cresa sau gradinita...dar cu pampers!?!?

cresa sau gradinita...dar cu pampers!?!? | Autor: nikol24

Link direct la acest mesaj

am o mare problema...mi as dori f mult sa o duc pe fetita mea la cresa sau la gradinita.ea are 2 ani si o luna,este un copil f inteligent si creativ,f receptiva la tot ce se intampla in jurul ei insa din cauza faptului ca bunica s a stins din viata anul acesta am fost nevoiti sa o lasam in grija familiei lui cat timp suntem noi la munca,care desi o ingrijesc f bine si am deplina incredere in ei,au obiceiul prost de a vorbi mai uratsi fetita mea tinde sa prinda acest obicei si .....o rasfata ffff mult si noua nu prea nu place
bun...fiindca mi am varsat naduful aici...am o intrebare
e ok sa o duc la cresa sau gradinita la aceasta varsta???noi nu am reusit sa scapam de pampers,chiar daca facem eforturi f mari pur si simplu nu vrea la olita,noi perseveram,dar totusi ne primesc la gradinita,cresa chiar daca inca mai folosim pampers??
noi stam in sectorul 3,imi puteti recomanda ceva prin apropiere???
va multumesc mult de tot si va astept cu sfaturi..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Erica merge la gradinita de la 1 an si 10 luni, cu pampers.
La cresa nu este nici o problema daca o duci cu pampers dar la gradi de stat nu o primesc.
Noi am ales o gradinita particulara unde au fost de acord sa o primeasca cu pampers (dar stam in sectorul 6).
Poti sa intri pe net, pe site-ul gradinitebucuresti.ro (parca). Acolo gasesti multe gradi de stat si particulare ordonate pe sectoare, cu preturi, nr de telefon, adrese. Poti sa suni si sa intrebi (noi asa am facut).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Poti sa o duci. Functie de suma pe care poti sa o aloci, o dai la o gradinita particulara sau la cresa. Mie personal sistemul de stat imi place mai mult decat cel particular (la capitolul asta). Din pacate locurile in cresele de stat sunt limitate, asa ca va trebui sa te duci si sa te interesezi la o cresa din sectorul tau. Eu zic ca n-ar fi rau sa treci pe acolo cat de curand, deoarece dupa inceperea anului scolar mai sunt copii care sunt retrasi si raman locuri. La particulare n-ar trebui sa fie probleme cu inscrierea, bani sa ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lookingforkg spune:

Buna,
Si noi am inceput cu pampersi si acasa ne-am chinuit destul sa facem la olita dar nu vroia. Dupa ce a inceput gradi a trecut direct la WC . Ziua statea fara pampersi ii avea doar la pranz la nani si acasa la somnul de noapte.
Angels Academy este gradinita unde suntem noi ,sector 2, au si grupa baby dar nu stiu daca mai au locuri ideal este sa suni si sa le faci o vizita cand ai timp.
Locatia este foarte frumoasa, mancarea este buna, puiulmeu mananca bine , doamnele sunt dragute iar noi nu am avut probleme si nici nu am auzit oameni sa se planga. Alegerea va fi intotdeauna a ta :) Bafta multa iti dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

multumesc f f mult
din pacate nu avem posibilitate sa o ducem la o cresa sau gradinita particulara,o sa incercam una de stat sper sa gasec locuri in perioada asta
totusi daca cineva ma poate ajuta cu un sfat sau recomnadare pentru o cresa sau gradin din sect 3 as fi recunoscatoare
inca o data mersi pt sfaturi si astept altele

Mergi la inceput