Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samaria http://www.youtube.com/watch?v=wN4UUXlkETo Ca sa va fac ziua mai zambitoare... Maria 14+Mami de Sammy |
Maria, sant adorabili bebii...eu abia acum am reusit sa itru si sa va citesc din urma..dar sunt de-a dreptul deliciosi!
Anca
16+cu
Tereza Martina si mami de
Lucas
CoriMami spune:
Buna fetelor,
vin si eu cu vegetarianismele mele.
GabyHila nu te ingrijora ca nu poti manca carne. Poti darui toti nutrientii micutului tau si dintr-o hrana fara carne, bine aleasa.
De exemplu cerealele germinate, pe care le pui tu in apa la incoltit, au incredibil de multe vitamine si minerale.
http://bunsisanatos.wordpress.com/2009/03/05/mancare-din-linte-germinata-si-orez/
Pun aici o reteta sa va inspire, dar mai sunt multe altele acolo.
Pupici si sanatate
15 S
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1
babyangel spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Fetele, am fost azi la 4D, ca imi doream mult sa ii vad fatzuca lui bebe. aici sunt pozele Suntem in grafic, am ramas baietel si recomand tuturor care pot merge la 4D sa mearga ca ce vezi acolo e unic si nu se compara cu un eco normal. Revin mai incolo cu un rezumat. ![]() Oana 17+ Erick NicholasOana sa fie Erik sanatos si voi fericiti alaturi de el Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Anca
16+cu
Lucas
aleesicoo spune:
rezultat beta HCG :' VALOARE MAI MICA DE 1.20
asta e fetelor nu a fost luna asta

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
babyangel spune:
Ate09, durerile in partea de jos a burticii sant normale...se pare ca incep ligamentele sa se intinda, si de asta ne supara..Eu incerc sa nu bag in seama, si evit sa "ma vaicaresc" pentru ca se pare ca totul se transmite la bee..Si am un baiat plangacis, din cauza ca am plans si eu mult primele 4 luni de sarcina, deci..fetita vreau sa nu fie plangacioasa si mofturoasa...![]()
Dar intre noi fie vorba, ma doare si burtica, ma doare si spatele destul de des, am inceput sa am si acid la stomac
...obosesc foarte repede , mi-e somn seara devreme...Cam astea sant partile nasoale la mine..In rest totul e ok!![]()
Anca
16+cu
Lucas
babyangel spune:
| citat din mesajul lui nibi_niki buna dimineata la burticute .Am fost ieri prin oras in cautare de hainute de gravida si m-am intors foarte dezamagita.Nu am gasit nici o pereche de pantaloni sau salopeta sub 80-100 euro.Asa ca mi-am cumparat un pantalon mai elastic cu bata inalta care merg transformati pe parcurs .nu stiu ce preturi sunt in tara dar aici ma ia cu stari de lesin cand vad.am gasit un magazin cu hainute pentru bebe cu preturi super ok..asa ca mai asteptam putin sa vedem si ce avem in burtica si ne apucam de cumparaturi.. 15+Niki, eu zic ca de indata ce afli ce se ascunde in burtica ta, ar fi indicat sa vii in tara sa te aprovizionezi cu de toate, si pun pariu ca iti scoti si biletil de avion din diferentele de pret...Adica poti si la noi sa iti iei carucior de 800 de euro, dar crede-ma ca si la 200 de euro sunt superbe... Asa ca daca mai ai neamuri in tara, te gazduiesc ele 1 saptamana , cat ai tu nevoie pentru shopping |
Anca
16+cu
Lucas
babyangel spune:
| citat din mesajul lui freedelia Eu tocmai mi-am achizitionat 3 sutiene super meseriase de alaptat si 2 bluze cu burtica marca boob (o marca f scumpa) si am platit in total pe ele 20 de euro. Dupa ce nasc, o sa le vand cu 10 si mamica urmatoare probabil le va da degeaba. Astea de le-am luat eu sunt aproape nou-noute. Mai am ceva haine ale emele din sarcinile trecute, imprumutate pe la prietene si tre sa le iau inapoi, mi-am mai luat si inainte sa plec cateva si cred ca am destule momentan. Va pup si ma odihnesc un pic... 16+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
Delia , mi se pare super buna metoda asta..nu faci risipa..Si vad ca ai luat bluzele si sutienele la super pret..
Si eu azi am primit de la sora mea 2 salopete si 2 bluze, deci nu am de gand sa cumpar haine xxl, pentru ca le voi tine apoi in dulap...
Anca
16+cu
Lucas
nemary spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo rezultat beta HCG :' VALOARE MAI MICA DE 1.20 asta e fetelor nu a fost luna asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!! ![]() Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB |
imi pare rau, dar sigur va veni intr-o zi si la tine, cand nu te mai astepti si cand vei fi relaxata. incerca sa-ti gasesti alte preocupari care sa-ti tina mintea ocupata si sa nu te mai gandesti minut de minut "oare luna asta?"

Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
12+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
honeybaby spune:
CoriMami- de unde procuri cerealele ca sa le pui la germinat ??
Stiu ca am incercat si eu cu grau acum multi ani. Il lasam la incoltit , ii punea samantana si sare si il mancam . Era bun. As incerca si acum poate reusesc sa fac fierul sa creasca.
Denisa,
12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ina_3040 spune:
Neatza fetelor,
si eu pe la lucru, ieri am stat acasa cu gatul insa mi-a zis mama sa pun cartof ras intr-o esarfa si sa mi-o leg la gat si se pare ca a functionat! desi eu nu cred in leacuri babesti de data asta a mers.
am fost si eu la un magazin de gravide, mi-am luat 2 pantaloni si o fusta pt servici (nu am rezistat tentatiei) dar mi s-au parut f scumpe. un pantalon la 75-85 de euro, o fusta la 65, acuma mi-am luat doar cateva sa le am mai "office". apoi am fost la H&M si acolo am gasit rochite dragute la raionul de gravide, asa ca de acum incolo nu mai calc in magazinele scumpe. la iarna imi propun sa merg la servici cu rochite/pulovere lungi si cu colanti grosi, sper numai sa nu ma fac cat usa ca atunci nu o sa imi stea bine deloc![]()
spor la treaba tuturor si pupici.
Ina
14

Erick Nicholas