Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Fetele , vroaim sa va spun din experienta si ce am citit ca daca vreti sa treziti bebe intrauterin inainte de ultrasound, trebuie sa mincati mult si sa beti mult. datorita inceperii digestiei cica bebe se trezeste si este actv, vioi la ecograf. eu am probat si mi-a mers la ceilalti copii.

Va zisei asta ca sa aflati sexul la bebe si sa nu doarma.

va vind un pont

as mai sta la vorba dar treburile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!
Eu nici in weekend nu pot sa dorm prea mult asa ca stau pe pc de la 7. Nu ca nu as avea ce face , dar de unde chef.
Ma bate gandul sa-mi fac un 3in1 cu lapte .Oare e asa de grav daca beau in pic de cafea??

Denisa, 12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

'Neatza!
Se vede ca e weekend,lumea mai doarme inca...
Denisa,nu vad ce rau ti-ar putea face un 3 in 1,cand altele baga tigari,cafea,alcool...
Si apoi,daca nu iti faci moftul,mai rau o sa-ti fie,ca o sa iti stea gandul tot timpul la cat de buuuuuuna ar fi fost cafelutza aia...
Pofta buna,savureaz-o!

Maria 14+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata fetele,

Am revenit si eu dupa o zi plina de munca...am mutat muntii din loc ieri, si m-a cam durut noaptea burtica ..

Oanka, flicitari pentru bebelina grasuica..Se inmultesc carucioarele vertiginos..

Samaria te felicit si pe tine pentru bebe nastrusnic...

Anca
16+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Se vede ca nu m-am trezit de-a binelea, pentru ca am scris cu o gramada de greseli

Honeybaby/Samaria, cafeaua bauta cu moderatie(adica maxim 2 pe zi) nu afecteaza cu nimik sarcina...serios!
Si 3 in 1 este tot cafea(solubila), deci sa o considerati ca atare..La fel si capucino..contine ness, deci nu mai mult de 2 pe zi..
In rest..Pofta buna la

Anca
16+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, n.are nimic o cafea, un ness...cum zice babyangel, decat sa.ti stea gandul la vai ce buna tre sa fie, mai ales dca ai tensiune mica, dureri de cap e chiar indicata, eu fara 2 nessuri pe zi, slab facute nu sunt om

rebiana, bafta la TT, oricum sunt sigura ca va iesi ok, si apropo de asta am citit pe o pagina a moaselor de aici, ca doar 2% din cele care dau pozitiv la TT au probleme
dar in cate luni esti, ca mereu ma uit la semnatura si cum nu vad trebuie musai sa te intreb :)

am fost ieri prin magazine, dar cum n.am rezistat, efectiv mi se intareste burta si ma doare, asa ca mi.am luat de la kiabi un jersey mai lung , asa
http://www.kiabi.es/premama/jerseys-chaquetas-de-punto/jersey-liso-con-cuello-v/99/P188244/C2

aveau blugi si pantaloni, exact ca in pagina aia, dar pe bune ca mi.a fost lene sa probez, bluza am luat.o din ochi....
mai dau saptamana viitoare o raita, putin si des :)

roxana 12+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

vladimirescu, ai descris frumos si cu gust tinuta de gravida, se vede ca te pricepi
e frumos si simplu niste leggins cu bluza, jerseu larg , dar vorba ta , depinde de picioare, eu in curand arat ca un caltabos, asa ca nu ma vad cu colanti, cu toate ca tare mi.as dori sa prind decembrie-ianuarie sub 70 de kg

cenia, mersi de pont, nici sa vreau sa ma duc nemancata si n.as putea ca mor acolo, dar aici nici daca se vede sexul nu.ti spune pana la ecografia de 19 saptamani , cand e special pentru asta

eu luni ma duc la masuratori de pliu si ce.o mai fi pe acolo

Mergi la inceput

fetelor, scuzati ca scriu 100 mesaje la rand, dar am observat ca Kiabi va deschide si in romania

http://www.kiabi.es/tiendas/rumania/grand-arena-berceni/bucuresti/482/11/

si hainele de gravida sunt la preturi mai acceptabile, de exemplu blugi, pantaloni sa va faceti o idee:
http://www.kiabi.es/premama/pantalones-vaqueros-corsarios/94

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Dayanara, multumim de vestea cu kiabi ! Tocmai ma uitasem pe linkul cu ce ti-ai cumparat tu si chiar ma gindeam ca eu nu am reusit niciodata in viata mea sa-mi iau un pulover cu 15 eur... eu daca gaseam la 35 eur mi se parea ca e chilipir! In Bucuresti Zara, mango si toate astea sint cu 30% mai scumpe ca la Paris , iar la Paris sint mai scumpe cu 30% ca in Spania... asa ca tu esti o fericita acolo!

Eu la sarcina trecuta mi-am luat doar in luna a 7-a 2 pantaloni de gravida ca nu mai incapeam in altceva, in rest am purtat pantaloni-salvari cu talie inalta si tricouri mulate in sus, rochii lungi si largi, cu volane multe din diverse combinatii de materiale de aceeasi culoare - tafta, dantela, tulle, stofa subtire (ca nu arat bine la picioare, mai ales ca ma umflam ingrozitor) si uite asa am salvat o groaza de bani (aici un jeans de gravida de la Mothercare e peste 70 eur... asa ca...) Ok, eu lucrez zona de moda, si e adevarat ca imi permit sa ma imbrac mai neobisnuit - dar daca unele din voi aveti o meserie unde trebuie sa fiti mai "normale", pe stil casual sau elegant, eu zic ca rochia e cea mai comoda si cea mai chic solutie - macar cind sintem insarcinate sa fim femei si sa mai iesim din pantaloni, nu? :)) Mai ales pt ca,de citiva ani, oricum toate rochiile sint largi de la sini in jos, asadar chiar nu e enevoie sa dati bani pt haine pe care le purtati 4 luni !

14+

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

vladimirescu, asa e acolo sunt mai scumpe, sper ca nu fie nesimtiti si cu kiabi

si ca mi.am adus aminte, in martie cand am fost eu in romania, tocmai de deschidea C&A in bucuresti, sa spun drept aici nu m.am uitat in el la haine de gravide, dar stiu ca au la preturi mai bune decat HM de exemplu, nu asa frumoase dar merge, ca la kiabi asa

Mergi la inceput