Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioanact spune:
Buna, burtici!
Ma bucur pt fetele care stiu deja ce ascund in burtica, asa sa fie pana la pana la 40 de sapt.
Vin si eu cu vesti bune, in sensul ca de 1 sapt si m bine, nu am m varsat (de fapt am varsat de 4 x pana acum), si in plus de ieri am reusit sa mananc si o ciorbita cu carne de pasare.
Astazi am reusit sa spal si frigiderul si nu am simtit nici un miros neplacut...e super sa fi trecut greturile...
honeybaby eu beau din cand in cand un 3 in 1 (cand am pofta) si nu am nimic. Cum a zis si babyangel 2/ zi nu afecteaza bebelul.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
10+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Gata, am baut cafeluta ! Uimitor, nu mi-a facut rau ! Dupa am mancat doua felii de paine prajita cu unt, alea mi-au facut rau.
Roxana chiar sunt curioasa ce preturi vor avea in Ro. Am vazut niste pantaloni draguti, cei bej la 24,99. Trebuie sa studiez daca ii pot cumpara online.
Sa porti sanatoasa noua achizitile. 
Eu la bluze sa zicem ca stau ok, mai am unele lungute, pe care le port cu colanti, dar la pantaloni e jale.
Si asa fara burta imi gasesc foarte greu, nu vreau sa ma gandesc cu va fi cand o sa am burta. Sper sa nu ma ingras prea tare . Pana acum nu am pus deloc, dar nici nu am putut sa mananc
Denisa,
13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
honeybaby spune:
Fetelor , multumesc pt raspunsuri. De 3 luni de zile nu am mai pus gura pe cafea. Nici nu vreau sa fac un obicei din asta, rinichii mei protesteaza la cofeina , si nu vrea sa-mi faca probleme tocmai acum in sarcina.
Kiabi nu livreaza in RO
. joi am iesit putin in oras si m-am uitat la haine de gravide. Vai cu urate erau!!!
De preturi nu mai zic, dar asa de urate erau ca nici gratis nu le-as fi luat. Decat sa port chestiile alea urate mai bine stau in chioloti pana in aprilie
.
Denisa,
13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
denisa, kiabi deschid saptamana viitoare in bucuresti, nu are rost sa comanzi online, masurile sunt diferite si poate sa nu.ti vina
rebiana, parca, tu intrebai de nemancat la TT, eu ce vreau sa te intreb, de ce spui ca nu poti sta nemancata, adica deloc? ai ceva simptome, ti se face rau?
intreb pt ca eu daca nu mananca si bine nu asa, efectiv cad jos, foarte rau ma simt, din cauza asta ma suspectez de diabet gestational, pt ca sa ceva nu se poate, deci in momentul cand m.am furajat ca lumea, ca deja nu mai mananc, ca un om :)))imi trec toate durerile
roxana
12+ si
ivan (2.12.2006)
oanaiacovita spune:
Servus burtici!
Intru sa fac capitol nou si intru mai tarziu la povesti.
Oana
18+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
mamarutza12 spune:
Buna si bine v-am gasit, as dori sa ma alatur si eu burticilor de prunci pretiosi.