Burtici fericite de septembrie-octombrie (205)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ASTAZI, 22.09.2009, IN JURUL OREI 13 A VENIT PE LUME ALEXANDRU AURELIAN, BEBE DE CRISBEBE!! MINUNEA MICA CANTARESTE 2910 G SI A LUAT PRIMUL 10 DIN VIATA LUI!!

Bun venit pe lume, ALEX! Sa fii sanatos, norocos, papacios, necolicos si sa le aduci numai bucurii parintilor!

Felicitari Cris! Refacere rapida si mult laptic!

am vb cu cris la telefon .. avea o voce tare cristalina. abia ce iesise din ceza si nu isi simtea inca picioarele. apoi am inchis caci asistenta il adusese pe bebita la mami ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci frumos!
Acum m-am intors,sunt foarte mandra de mine.Numai bine,sa-mi mai ridic moralul sa ma apuc de facut ordine pe aici

Sarmalute poate,dar sarba,cu burta asta,as vrea eu dar nu vreu sa fac ca Mada sa ma apuce nasterea la nunta,asa ca o sa stau cumintica...din pacate...

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

suede sa te faci frumoasa si rachitoare vorba fetelor si sa petreci minunat.
La faza cu incaltatul e greu.....ce sa zic....
Eu am vrut sa iau niste blugisori pe mine cand am iesit prima data si ma gandeam ca nu-i pot inchide la restul de burtica....dar cand colo ei nici nu intra la pulpite
Dar sa fie asta tot baiul.....a trecut abia o saptamana...mai raman optimista ...macar daca as avea un cantar sa ma cantaresc....
Distractie placuta la nunta !!!!
(ce pofta mi-ati facut de o sarba si o sarma cu mamaliguta savurate asa in atmosfera celebra de nunta )

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumesc frumos pentru parola 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna si de la noi!

Bine ca nu a mai aparut nici un bb ca aveam emotii, sunt sigura insa ca mai este putin si Crissbebe ne va anunta vestea cea mare.

Raluk, am luat pompa electrica de la Primi Pasi, nu am vrut sa investesc mult in ea si am auzit ca este ok.

Techila, tinem pumnii cu intelesul cu mamica ta, din pacate eu sunt de acord cu tine, si la inceput voi incerca sa ma descurc singura. Cat despre poze, am ramas fara cuvinte, arati minunat si curajul si increderea este aceeasi ca si inainte de nastere, te apreciez mult.Javrele ce fac, la mine deja s-au ivit binevoitorii cu sfaturi si idei tampite, de ma apuca si nervii, dar pana acum i-am pus la punct!

Adimercedes, ma bucur ptr vestile bune de la eco, tot asa sa fie si de acum incolo.

Liliac1, multumesc de aprecieri, eu sunt putin paranoica, sa am totul sub control, toate sunt cumparate si aranjate, nimeni nu le poate face mai bine ca mine...daca ma intelegi!

Luto, plimbarea v-a priit daca ati stat atat si sunt sigura ca tu vei fi la fel de puternica ca pana acum si iti vei reveni repede.

Mkunigunda, super vesti de la control, stai linistita, totul va fi ok.

Camy_pus, ce bine ca vesti sunt ok, te trec imediat la panoul de onoare!

Sabina, pozele sunt dementiale, aratati superb, si multumim de vesti!

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

FELICITARI CRISS!!!

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

BINE AI VENIT PE LUME BB ALEXANDRU

FELICITARI MAMI CRISS

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Felicitari, Crissbebe, sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos!

37+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Si acum vesti de la control

Totul ok, lichid normal, placenta mai duce putin, 145BPM....joi la 17 internarea ptr analize si vineri dimineata cezariana...totul e stabilit.

Am niste emotii de nu va puteti inchipui!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Alex multumesc frumos

Crissbebe, felicitari pentru micutul tau, Doamne Doamne sa-i dea sanatate si fericire!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo gagici,

slaba miscarea pe aici. si eu mi-am facut iara de treaba pe la piata si am luat niste pastrama de oaie caci am must de la tara .. .. am terminat mai devreme de mancat si sunt full .. simt ca pleznesc ...

techilutza ce nasici minunati ati fost! arati tare bine dupa nascare mami! si boraceii .. doi frumusei!

manga eu-s cam paralela .. unde te vad cu suvite??

liliana nu e foarte mare camera copiilor dar e ok .. sper sa ne putem apuca de casuta anul viitor. multumesc mult!

luci ce frumos a stat gogo la plimbarica .. ii place la aer curat, se vede treaba. foarte frumos parcul si mareeee .. dar 3 h mai mami .. ai grija de tine si nu face foarte mult efort .. lasa organismul sa-si revina. pupi!

kinga nu-ti face griji cu streptococul. si eu il am, l-am avut si la prima sarcina. oricum tu faci cezariana asa ca riscul sa-l ia si bebe este 0. problema apare daca ti se rup membranele .. atunci abia sa-ti faci griji. nu te panica caci e totul ok. si sa stii ca nu se scapa usor de el .. si eu am facut tratamente si uite ca tot il am ... eu nu nasc natural caci prima sarcina e tot cu ceza .. pe 3 sau pe 4 octombrie va fi ceza .. ramane sa vb cu dr la inceputul lunii sa stabilim exact.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput