la ea la o consultatie si nu pot spune ca am fost foarte incantata, in sensul ca, nu a lucrat incet, cu grija... si m-a cam repezit, desi plateam consultatia...
daca si alte fete au fost la dansa astept pareri in continuare
gabryelle spune:
Si eu sunt pacienta Dr Maria BAri...dar pana acum sunt f multumita...nu m-a repezit delok,....si mi-a raspuns la toate intrebarile....pana acum este OK...sper sa vina la nastere..eu am DPN intre 31 dec - 2 ianuarie
Sapatamana viitoare ma duc iar la control...va tin la curent
AXD spune:
Buna!
Sunt pacienta d-nei dr Bari de 16 ani, am un baiat de 14 ani si o fetita de 3 ani si 7 luni, pe amandoi i-am nascut cu ea. Este sufletista si o buna profesionista. Imi pare rau Copilutzu ca ai trecut prin asemenea experienta. Asta nu ma face sa-mi pierd increderea in ea, la mine a venit noaptea cand am nascut baiatul intr-un sfert de ora, iar cand am nascut fata mi-a salvat viata. Am nascut-o usor, dar la 36 de ani organismul nu a mai reactionat ca 25 si am avut o hemoragie puternica. S-a chinuit 5 ore sa ma redreseze si cand a vazut ca nu e alta solutie mi-a facut (cu acordul meu, binenteles) histerctomie partiala de uter. Am considerat ca este mai important sa traiesc fara uter decat sa mor cu el.
Exista pareri pro si contra fiecarui doctor, natura ne-a facut diferiti, avem un prag al durerii, eu mi-am nascut ambii copii razand.
Trebuie sa judeci omul dupa realizari, nu dupa esecuri, a adus pe lume mii de copii, a ajutat sa nasca femei pe care ea le-a adus pe lume (are peste 50 de ani), deci are experienta.Acum o luna a nascut cu ea o prietena de-a mea pe care eu am dus-o la ea si a fost totul OK. Si ce este mai important, este Umana. Am stat mult internata la prima sarcina, era singura doctorita care venea in fiecare dimineata sa ma intrebe cum ma simt.
Aveti incredere in ea. Eu am si ii multumesc.