Cafea cu aroma de femei si bebelusi-110

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Maadi ma simt mult mai bine, multumesc! Am scapat si de auditul intern, am ramas "doar" cu serviciul si cursurile pana la opt jumate' seara.

Noroc cu cafelele de la Lulu!

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Lali mama, mie una imi plac toate alea alea crosetate de tine, nu doar poncho-ul mov. M-a topit si maieul portocaliu ... cum reusesti mamica sa faci asa ceva cu croseta, ca eu am reusit doar sa-mi strapung degetul aratator cu ea ...
Lulu, multzam fain de cafea :).
Ce mai fac cafegioacele ?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Buna dimineata!

o cafeluta de la noi !

Lulule....felicitari pentru noua afacere! faci si angajari?
Lali...spor la treburi! vad ca mai ai....

Ralcat, noi suntem bine multumim! crestem
Maadi, draguta ca de obicei
Maestra Lali...foarte frumos poncho..ca toate dealtfel!
W...de unde mai scoti atatea bancuri?
Ioana, Rebianna....va si noi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Hello,

Alic - Cu o asemenea fetzisoara de papusica sigur ai o zi excelenta.

Lali - Super poncho-ul, iar culoarea este preferata mea. Bine ca ai scapat de audit. Mai ai putin si gata, trece si perioada grea.

Mai am aproape 2 ore si plec sa-l iau pe Calin de la gradi si ne pregatim de we.

si un sf. de saptamana minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Poze Erik-Tudor

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ehehehe, iaca ce flacau cu personalitate se ascundea acolo in burtan! Bravo mai Aida! O sa va manance urechile, si tie, si lui taxu, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

maru va citeste din umbra...
raportam parinti in tara si spining interzxis de doctor din motiv de spate bulit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

raportam parinti in tara si spining interzxis de doctor din motiv de spate bulit!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Wow...deci n-ai sa te mai invarti. Imi pare sincer rau de spinarea matale. Vezi daca nu ai luat doua la cocoasa la timp?

Mai vin ai tai la tine? Cat au stat, 3 luni parca? Cand mai vin? A fost totul ok din cate s-a inteles, da?

Mergi la inceput

Pentru madam Wendy, care a inceput scoala, cu dedicatie speciala: Un an nou (scolar) fericit!

ai grija de note pui, nu fi fioroasa cu copiii.

Plozii sunt bine mersi amandoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

ia uite ce a adus pisica
marule sa treaca repede spinarea sa te poti spinui cat doresti

adino fata , asa dor imi e de tine cum mai sunteti?
... cat despre wendy eu nu imi fac griji , are ea grija de elevii ei sa o iubesca in continuare

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput