Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b fetele, ma roade o chestie, asa cum noi avem o lista cu necesar, as vrea sa fac o lista pt tati. sa stie exact ce are de facut si in ce orine, adica unde sa mearga sa inregistreze diverse si in ce ordine. Aveti asa ceva? |
n-avem, insa is curioasa cam cum ar arata asa o lista.
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui camy_pusAndrecluj ce frumos vb tu despre iubitul tau...ma bucur enorm de mult sa vad ca sunteti atat de mult iubite Timpul ramas e scurt, o sa treaca repede ![]() |
Madalina multumesc si eu.
29+
Chiara Ada
monis5 spune:
Merci de raspunsuri legat de iesirea din spital, mai astept si alte fete care au piticuti acasa ca sa pot si eu vizualiza finalul... ca daca las asta nefacuta in grija barbatului, e in stare sa0mi aduca niste blugi si un tricou de 12 luni sau cine stie 

madalina felicitari pentru fetita 

(hihi Laura)
monis
33
acum si cu poze noi
lylyana.ion spune:
Buna fetelor,
Va trimit un filmuletz sa va mai descretzitzi fruntzile 
Scutecel Iubeste Beyonce
32
Alexandru
Rony spune:
Buna,
eu tot incerc sa citesc din urma dar nu ajung sa termin .. sunteti ff active;
Monis mi-ai trimis un PM dar sa stii ca eu nu m-am prins la ce te refereai asa ca informatia este publica trecem in tabel 
In alta ordine de idei, am trimis cererea astazi cu un curaj nebun si astept raspuns 
si alta boroboata : inca nu am numele biatului , asa ca daca se gandeste sa se nasca inainte sa vina brabatu' nu stiu cum o sa-l declar : Gheorghita poate si sa iasa alb ca abanosul;
si alta minune : stiti ca morrr de pofta sac mananc creta
incerc sa mai citesc din urma
PS Camy pus si eu sunt din Arges din Campulung Muscel
laurairina13 spune:
![]()
Beiiii![]()
![]()
]
Eu acu fug la banca si la notar!!!!

Cica devenim proprietari de apartament!!!

Vb mai tarziu!!!![]()
Laura,
33+
Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze
monis5 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Eu acu fug la banca si la notar!!!! ![]() ![]() Cica devenim proprietari de apartament!!!![]() ![]() Vb mai tarziu!!! Laura, 33+ Mara TeodoraAMR 7 saptamani !! poze |
BAFTAAAAAA
Asteptam masa si dansul

monis
33acum si cu poze noi
shtephy spune:
Buna fetele!
Suzyka multa bafta la medic.Tin pumnii stransi.
Dienutze eu nu am facut eco la rinichi niciodata,adica nu a mentionat niciodata ca s-ar uita si la ei.Cert e ca nu am facut pe spate
.
Mie nu imi suna a egoism ce zici tu acolo
Ionelamaria spor la shopping.MIe mi se pare chiar foarte normal sa faci cumparaturi pe banii lui tati
.
Pirelia mult spor la treburi.
Ralucib
pam pam.
Laurairina alezele se gasesc in toate hipermarketurile la raioanele de pampersi,servetele umede,cosmetice bb.Banuiesc ca si in farmacii.
Miany bravo pentru gym si mai ales ca iti prieste.Eu parca ti-am raspuns la intrebarea cu analize,ai vazut?Ziceam ca nu am repetat analizele alea.
Monis raspunsul meu la intrebarea tehnica
ar fi cam asta:
body(maneca lunga),dres sau pantalonas bumbac cu piciorus,o bluza ,hanorac ,pantaloni,caciulita si paturica.Sosete sau papucei.In landou nu mai pui nimic,deja copilutul e in paturica.
Andreiuta 

mi-au dat lacrimile,dragii de voi...
MadalinaT bine ai revenit
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Rony Buna, eu tot incerc sa citesc din urma dar nu ajung sa termin .. sunteti ff active; Monis mi-ai trimis un PM dar sa stii ca eu nu m-am prins la ce te refereai asa ca informatia este publica trecem in tabel ![]() In alta ordine de idei, am trimis cererea astazi cu un curaj nebun si astept raspuns ![]() si alta boroboata : inca nu am numele biatului , asa ca daca se gandeste sa se nasca inainte sa vina brabatu' nu stiu cum o sa-l declar : Gheorghita poate si sa iasa alb ca abanosul; si alta minune : stiti ca morrr de pofta sac mananc creta ![]() incerc sa mai citesc din urma PS Camy pus si eu sunt din Arges din Campulung Muscel |
Intrebam daca punem in lista din fata ca ai
Bafta cu cererea... eu nu am facut cererea aia, am lasat-o asa, ca mi-a fost jena sa-mi adresez cererea si sa mi-o si aprob
, am zis sa fie asta pierderea cea mai mare
...monis
33acum si cu poze noi