Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata fetelor,

Pe asa o vreme superba , nu pot decat sa va invit la o cu laptic si scortisoara...
Azi am facut si noi 16 saptamani, deci am intrat in saptamana 17 si peste 2 saptamani mergem si noi la eco pentru morfo-fetala.

Ella, daca e sa fie pepenas, atunci sa fie un pepenas cuminte si sanatos..
Am luat patutul pentru ca acuma am prins un super pret si nu ma incurca ...Nu ma apuc de cumparat carucior , cadite sau alte accesorii pentru ca voi primi multe de la sora mea care are o bebelina de 9 luni, si deja are multe lucruri pe care nu le mai foloseste
Sunt o norocoasa

Anca
16+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata burticute,
Intru si eu sa va salut sa aveti o zi la fel de frumoasa ca si vremea de afara
Dianami, felicitari pentru carucior.Maine sper sa vin si eu cu unul...
Ella, sa-ti creasca mare pepenasul, sanatos sa fie, asta-i important.
Castelana, multa sanatate mamei tale si tie la fel!
Freedelia, Pofta mare! si asteptam si noi poze de la foto-shooting.
Referitor la botez, si noi suntem de religii diferite, eu ortodoxa, sotul meu catolic. De casatorit ne-am casatorit la Biserica Ortodoxa si atat, sotul meu nu a vrut doua oficieri, ori una ori alta si normal ca a fost a mea deci bebeul va fi botezat tot in religia mea. Dar subscriu si eu la ideea ca acest lucru trebuie hotarat in familie, dupa preferintele fiecaruia.
Va pup pe toate, aveti grija de voi se de burticute,

Ramona 15+

Mergi la inceput

Dayanara, am vazut cadita ta si intr-adevar e comoda..
Cum ziceai si tu, eu la Lucas ii puneam cadita de baie pe pat si stateam aplecata..si in alea 5 minutye cat dura baia abia ma mai puteam indrepta de spate

Alina, te plangeai ca Ioana nu mananca nimic ce contine zarzavat..
Nici Lucas nu a mancat si inca nu mananca decat morcovul din mancaruri. Mereu am fost stresata de lucru asta si intr-adevar la 2 ani era destul de anemic..insa cand a inceput sa manance cereale in lapte a recuperat din vitaminte..
Ani de zile (cand mergea la camin si apoi la scoala) 80% din dimineti Lucas mananca cereale cu lapte..si i-am facut analizele si lui in decembrie si au fost super ok!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dimineata,

Felicitari noilor burtici aparute la odiseea noastra.

Ieri am fost la doftor pentru dublutest. Rezultatul ecografiei este buan acum mai asteptam si rezultatul analizelor la sange si interpretarea. Translucenta nucala este 1.35mm.
Despre sex.....ce sa va zic.......crede ca este baietel. Datorita faptului ca avea cordonul fix printre picioare banuieste ca ar fi vazut si ceva cocosel pe acolo dar nu era ferm convinsa asa ca......
In rest.....ca si pana acum......somn grupa mare insa greturi sau alte stari......lipsesc du desavarsire.

Va pup.
Liliana

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata tuturor si sarcini usoare cu bbi sanatosi !
Va rog sa ma ajutati sa "traduc" scrisoarea medicala a prietenei mele, sarcina de 16/17 saptamani:
DBP = 34 MM
LF = 20 MM

MCF prezente - astea sunt bataile de cord, nu ?
lichid amniotic in cantitate normala
placenta posterioara grad I
Imi spuneti ce sunt primele doua ???

Problema mea e ca i s-a spus ca ar avea colul deschis pe interior si nu i-a dat imediat concediu medical, ci a intrebat-o daca vrea sa ramana acasa, ea lucrand la birou cu mine a spus nu. Evident ca eu sunt contra, nu cred ca e benefic colului sa stea 9 ore in sezut.
Va multumesc frumos.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata burtici si bebei din burtici.
Castelana-zici ca nasterea se mosteneste ?? Ai gasit undeva scris?? Da-mi si mie sa vad , ca o printez sau i-o trimit pe fax lui bebe sa stie ce are de facut. Mama a nascut in 15 min, tot travaliul a durat 15 min defapt. Eu am avut 2,600 kg la 34 de sapt. Acum nu vreau bebe prematur dar nastere in 15 min vreeeau!!
Iti tin in continuare pumnii pentru mama ta. Din puctul meu de vedere ce a fost mai greu a trecut . Recuperarea este mereu cu suisuri si cobarasuri si merge anevoios. Orice mic progres e bun, numai ca ai nevoie de nervi de otel si multa rabdare
Yaia- acum am inteles pt ce este capacul la cutie . Chiar ma intrebam de ce iti da si capac (cand te saturi de bebe ii pui capacul si il depozitezi in debara)
Andra- multumesc pt informatie
Oana- tot prinsa la serveci ?

Referitor la sampoane, gel pt bb etc . de la prietene am auzit de Mutella si Klorane. Vad ca nimeni nu a zis nimic de Klorane. Eu m-am inteles foarte bine cu sampoanele lor , as fi tentata sa le folosesc si pt bebe. Pana acolo mai e. In orice caz nu voi folosii Jhonson, mirose prea tare , si nice Nivea - nu-mi place cum miroase. PT bebe vreau ceva fara parfum, ma oroama produsele pt bebe care miros asa puternic.
Ella- si eu sunt pentru produse bio. Daca sti o marca de incredere zi-mi si mie te rog.
Eu folosesc shea butter, ulei de cocos , ulei de migdale , de masline pe post de crema de corp. Pentru bebe am inteles ca cel de cocos este cel mai recomandat.

Denisa, 12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

mamagiuliei- BPD - diametru biparietal (de la o tampla la cealalta)
FL - lungimea femurului
Sper sa te ajute informatia, daca mai ai nevoie de ''traduceri din eco'' le gaseti pe prima pagina de la odisee

Denisa, 12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Honeybaby, sora mea foloseste la bebelina Klorane si este foarte multumita..
De Mustella ce sa zic, prietenele mele care au bebelini, au spus ca nu merita pretul, ca sunt produse la fel de bune dar nu la fel de scumpe..
Eu ce pot spune ca acuma in perioada sarcinii, singurul sapun pe care il suport ca miros este de la Mustella, iar daca ma voi simti la fel su dupa ce nasc, e clar ca voi alege produsele cu cel mai discret miros ca altfel simt ca..

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata!
Dianami felicitari pt. fetita! Sa dea Domnul sa fie sanatoasa. Imi pare nespus de rau ca inca nu ti-ai revenit, ca nu poti manca de toate. Ar trebui sa se termine cu greturile astea daca deja esti in saptamana 19.

Eu tot cu greturi, dar nu am mai varsat de 1 zi . Simt eu ca asa incet vor trece. Tot sper ca dupa 14 sapt. sa fie mult mai bine.

In legatura cu patutul pliant, zicea cineva ca e numai pt. calatorie. Nu sunt de acord. Noi am cumparat la 6 luni o saltea de nuca de cocos parca, se potrivea perfect, asa ca nu vad diferenta. Doar cand plecam de acasa o culcam fara saltea, dar mai puneam o patura sau ceva.

Mihaela12+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neatza fetelor, sper sa aveti cu toate o zi buna. Vreau sa le urez si eu bun-venit noilor burtici ce s-au alaturat si sa le urez o sarcina usoara si un bebe sanatos si voinic.
Nu am mai prea avut timp sa scriu, am avut musafiri o saptamana si a fost destul de obositor, mancare, plimbare si alte activitati specifice. acum au plecat asa ca imi pot trage si eu sufletul.

am o intrebare pentru cele ce se pricep, de aseara a inceput sa ma cam doara in gat, o senzatie de durere/usturime, sotul meu a avut acelasi lucru saptamana trecuta si i-a trecut numai cu antibiotice. inca nu am luat nimic pt gat, aveti cumva habar ce pot lua ca sa fie 100% sigur pt sarcina? deocamdata ma tratez cu lapte cald si miere.

ah si ca sa nu va zic ca un coleg de-al meu (dar nu de echipa) cu biroul cu un etaj mai jos decat mine a fost diagnosticat cu gripa porcina asa ca am zis ca de mai apare vreun caz o sa vin cu masca la servici...
va multumesc si va trimit multi pupici.

Ina 13+

Mergi la inceput