Mamici si burtici din Baia Mare(29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ALINA MAI ARE NEVOIE DE NOI! SALVATI O VIATA NU RAMANETI INDIFERENTI!!!!!http://www.povesteaei.blogspot.com/;http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
alinuta alina: http://www.povesteaei.blogspot.com/ ; SALVATI UN INGER! http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

si pentru ca azi e ziua lui ESME ii urez sa aiba o zi superbissimaaa si sa pape tort bun bun facut de ea , sa ai parte de foata fericirea din lume alturi de familie si LA MULTI ANI!!!!!

sper sa ne vedem peste o luna jumate cand veniti in rom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

salutareeeeee

La multi ani, Esme, o zi superba sa ai...

Felicitari, Alina, pentru baietel, sa fie sanatos si sa va bucurati de el...

pupici la toate mamicile...o zi faina sa aveti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Salutare fetelor!

Noi suntem bine, sanatosi. Rares a facut progrese foarte mari:se ridica in patut singur si se plimba, merge in 4 "labute",etc.
Eu nu prea am timp de nimic in afara de el, pentru ca se plictiseste foarte repede de jucarii si alte chestii care i le dau in manuta. Acum nu mai pot sa il pun nici in rotobil, ca a cazut cu el saptamana trecuta.
Inca nu am reusit sa citesc din urma, dar sper sa reusesc saptamana viitoare.

Va pupam pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Esme

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ESME

si sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de cei dragi!

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

salutare si de la noi, facem si noi prezenta ca nu am mai sris de multa vreme.
La Multi Ani ESME
bine ai venit printre noi saraescu
felicitari alina pentru bebe

pentru toata lumea si o sa ne vedem foarte curand, abia astept ca ne este dor de voi.

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

La multi ani esme!

Hai sa va dau si noutati de la noi. Sofia merge binisor in picioare daca o tin de mana si sta si cateva secunde in picioare nesustinuta. Caruciorul nu il mai folosim deloc iar portbebe numai pe distante lungi in rest o ducem de manuta pe la Mara ca tot e aproape. Sper sa folosesc totusi caruciorul la vara ca daca nu, il pot vinde ca si carucior aproape nou.

A inceput a manancefara sa ii fac nimic deosebit. Casca gurita si mananca mai mult de o lingurita(oricum tot nu mananca cat alti copii dar pentru mine e perfect) Mananca exact ce mancam si noi adica dimineata fructe cu fulgi, la pranz mancarea favorita si a noastra si a ei sunt pastele cu brocoli.

Sa nu credeti ca ne-au murit laudatorii ca am laudat-o atat dar eu sunt tare fericita ca in final dupa aproape 1 an de zile nu mai plange toata ziua si mai si mananca.

V-am pupat ca deja i se face somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bravo Sofia, felicitari . Esti fetita mare

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

salutari tuturor...

Nikoletta, ma bucur ca sunteti ok si progresati...mai aveti putin si faceti anul!ai flacau mare!sa vezi ce usor va fi dupa ce va umbla singurel in picioare...cel putin mie mi se pare muult mai usor...se plimba prin toata casa se joaca, poarta tot felul de obiecte, isi gaseste ea de lucru.va

Mihor, felicitari si voua pentru progrese...imediat vei fugi prin casa dupa Sofia...ma bucur ca manaca ok,asta e o mare batalie castigata!felicitari mamico!

Alina Mocanu, spune-ne cum i-ai pus numele baietelului sa te putem trece in lista de mamici...

Estera este racita...adica are muci si tuseste destul de rau de azi dimineata!de sapt trecuta au inceput usor ucii da mi-a dat dr. un tratament homeopatic si am crezut sincer ca nu se va agrava...dar din pacate de azi dimineata tuseste si are tare multi muci..acum o aspir acum e plin nasul din nou...dupamasa merg din nou la dr.sper sa-i treaca cat de repede ca noi ne-am programat un scurt concediu la sovata incepand de sambata...dar daca ea e bolnavioara...

va pupam pe toti! va dorim sa nu fiti nici unul bolnavior!

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput