Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alic

daa..ai dreptate!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

vreau si eu link-ul cu jucaria-te rog!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Vrem sa ne luam masina SH, mai ieftina! M-ar interesa un Cielo sau Opel pana in 2000euro! Fetele din Bucuresti stiti vrei oferta?! Am inteles ca Bucuresti, Craiova ar fi "patria" lui Cielo! Vrea sotul sa vina saptamana viitoare sa cumpere! SUnt si in Iasi putine si scumpe... Avem nasii de cununie in capitala si ne-au spus ca acolo ai de unde alege si sunt mai ieftine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Hello!

Imi pare rau sa aud ca sunt bebelasi bolnaviori! Multa sanatate la toti, sa va faceti repede bine!

Clody, bine ca nu-l mai doare pe Razvanel urechiusa . Cat despre sot, urat tare din partea lui ca nu te ajuta, poate te superi ca-ti spun, dar pentru mine un asemenea comportament nu are scuze. Adica cum nu are rabdare? Pai ce, tu ai facut copilul asta singura? Sper din tot sufletul pentru tine ca isi va reveni si te va ajuta, mai ales ca Razvan pare un copilas agitat.

Andreea, cum mai e Nicholas cu raceala? Vad ca si el se trezeste des.

Ana_micu, felicitari pentru dintisori. Il mai doare pe puiut. Mi-a placut la maxim bebelasul dansator, mai asteptam

Si Andreea mea se trezeste mai des in ultima vreme, are o trezire pe la 12, dar ii dau suzeta si adoarme la loc, una pe la 3 cand suge, si alta pe la 6 cand suge din nou. Ma darama psihic ca scoate din ce in ce mai mult laptic si nu-mi pot da seama care ar fi cauza. Mai astept pana saptamana viitoare si apelam la doctor daca nu-si revine.

Anaela, vazut poze frumoase.

Ceva poze mai noi avem de-aici:
http://family.webshots.com/photo/2333967620085586843BBtwHi

Pup gasca, trebuie sa-mi iau fata sa merg la cumparaturi.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Strunfita, sa-ti traiasca gasca vesela , sa fie cuminti si sanatosi! Am tras si noi cu ochiu la album...super! Am vazut ca avem si aceeasi gasca cantareata pt linistit bebe!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare, noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile, am citit foarte pe diagonala, o sa reiau dupa botez. Evident ca mi s-au adunat o multime de lucruri de rezolvat in ultima zi si nu am suficient timp, raceala o tinem sub control, sa vedem daca maine nu vin multi sa ne aduca alte tulpini virale.
Din ce am retinut pe fuga, Clody, imi pare foarte rau de situatie, poate te ajuta mama ta, te cred ca iti vine sa-ti iei campii.
Dici, nu stiu daca ai zis, daca luam produsele din Canada se pot plati cu card de RO sau cu Paypal?
Ioana, gaseste o prietena care sa ti le trimita de acolo, dar sa stii ca e foarte scump transportul si au limitari mari la dimensiunea cutiei, daca jucariile sunt mari nu prea ai variante rezonabile ca pret.
Multumim mult celor care ne-au admirat pozele. Chiar nu stiu ce-am facut sa fiu atat de norocoasa cu printesele mele.
Mi s-a parut ca vad in fuga cuvantul "premergator", iertati-ma daca nu este asa. Sper ca nu era vorba de vreo albinuta sau vreun bondarel care sa il foloseasca, nu e de glumit cu coloana copilului.
Va pup si revin dupa ziua de maine.
A, si sa-mi traiasca sotul, ca azi avem 5 ani de casnicie .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

A, si sa-mi traiasca sotul, ca azi avem 5 ani de casnicie .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

LA MULTI ANI FERICITI alaturi de cele doua printese!!!!

Spor la treaba si distractie la botez, sa fie Larisa cuminte

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Clau, subscriu la ce a zis Strunfita, nu ai facut copilul singura....nu ii accepta comportamentul asta...stai de vorba cu el...

pe Razvan si ma bucur ca nu mai plange, inseamna ca nu il mai doare, ce bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alic

fetelor, am primit jucaria de la pamapers!
http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/Picture170.jpg
http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/Picture170.jpg

Natalia deja e incantata de ea!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Alynta uite jucaria de la pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele aveti mare dreptate sunt constienta sper si eu sa isi revina ca nu mai rezist... ma gandesc ca este stresat si de asta nu are rabdare dar parca si de mine mi se rupe inima

sa fiti pe faza ca schimb capitolul mai devreme ca sta razvi cat de cat cuminte

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

VA INVIT LA UN NOU CAPITOL

CAPITOL NOU

Mergi la inceput