Informatii utile Constanta 21

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daca e cineva din constanta pe aici sa ma ajute unde as putea sa merg sami fac o lama?sau treb sa merg la un medic gineco?am cautat subiectul cu fetele de la constanta dar nul mai gasesc mie imi apar doar 3 pag.la "asteptand un ingeras in viata noastra" si subiectul cu cta a disparut!

bryny ,mi am permis sa ti pun postarea aici, poate intre timp iti raspund fetele...mult noroc , sa te faci bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

brunadria cine esti?
ce se intampla cu ioana_p76?
cine mai face acum modificari pe prima pagina?
fetelor unde sunteti?
.....eu am ceva noutati si nu am cui le spune...
va pe toate....
pt toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Laura eu sunt aici si astept vestile.

cuGeorge-Theodor

AMR 17 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

sal ellanik
noutatile constau in faptul ca marti voi face hsg si nu stiu ce ma asteapta...mie unpic frica.
am luat rez de la a 2a spermograma si dna lutescu a spus ca e bn.....sotul ia antibiotic 5 zile pt ca are frecvente celule prostatice.mi-a spus ca tre sa imi faca sa am ovulatie cel putin 6 luni daca nu chiar 12 ....si apoi....cred ca urmeaza IA.nu stiu...oricum este adevarat ca s-au marit preturile.sa auzim de bn.
pupici

Mergi la inceput

scz am gresit...."frecvente leucocite"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am primit acest mesaj si il dau mai departe...

Nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fetita nou nascuta a colegului unei cunostintze. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog.

32+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alaura21

salut!!!
ce faceti fetelor???

madaluta...unde esti?
am programare pt joi la dna dr.revin apoi.
pt toate....

sunt pe-aici, dar am lipsit intr-adevar. am avut copiii bolnaviori si cu darius chiar am fost interanta 3 ile in spital... a fost urat, dar a trecut. dc vreti sa aflati mai multe gasiti la mine pe blog...

imi pare rau k n-am citit mai devreme k azi faci hsg-ul k sa te incurajez. sa ne spui cum a fost si ce ti-au zis .
cat despre ovulatie, cate monitorizari ai facut pana cum de a concluzionat doamna k nu ai si k trebuie" facuta" ?de obicei ai CM-uri asa lungi, sau doar acum s-a intamplat? conteaza mult k dc sunt mai lungi de 33-35 de zile intr-adevar sunt anovulatorii.
stiu k angelique s-a confruntat cu asa ceva si a facut niste injectii cu aloe si apoi a ramas insarcinata. poate ii trimit PM si iti spune mai multe si nu mai e nevoie de stimulari de 6-12 luni....
bine k a iesit spermograma mai buna! doamne ajuta in continuare!

Ioana-76 e bine, dar foarte ocupata...

Mergi la inceput

salut !
hsg s-a amanat pt joi pt ca mi-a venit ciclul ....din nou,.pe 30 abia imi trecuse ....
madaluta imi pare rau sa aud ca ai avut copii bolnaviori ,sper ca acum sunt bine.
pup dulce
pa paa

Mergi la inceput

p.s. : salutari ioanei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alaura21

salut !
hsg s-a amanat pt joi pt ca mi-a venit ciclul ....din nou,.pe 30 abia imi trecuse ....
madaluta imi pare rau sa aud ca ai avut copii bolnaviori ,sper ca acum sunt bine.
pup dulce
pa paa

curaj maine. sa iti faca neaparat anestezie. eu am facut pe viu si a fost destul de durereos, dar am inteles k acum nu se mai practica metoda asta. oricum dureaza foarte putin.

Mergi la inceput