Frumusetea nu are varsta ...

Frumusetea nu are varsta ... | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Iata o frumusete care bate gongul indata de 40 ani.
Comparand-o cu pozele din trecut - pare tot mai frumoasa.

acum:
si

pe vremuri

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Poza aia nu prea-i reusita zic eu!Da' tipa arata bine!E frumoasa, ce mai !

Pacat cu caracterul care-l are!(din ce spune presa ca eu nu m-am intilnit incapersonal cu ea)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

este frumoasa si are noroc cu tenul ei care nu imbatraneste asa de repede ca al nostru:-)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Scuzati-ma daca sunt mai sceptica un pic.Dar nu cred ca nu are facute operatii estetice.Este frumoasa intr-adevar dar sigur a apelat la bisturiu.Si noi "muritorii de rand" nu avem atatia bani sa ne intretimen cum au ele vedetele.De ce toate vedetele arata bine si sunt frumoase si la vartse mai mari.Si in plus fotografiile sunt modificate astfel incat sa nu arate defectele pe care le au cand apar in reviste, trebuie sa fie mereu ca scoase din cutie, fara celulita, fara cearcane, fara burtica.Ati vazut si voi pozele surprinse de paparazzi cu cearcane,cu burtica, cu celulita multa si nemachiate ati vazut cum arata.As aplauda o femeie sau o '' MURITOARE DE RAND" care nu are bani lor pentru tratamente faciale,corporale daca ar arata bine si ar fi papusica la fata care bineinteles nu ar avea bani sa apeleze la bisturiu.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

e tot o bunoaca n-ai ce zice! e clar ca are gene bune.

de unde se trage? stiu ca e britanica dar ce sunt parintii ei stie cineva?

Ii sta mai bine asa mai implinita. Dar parca ceva lipseste. E rece! Un zambet mai gales, o privire mai putin pierduta ar face-o mai interesanta, si mai vie!

De exemplu Monica Belucci la 46 e de-a dreptul fermecatoare.

Naomi ma duce cu gandul la o statueta egiptena. Frumoasa, dar rece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Frumusetea ei precis este ajutata de mici operatii estetice plus alte tertipuri costisitoare.
Iar pozele vedetelor, intotdeauna sunt retusate.

allinta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia_07

Scuzati-ma daca sunt mai sceptica un pic.Dar nu cred ca nu are facute operatii estetice.Este frumoasa intr-adevar dar sigur a apelat la bisturiu.Si noi "muritorii de rand" nu avem atatia bani sa ne intretimen cum au ele vedetele.De ce toate vedetele arata bine si sunt frumoase si la vartse mai mari.Si in plus fotografiile sunt modificate astfel incat sa nu arate defectele pe care le au cand apar in reviste, trebuie sa fie mereu ca scoase din cutie, fara celulita, fara cearcane, fara burtica.Ati vazut si voi pozele surprinse de paparazzi cu cearcane,cu burtica, cu celulita multa si nemachiate ati vazut cum arata.As aplauda o femeie sau o '' MURITOARE DE RAND" care nu are bani lor pentru tratamente faciale,corporale daca ar arata bine si ar fi papusica la fata care bineinteles nu ar avea bani sa apeleze la bisturiu.

alexia_07

alexia...eu sunt o muritoare de rand care nu am fost niciodata la un centru de impachetat/masat/stimulat , am 35 de ani, mananac foarte light/sanatos, fac sport mult, am copil, catel, pisica, casa de intretinut cu mainile mele nu cu menajera...si as putea cu mult succes sa prezint costume de baie:-) Nu vreau sa sune a lauda, vreau sa spun ca cine arata bine, in forma, munceste pt rezultate. Chiar ieri la sala o dra de 17 ani imi spunea ca eu arat asa fiindca am gene bune! Gene bune? AM avut 33 de kg in plus dupa nastere si am muncit enorm ca sa ajung la marimea 6 si am bataturi in palme de la atatea aparate! Este greu dar cu multa munca si vointa se poate sa aratam bine. Nu este doar apanajul vedetelor si nu tine de bani. Abonamentul meu la sala costa 70 de lei pe luna si acasa fac sport gratis, de cremuit ma creia o pauzasc singura si restul chestiilor feminine la fel le fac. As vrea eu sa am bani sa ma duc undeva si sa ma impacheteze cu ce vor ei ...
Nu contest faptul ca exista poze trucate sau vedete care in anumite momente arata buhaite sau rau, este firesc fiindca sunt si ele oameni:-) Sa ma vezi pe mine acuma in pijama, cu parul valvoi(cret) ca arat ca o sperietoare.

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Deus, m-ai facut de am intrat sa te vad. Si pot sa jur ca nu am fost singura. Dar jos palaria. Nu-s genul care sa zica gratuitati... bravo, esti o doamna demna de toata aprecierea pentru cum arati. Pe munca ta si pe rabdatul tau de foame. Felicitari.
Tocmai mi-ai devenit etalon.
Chapeau bas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Deus, te-am ridicat la rangul de model, pentru munca ta, pentru organizarea si pentru puterea de care dai dovada. Si stii ce ? Ai arata mai bine prezentand costume de baie decat duduia din poza.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Va multumesc frumos dar nu-i cazul, m-ati magulit prea tare si acuma am ficatul marit! Ma duc sa aspir toata casa sa-mi cada ego-ul pe pamant:-)

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Superb arata Naomi!!!!

Si are 40 de ani, nu 140, deci nu vad de ce operatii estetice ar fi avut nevoie.
Iar trupul ala superb, e trup muncit si lucrat, nu e trup modelat din bisturiu.
Nici macar silicoane in sani vad ca nu si-a implantat, cu toate ca asta e considerata acum una din cele mai banale si la moda operatii estetice.
Iar pozele nu sunt cine stie ce retusate: se vad vergeturile de pe fundic , se vad cutele de deasupra genunchilor si pielea putin cazuta a coatelor (dar astea sunt nimicuri si sunt sigura ca in realitate arata chiar mai bine de atat :).

Si cand te gandesti ca, declara ea odata, ca punctul ei slab sunt picioarele. Nu e multumita de picioarele ei .
Din punctul meu de vedere, picioare mai frumoase ca ale lui Naomi nu exista .

Edit

Arata exact ca acum 20 de ani!! (atunci era parca o idee mai subtirica :)

http://www.youtube.com/watch?v=bFPCQ8dPIaY

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput