Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 7
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Simina, Ancutza, va invidiez cand va aud ca umblati toata ziulica lerla..Eu abia ies pt juma' de ora si imediat tre sa merg la susu pe undeva.. Ca sa nu mai zic ca ma misc ca o ursoaica, si daca merg putin mai agitat, deja burta e piatra, si respir greu, si ma doare si tre sa incetinesc ritmu imediat. O fi normal??![]() Concluzia e ca nu indraznesc sa plec de una singura pe nicaieri, fara sot si masina, sa zburam repejor acas sa alerg la baie! Asa tare ma apasa bb pe vezica.. ![]() |
Si eu am toate simtomele care le spui tu aici dar nu merg agitata si intru in toate toaletele intalnite...nu mai zic de benzinarii

32+ cu
Maya AndreeaAMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
mihamora spune:
| citat din mesajul lui Katyuscha21 si eu sunt tare speriata cu,cordonul asta in jurul gatului in unele situatii copilul e bine dar in altele nu e de aceea si doctorii nu trebuie sa se culce pe o ureche daca vad la eco ca bebe are cordonul in jurul gatului ca daca se intampla ceva lor nu le pasa ca au vazut sau ca nu a fost si gasesc ei sa scape basma curata.eu una nu m-as linisti din spusele doctorului chiar daca se spune sa ai incredere in el.Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006 |
si ce ai face?
sunt f rare cazurile in care chiar se intampla ceva....
Michelle
30 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007 POZE
Lidia74 spune:
CAMY ce vesti frumoase...Cat te-a incurajat medicul!...ma bucur tare mult pt tine...Si cine stie poate peste 2 ani ii faci si o surioara lui Flavius.
LUMIRICHARD...a big kiss for you

Katyuscha21 spune:
fetelor care aveti burtica aproape tare in fiecare zi voua nu vi sa inmuiat de ceva timp?
ca mie mi-e cam moale nu mai e asa tare cum era ma simt cam usoara
Alexandra
32 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
simina_kin spune:
Noi am fost in Cora si ne-am luat de toate
pt bagajul de spital si nunumai...(ce-am cautat si n-am gasit au fost protectiile pt wc de spital).
Marea majoritate a cumparaturilor sunt de la "primii pasi"(printre care si pompa de san manuala) si "nuk".Am gasit si aleze (protectii pt pat) de la Happy super convenabile(5 buc 7 ron si sunt 60/90cm).Produsele cosmetice le-am luat de la Sanosan (asa mi-a zis pediatra) iar detergentul si balsamul de la Persil.
Ma bag la un dus si apoi
.Noapte buna

32+ cu
Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
lauradi spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Nu am terminat listuta...... Pup in continuare si alte chiulangite...ma refer la cele care apar mai rar si le-am vazut recent(deci pot): Many bany, Dymomo, Tinonino.... Floricik,RonyLorelix,va trec la chiulangite????? Lacramioara,ma bucur mult sa te vad `pe la noi` ![]() Lalu si Dymomo,e super ca marim gasca, abia astept sa va cunosc! Raluci,felicitari pt asa un sot! Siminafelicitari pt concediu! Monis, cum te mai simti? Lavi, sper ca te simti mai bine si stai cumintica in patut! Suzyca,felicitari pt asa rezultate! Sa stii ca si eu mai `scap` la unele `delicatese`! Cristina09,bine ai venit printre noi,sarcina usoara si bebic la termen! ![]() Cristinam,tu chiar nu mai vb deloc cu noi? Laurady,ce mai faci? Laurairina, la mamica talentata!Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise |
Buna seara,
Ce draguta esti tu Lumi ca ne strigi pe toate

Eu sunt pe-aici,dupa ce n-am deschis laptopul/forumul de vreo 2 zile si m-am socat de cat am de recuperat,asa ca m-am apucat si eu de ultimul capitol,ca erau putine pagini.
Acum ma duc sa dorm si sper ca maine sa-mi fac si eu temele,poate mai si raspund ceva,daca nu umpleti iar zeci de pagini.
Pup toate fetele.
Laura
28 Raluca Magdalena si Radu Mihai
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihamora
si ce ai face? sunt f rare cazurile in care chiar se intampla ceva.... Michelle 30 + "Smiley" si DOMINIC 15.05.2007 POZE |
asa e ca sunt rare cazurile dar la cate se intampla in ziua de azi...
Alexandra
32 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

mihamora spune:
Katy- te intrebam cum ai proceda daca nu ai putea sa te linistesti din spusele doctorului, ce ai face? Mie nu imi vin idei.
Michelle
30 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Lumi_Richard spune:
Lauradi,nu ai idee cat va admir pe cele care mai aveti un copilas deja,sunteti extraordinare!
Katy,gandesti prea negativ. Cum suntem toate hormonate,speriate si paranoice,e mai bine sa incercam sa nu mai punem raul inainte.
Shtephy,ai vazut ce spunea Rony cu fetita? Vino repede si stai cu noi la taclale acum,cat iti mai permite Stefania!![]()
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
| citat din mesajul lui monis5 Fetelor, chiar nu mai avem nici o veste despre Christinam din UK.... ![]() ![]() ![]() |
Din pacate ,nu
Sa fie bine._
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+

Ca sa nu mai zic ca ma misc ca o ursoaica, si daca merg putin mai agitat, deja burta e piatra, si respir greu, si ma doare si tre sa incetinesc ritmu imediat. O fi normal??